Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι πιστεύει και λέει ο ίδιος!
Mήπως να ανοιχθεί νήμα για πάρτη του?
Έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι πιστεύει και λέει ο ίδιος!
Την ομάδα αίματος ξέχασες
Mήπως να ανοιχθεί νήμα για πάρτη του?
Οι Ελληνίδες κάνουν πολύ σεξ και τους αρέσει. Απλά όχι με τα μέλη του μπου.
Ο Sad man, ο Picker και κάποια άλλα άτομα και των τριών φύλων προσελκύουν αναγνωστικό κοινό, προϋπόθεση για διαφημίσεις!
Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών η οποία έγινε σε 2.000 ζευγάρια
αποκάλυψε ότι οι 8 στις 10 ελληνίδες απατούν το σύντροφό τους.
αυτα ειναι τα αποτελεσματα της ελευθεριοτητας του καπιταλισμου
Αυτά είναι ευρήματα δημοσκόπησης σε γυναίκες άνω των 40 παντρεμένες. Το θέμα είναι να έπιανε μια ευρύτερη ηλικιακή γκάμα, οπότε και ελεύθερες. Επίσης ποια είναι ακριβώς τα σοκαριστικά αποτελέσματα που είχες υποσχεθεί; Αυτά λίγο ως πολύ τα ξέρουμε. Από τον πρόλογό σου είχα καταλάβει ότι έκανες κάποια ανακάλυψη που ανατρέπει όσα πιστεύουμε για τη σεξουαλική ζωή των ελληνίδων.Τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα μετά από 16 απαντήσεις:
Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι περισσότερες που απάντησαν είναι άνω των 35, οπότε και ο μέσος όρος ηλικίας όσων απάντησαν είναι 40 ετών και το ότι από αυτές το 93 % είναι τώρα σε γάμο ή σε συμβίωση και το υπόλοιπο 7 % χωρισμένες !
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο μέσος όρος ηλικίας σε ότι αφορά το ξεκίνημα της σεξουαλικής ζωής είναι 18 ετών.
O μέσος όρος ερωτικών συντρόφων μέχρι τώρα στη ζωή τους είναι οκτώ άντρες.
Το 56 % από αυτές δεν έχουν απατήσει ποτέ σύντροφο ή σύζυγό τους, το 25 % έχει απατήσει μόνο σύντροφό τους, το 12,5 % και σύντροφο και σύζυγο και το 6 % μόνο σύζυγο
Το 50 % δηλώνει πάρα πολύ ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή μέχρι τώρα, το 25 % αρκετά, το 18,7 λίγο και μόνο το 6,3 καθόλου !
Σε ότι αφορά τη συχνότητα το 40 % το κάνει μια φορά την εβδομάδα, το 25 % κάθε 2,3 εβδομάδες ή και λιγότερο, το 18,7 % τέσσερις φορές την εβδομάδα και παραπάνω και το 6,2 % δύο, με τρεις φορές την εβδομάδα.
Επίσης το 53 % κάνει συχνά στοματικό σεξ στους συντρόφους τους, το 20 % κάνει πάντα, το 13,7 % δεν το κάνει ποτέ και το 13,3 % το κάνει σπάνια.
To 46,6 % τους κάνει συχνά στοματικό σεξ ο σύντροφός τους, το 40,1 % σπάνια, το 13,3 πάντα και το 6 % ποτέ.
To 43,7 % αυτών δεν κάνει ποτέ πρωκτικό σεξ, το 37,5 % το κάνει αλλά σπάνια, ενώ το 18,7 % το κάνει συχνά και 0 % το κάνει πάντα !
Το 68,7 % δεν έχει κάνει ποτέ ευκαιριακό ή σεξ της μιας βραδυάς, αλλά το 31,3 % το κάνει σπάνια και το 0 % το κάνει συχνά...
Το 50 % δεν έχει προσποιηθεί ποτέ ψεύτικο οργασμό ή φαντασιωθεί άλλον άντρα την ώρα του σεξ, ενώ το 43,7 % το κάνει σπανίως και μόνο το 6,2 % το κάνει συχνά !
Ένα 43,7 % δεν βλέπει ποτέ πορνό, αλλά επίσης ένα 43,7 % βλέπει αλλά σπάνια και μόνο το 13,6 % βλέπει συχνά.
Το 87,5 % δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα αλλά υπάρχει και ένα 12,5 % που έχει κάνει !
Το 81,3 % δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με πάνω από έναν παρτενέρ ταυτόχρονα, αλλά ένα 18, 7 % το έχει κάνει ! Από αυτό το 18,7 %, το 66 % το έχει κάνει με παραπάνω άντρα, ενώ το 33 % με παραπάνω γυναίκα !
Καμία, 0 %, δεν έχει κάνει σεξ για χρηματικό ή άλλο όφελος, ωστόσο υπάρχει και ένα 18,7 % που έχει φαντασιωθεί πως είναι ιερόδουλος ή πορνοστάρ !
Aυτά είναι προς το παρών ! Ακούω απόψεις και σχόλια...
Το εντυπωσιακο στατιστικο ειναι οτι το 93% ειναι παντρεμενες!!!!! κ το 7% χωρισμενες...επιβεβαιωνομαι σαυτο που εχω ξαναγραψει...Δεν ξερω ουτε ΜΙΑ που να μην ειναι δεσμευμενη...ουτε ΜΙΑ ομως...προσωπικα ειμαι 38 οποτε ο κοινωνικος μου κυκλος σε παραπλησιες ηλικιες...
Το σχολιο για καποιους που ισχυριζονται οτι οι περισσοτερες ειναι μονες.....(απ τα 22 κ κατω ισως)...
Εγω εχω μια απορια.Το εντυπωσιακο στατιστικο ειναι οτι το 93% ειναι παντρεμενες!!!!! κ το 7% χωρισμενες...επιβεβαιωνομαι σαυτο που εχω ξαναγραψει...Δεν ξερω ουτε ΜΙΑ που να μην ειναι δεσμευμενη...ουτε ΜΙΑ ομως...προσωπικα ειμαι 38 οποτε ο κοινωνικος μου κυκλος σε παραπλησιες ηλικιες...
Το σχολιο για καποιους που ισχυριζονται οτι οι περισσοτερες ειναι μονες.....(απ τα 22 κ κατω ισως)...
Αυτά είναι ευρήματα δημοσκόπησης σε γυναίκες άνω των 40 παντρεμένες. Το θέμα είναι να έπιανε μια ευρύτερη ηλικιακή γκάμα, οπότε και ελεύθερες. Επίσης ποια είναι ακριβώς τα σοκαριστικά αποτελέσματα που είχες υποσχεθεί; Αυτά λίγο ως πολύ τα ξέρουμε. Από τον πρόλογό σου είχα καταλάβει ότι έκανες κάποια ανακάλυψη που ανατρέπει όσα πιστεύουμε για τη σεξουαλική ζωή των ελληνίδων.