Όντως αυτή η δημοσκόπηση έβγαζε 50-30.
Aυτό που το είδες?
Το πρώτο κόμμα ήταν η Χ.Α. με 32% επομένως το 50% που βρέθηκε?
....αυτη έλειξε 24/5/2013............ το πέρυσι που το είδες,
Εδώ με διόρθωσες. Επειδή σερφάρω και με το κινητό αλλά και τον υπολογιστή, το πρώτο δεν είναι κι ότι το κατάλληλο (και βολικό συνάμα). Έτσι είχα δει μεν την ψηφοφορία, αλλά είχα εστιάσει την προσοχή μου στην ημερομηνία, δηλαδή στο 24...
Κι επειδή οι περυσινές εκλογές έγιναν 17 Ιουνίου, νόμιζα ότι ήταν περυσινή η ψηφοφορία καθόσον απαγορεύονται (και καλά) να ανοίγονται τέτοια θέματα στο Διαδίκτυο. Κεκτημένη ταχύτητα με άλλα λόγια
λάθος μου πάντως!
μάθε στοιχειώδη αριθμητική αγοράκι μου του τύπου τι είναι περυσι και τι φέτος και μετά ασχολείσαι και με τη στατιστική, έχεις πολύ δρόμο.... θες να διακρίνεις και τάσεις
Τώρα μάλιστα....
Όταν ομιλεί ο ειδικός, οι αδαείς πρέπει να σιωπούν, αυστηρώς & δια ροπάλου
Καλά κοτζάμ ιεραπόστολος, παιδί της εκκλησίας κι ομιλείς έτσι?
Για πάρε μαθήματα γραφής & ομιλίας από τους φασιστάκηδες
...ΈΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙς ΞΈΡΕΙς....
Ως άσχετος με την αριθμητικήν θα σε ενημερώσω ότι η γραφή με κεφαλαία δεν τονίζεται αφενός, αφετέρου μπερδεύεις και το ένδοξον ελληνικόν αλφάβητον => Σ κι όχι ς....
Χμ....
Μπας έκανε ripping η ένταση ρεύματος της λυχνίας του πλήκτρου CAPS LOCK?
Tότε ναι δικαιολογείται.
θες να διακρίνεις και τάσεις
Όταν έλθει η ώρα θα ανέβουν αυτά. Πάντως αν έχεις τη διάθεση να πεις κάτι επί της ουσίας του θέματος έχει καλώς, ειδάλλως σπαμμάρεις ;)
Y. Γ.
Για να σου φύγει κι απορία (αν και χαζούλης εντούτοις σε κόβω περίεργο) τούτο post το έκανα μέσω Η/Υ γιαυτό κι έχει τόνους.
Κάνε σε παρακαλώ έναν έρανο στην εκκλησία που πας ως καλός Σαμαρίτης, ώστε να πάρω ένα κυριλέ κινητό να πληκτρολογώ με τόνους