Νέα

Δημοσκόπηση Αυγούστου 2013: Τι κόμμα θα ψηφίζατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εκτός από την επιλογή σας, συμμετέχετε & στη συζήτηση (κόσμια ει δυνατόν).

• ΝΔ

Ψήφοι: 45 14,2%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 47 14,8%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 7 2,2%
  • Χρυσή Αυγή

Ψήφοι: 114 36,0%
  • ΑΝ.ΕΛ.

Ψήφοι: 7 2,2%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 21 6,6%
  • ΔΗ.ΜΑΡ.

Ψήφοι: 4 1,3%
  • Άλλο κόμμα

Ψήφοι: 43 13,6%
  • Λευκό - άκυρο

Ψήφοι: 5 1,6%
  • Αποχή

Ψήφοι: 12 3,8%
  • Αναποφάσιστος

Ψήφοι: 12 3,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    317
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Σιγά μην εκπλαγούμε βρε χαζούλη.
ΧΑ 50%
ΣΥΡΙΖΑ 30%
...ΈΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙς ΞΈΡΕΙς....

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟ-ΝΑΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1940 - ΚΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ  ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναί αλλά από που θα βρίσκαμε λεφτά? Καί καλός ο Τσίπρας αλλά είχε πεί κάποτε ,ότι σχετικά με τους μετανάστες , θα φέρει καί τις οικογεννειές τους . Αντί να ξεπατώσει τους αλλοδαπούς , αιτία της εγκληματικοτητας ,θα φέρει καί άλλους?? Από αυτό καί μόνο ,θα χάσει ο Τσίπρας.

φιλε οσο αφορα την οικονομια η ελλαδα αυτη τη στιγμη χρωσταει 500 δις ευρω και το χρεος κυμαινετε το 200% του ΑΕΠ οταν χρεωκωπησε η αργεντικη χρωσταγε 40 δις ευρω και 120% το ΑΕΠ οποτε απλα μας εχουν στην εντατικη και δεν ξερουν τι θα μας κανουν και ας μην γελιομαστε αναπτυξη δεν υπαρχει κοινωνικο κρατος προνοιας δεν υπαρχει και η ανεργια ειναι στο φουλ η αργεντινη οταν γυρισε στο νομιασμα της ενα χρονο ψωμολυσαγε εκανε σταση πληρωμων και απλα ξεπληρωσε τα δανεια με δικους της ορους μαλιστα απο οταν το γυρισε σε δικο της νομισμα αποπληρωσε το 80% των χρεων της εχει 17% αναπτυξη καθε χρονο και ανεργια σε 4%

Οποτε η χωρα μας και γενικα ο ευρωπαικος νοτος δεν μπορουν να εχουν ευρω απλα τα πραγματα η θα υπαρξει ενα σχεδιο τυπου τρουμαν οπου θα εκβιομηχανιστει η χωρα για να αρχισει να παραγει να διαγραφουν καποια χρεοι να επανακαθορισατει το κοινωνικο κρατος να μειωθει η ανεργια το πολλυ στο 5% και να εχει ευρω
     Η
θα χρεοκωπησει θα εχει δραχμη και θα στηριζετε σε πρωτογενη παραγωγικο τομεα δηλαδη γεωργια κτηνοτροφια βιοτεχνικη δραστηριοτητα τουρισμο και κατασκευες κατοικιων με ενα μετριο κοινωνικο κρατος και παντα ως βαση η ανεργια να ειναι στο 5%

οσο αφορα τους λαθρομεταναστες τωρα ναι δεν τους γουσταρω αλλα δεν ειναι ενα προβλημα που με απασχολει αμεσα ισα ισα με αφηνει αδιαφορο πιστευω οτι το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει η ελλαδα ειναι να βαλει ορια οσο αφορα τους μεταναστες δηλαδη η ελλαδα μπορει να δεχθει 1.000.000 μεταναστες με καποια κριτηρια αλλα αυτοι που θα ερχονταν θα ζουσαν σαν ανθρωποι με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στεγαση και σιτιση και οχι σαν ζωα να ζουνε σε σταυλους και 12 ωρες να μαζευουν φραουλες στα χωραφια της μανωλαδας απληρωτοι.
αλλα αυτη τη στιγμη με ενδιαφερει περισσοτερο η οικονομια της ελλαδος και οτι ειμαι 17 μηνες ανεργος παρα η λαθρομεταναστεση

επισης μπορει να μου πει ποιο ειναι το οικονομικο προγραμμα της χρυσης αυγης?????

Επισκέπτης
[size=15pt]EIΜΑΣΤΕ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 40ΧΡΟΝΙΑ...
ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
[/size]

Συνημμένα

• imagescaue9nod.jpg
    imagescaue9nod.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • mitsotakis kyriakos 2_600_375_-1520156881.jpg
    mitsotakis kyriakos 2_600_375_-1520156881.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Σιγά μην εκπλαγούμε βρε χαζούλη.
ΧΑ 50%
ΣΥΡΙΖΑ 30%
Παντως γκαβος δεν ειμαι και ψαχνω πριν γραψω κατι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=173374.0]εδω ο ποδολαγνος[/url] ανοιξε μια περυσι.
Τα ποσοστα (εως τωρα) διαφερουν τοσο απο τα περυσινα αλλα κι αυτα που αναφερεις. Υπαρχουν ομως δυο με τρεις σαφεις τασεις, ομως ας μη μιλησω για να μην επηρεαζω (και καλα δηλαδη) το γκαλοπ.
Δεν το παιζω Νικολακοπουλος, αλλα απο καποιους μαθηματικους θαρρω οτι κατεχω περισσοτερες γνωσεις Στατιστικης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλε οσο αφορα την οικονομια η ελλαδα αυτη τη στιγμη χρωσταει 500 δις ευρω και το χρεος κυμαινετε το 200% του ΑΕΠ οταν χρεωκωπησε η αργεντικη χρωσταγε 40 δις ευρω και 120% το ΑΕΠ οποτε απλα μας εχουν στην εντατικη και δεν ξερουν τι θα μας κανουν και ας μην γελιομαστε αναπτυξη δεν υπαρχει κοινωνικο κρατος προνοιας δεν υπαρχει και η ανεργια ειναι στο φουλ η αργεντινη οταν γυρισε στο νομιασμα της ενα χρονο ψωμολυσαγε εκανε σταση πληρωμων και απλα ξεπληρωσε τα δανεια με δικους της ορους μαλιστα απο οταν το γυρισε σε δικο της νομισμα αποπληρωσε το 80% των χρεων της εχει 17% αναπτυξη καθε χρονο και ανεργια σε 4%

Οποτε η χωρα μας και γενικα ο ευρωπαικος νοτος δεν μπορουν να εχουν ευρω απλα τα πραγματα η θα υπαρξει ενα σχεδιο τυπου τρουμαν οπου θα εκβιομηχανιστει η χωρα για να αρχισει να παραγει να διαγραφουν καποια χρεοι να επανακαθορισατει το κοινωνικο κρατος να μειωθει η ανεργια το πολλυ στο 5% και να εχει ευρω
     Η
θα χρεοκωπησει θα εχει δραχμη και θα στηριζετε σε πρωτογενη παραγωγικο τομεα δηλαδη γεωργια κτηνοτροφια βιοτεχνικη δραστηριοτητα τουρισμο και κατασκευες κατοικιων με ενα μετριο κοινωνικο κρατος και παντα ως βαση η ανεργια να ειναι στο 5%

οσο αφορα τους λαθρομεταναστες τωρα ναι δεν τους γουσταρω αλλα δεν ειναι ενα προβλημα που με απασχολει αμεσα ισα ισα με αφηνει αδιαφορο πιστευω οτι το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει η ελλαδα ειναι να βαλει ορια οσο αφορα τους μεταναστες δηλαδη η ελλαδα μπορει να δεχθει 1.000.000 μεταναστες με καποια κριτηρια αλλα αυτοι που θα ερχονταν θα ζουσαν σαν ανθρωποι με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στεγαση και σιτιση και οχι σαν ζωα να ζουνε σε σταυλους και 12 ωρες να μαζευουν φραουλες στα χωραφια της μανωλαδας απληρωτοι.
αλλα αυτη τη στιγμη με ενδιαφερει περισσοτερο η οικονομια της ελλαδος και οτι ειμαι 17 μηνες ανεργος παρα η λαθρομεταναστεση

επισης μπορει να μου πει ποιο ειναι το οικονομικο προγραμμα της χρυσης αυγης?????

σιγά μην χρωστάει και κανένα τρις...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παντως γκαβος δεν ειμαι και ψαχνω πριν γραψω κατι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=173374.0]εδω ο ποδολαγνος[/url] ανοιξε μια περυσι.
Τα ποσοστα (εως τωρα) διαφερουν τοσο απο τα περυσινα αλλα κι αυτα που αναφερεις. Υπαρχουν ομως δυο με τρεις σαφεις τασεις, ομως ας μη μιλησω για να μην επηρεαζω (και καλα δηλαδη) το γκαλοπ.
Δεν το παιζω Νικολακοπουλος, αλλα απο καποιους μαθηματικους θαρρω οτι κατεχω περισσοτερες γνωσεις Στατιστικης.

Σωστά θυμόμουν το θηρίο.  :grin:
Όντως αυτή η δημοσκόπηση έβγαζε 50-30.
....αυτη έλειξε 24/5/2013............ το πέρυσι που το είδες, μάθε στοιχειώδη αριθμητική αγοράκι μου του τύπου τι είναι περυσι και τι φέτος και μετά ασχολείσαι και με τη στατιστική, έχεις πολύ δρόμο.... θες να διακρίνεις και τάσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
υπαρχουν ακομα ψηφοφοροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ημερτον ρε παιδια ημαρτον
εγω θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ μπας και μας βγαλει απο το μνημονιο και ησυχασουμε
Τhanks για τη συμμετοχη τοσο στη διαδικασια αλλα και στη συζητηση.
Ομως θα σε παρακαλουσα να μην κανεις πολλαπλα ερωτηματα σε μακροσκελη posts οπως το ανωτερω, γιατι ειναι σχεδον αδυνατο να σου απαντησει καποιος.
Ενω τουτο σχολιο εχει δυο συντομες ερωτησεις - επισημανσεις:

1) Επειδη και τα δυο αυτα κομματα κυβερνουν επι 40 χρονια, εχουν δημιουργησει μηχανισμους βαθεις.
Βεβαια το ΠΑΣΟΚ πατωσε, αλλα μην ξεχναμε οτι κι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελειται απο αρκετα πρωην μελη του.
Για να μιλησω προσωπικα ενας δεξιος ψηφοφορος (οπως εγω π.χ.) ειναι καπως δυσκολο να παει σε αριστερο κομμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ. Ενω απο ΝΔ => ΠΑΣΟΚ ή και το αναποδο εχουν γινει μεγαλες μετακινησεις. Βεβαια οι νεωτερες ηλικιες αντιδρουν περισσοτερο αποτομα συγκριτικα με τους μεσηλικες - παππουδες.
2) Δε νομιζω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρωσει το μνημονιο ΙΙ.
Οι υπογραφες επεσαν. Ο Κουβελης εξυπνοτερα ειχε πει προεκλογικα για σταδιακη απαγγιστρωση αλλα στην καλπη δε μεταφραστηκε αναλογα.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 1811.jpg
    1811.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να διαλέξεις ανατομικό μαξιλάρι να μην πιαστείς στον ύπνο

Επισκέπτης
Όντως αυτή η δημοσκόπηση έβγαζε 50-30.
Aυτό που το είδες? :think:
Το πρώτο κόμμα ήταν η Χ.Α. με 32% επομένως το 50% που βρέθηκε? :rolleyes:

....αυτη έλειξε 24/5/2013............ το πέρυσι που το είδες,
Εδώ με διόρθωσες. Επειδή σερφάρω και με το κινητό αλλά και τον υπολογιστή, το πρώτο δεν είναι κι ότι το κατάλληλο (και βολικό συνάμα). Έτσι είχα δει μεν την ψηφοφορία, αλλά είχα εστιάσει την προσοχή μου στην ημερομηνία, δηλαδή στο 24...
Κι επειδή οι περυσινές εκλογές έγιναν 17 Ιουνίου, νόμιζα ότι ήταν περυσινή η ψηφοφορία καθόσον απαγορεύονται (και καλά) να ανοίγονται τέτοια θέματα στο Διαδίκτυο. Κεκτημένη ταχύτητα με άλλα λόγια :uglystupid: λάθος μου πάντως!

μάθε στοιχειώδη αριθμητική αγοράκι μου του τύπου τι είναι περυσι και τι φέτος και μετά ασχολείσαι και με τη στατιστική, έχεις πολύ δρόμο.... θες να διακρίνεις και τάσεις
Τώρα μάλιστα....
Όταν ομιλεί ο ειδικός, οι αδαείς πρέπει να σιωπούν, αυστηρώς & δια ροπάλου :sunglasses:
Καλά κοτζάμ ιεραπόστολος, παιδί της εκκλησίας κι ομιλείς έτσι?
Για πάρε μαθήματα γραφής & ομιλίας από τους φασιστάκηδες :grin:

Ως άσχετος με την αριθμητικήν θα σε ενημερώσω ότι η γραφή με κεφαλαία δεν τονίζεται αφενός, αφετέρου μπερδεύεις και το ένδοξον ελληνικόν αλφάβητον => Σ κι όχι ς....
Χμ....
Μπας έκανε ripping η ένταση ρεύματος της λυχνίας του πλήκτρου CAPS LOCK? :think:
Tότε ναι δικαιολογείται.

θες να διακρίνεις και τάσεις
Όταν έλθει η ώρα θα ανέβουν αυτά. Πάντως αν έχεις τη διάθεση να πεις κάτι επί της ουσίας του θέματος έχει καλώς, ειδάλλως σπαμμάρεις ;)

Y. Γ.
Για να σου φύγει κι απορία (αν και χαζούλης εντούτοις σε κόβω περίεργο) τούτο post το έκανα μέσω Η/Υ γιαυτό κι έχει τόνους.
Κάνε σε παρακαλώ έναν έρανο στην εκκλησία που πας ως καλός Σαμαρίτης, ώστε να πάρω ένα κυριλέ κινητό να πληκτρολογώ με τόνους :2funny:

Επισκέπτης
πάλι ο "λαός" θέλει να ακούσει ευχολόγια τύπου "λεφτά υπάρχουνε", να δούμε πότε θα ωριμάσει και θα δεχθεί την πραγματικότητα και την αλήθεια δεί κατάματα. Τότε ίσως έχουμε κάποια ελπίδα αλλιώς στα ίδια είμαστε όπως και αν λέγονται οι "σωτήρες" μας...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
απο τη στιγμη που δεν εχεις τη δυνατοτητα να βεβαιωσεις οτι μια ψηφος εδω ειναι μια δυνητικη ψηφος στη πραγματικοτητα (και οχι 20 κλωναρια) κι o Σερ Ροναλτ Αιλμερ Φισερ να σαι ταση δε μπορεις να βγαλεις ουτε στατιστικη αναλυση να κανεις.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σιγά μην χρωστάει και κανένα τρις...

τωρα ειναι τοσο

υποθετικα οταν βγουμε απο το μνημονιο σε 2μιση κατι χρονια θα ειναι 500 δις και 200% του αεπ τωρα ειναι 380 δις και 195% του ΑΕΠ επισης μην ξεχνας οτι με το μετρα του μνημονιου μαντεψε μειωνετε και το ΑΕΠ της χωρας μας (ΑΕΠ Ακκαθαριστο Εθνικο Προιον) σαν συνεπακολουθα του μνημονιου

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ  :knockinb:  :rockon: :rockon: :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τhanks για τη συμμετοχη τοσο στη διαδικασια αλλα και στη συζητηση.
Ομως θα σε παρακαλουσα να μην κανεις πολλαπλα ερωτηματα σε μακροσκελη posts οπως το ανωτερω, γιατι ειναι σχεδον αδυνατο να σου απαντησει καποιος.
Ενω τουτο σχολιο εχει δυο συντομες ερωτησεις - επισημανσεις:

1) Επειδη και τα δυο αυτα κομματα κυβερνουν επι 40 χρονια, εχουν δημιουργησει μηχανισμους βαθεις.
Βεβαια το ΠΑΣΟΚ πατωσε, αλλα μην ξεχναμε οτι κι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελειται απο αρκετα πρωην μελη του.
Για να μιλησω προσωπικα ενας δεξιος ψηφοφορος (οπως εγω π.χ.) ειναι καπως δυσκολο να παει σε αριστερο κομμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ. Ενω απο ΝΔ => ΠΑΣΟΚ ή και το αναποδο εχουν γινει μεγαλες μετακινησεις. Βεβαια οι νεωτερες ηλικιες αντιδρουν περισσοτερο αποτομα συγκριτικα με τους μεσηλικες - παππουδες.
2) Δε νομιζω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρωσει το μνημονιο ΙΙ.
Οι υπογραφες επεσαν. Ο Κουβελης εξυπνοτερα ειχε πει προεκλογικα για σταδιακη απαγγιστρωση αλλα στην καλπη δε μεταφραστηκε αναλογα.

φιλε οσα αναφορα τα μακροσκελη ποστ αν ενοεις το τελευταιο  συγνωμη αλλα οταν εγραφα μου βγηκαν πολλες σκεψει και δεν ηθελα να ανοιξω νεο ποστ.

τωρα σχετικα με τις μετακοινησεις σε πληροφορω οτι πλεον δεν υπαρχουν κλισε δηλαδη τι θελω να πω πλεον δεν υπαρχουν κομματικες ταυτοτητες θεωρω ναι σιγουρα το πασοκ και η νδ θα επερναν ενα ποσοστο επειδη εχουν βολεμενα κομματοσκυλα αλλα ποσο να ειναι ειδικα το πασοκ που θα παλευει πλεον για να μπει στη βουλη πανω απο 7% δυσκολα θα βγαζει και κακα τα ψεμματα το πασοκ και η νδ μας εφτασαν εδω.

οσο αναφορα μετακινησεις θα σου μιλησω με παραδειγματα αριστερη οικογενεια απου ο πατερας εργαζονταν στα ναυπηγεια ασπροπυργου τωρα ψηφιζει συσσωμη οικογενεια χρυση αυγη
φιλος μου ανεργος ΚΚες μετα το χαστουκι στην κανελλη ψηφιζει χρυση αυγη  :uglystupid: :uglystupid:
φιλος μου πιτσιρικας επειδη η οικογενεια ψηφιζει νδ και αυτος συριζα μονο και μονο για να καταψηφισει το μνημονιο
αλλος χρονια πασοκτζης στηριζει σαμαρα

αληθεια εχει μεινει κανενας ικανοποιημενος απο την πολιτικη του σαμαρα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom