You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχεις ισαιντ ινφος τυπε?μαγκες προβλεπω εκλογες μεσα στο χειμωνα ωραιο-εγκυρο θρεντ
skletzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στην Κύπρο δεν είχαμε απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ?Εγω ξερω τύπε οτι δύο φορες υπηρξε πραγματικη απωλεια εθνικης κυριαρχιας για την ελλαδα, το 1996 στα Ιμια και το 2010 με την εισοδο στο ΔΝΤ.
Και στις δυο ηταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια.
Και εχεις τον αλλο να σου πεταει την τρολλιά του για τη Δεξια.
Στην Μικρά Ασία ?
skletzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απλό λάθος είναι να παραγγείλω καπουτσινό γλυκό και να μου φέρουν μέτριο.Eκτός κι αν εννοεί το 1922 & το 1974 ο sklentzas.
Αγαπητέ όποιος κυβερνά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη σφάλλει έστω και μια φορά. Πρόσεχε δε χρυσώνω το χάπι, αλλά το τέλειο δε θα το βρεις ποτέ σε καμμία κυβέρνηση. Κρίνοντας όμως την αριστερά από το προδοτικό ΚΚΕ των Εαμοβουλγάρων του 40 & το ΣΥΡΙΖΑ των Καρντάκ του Νάσου Θεοδωρίδη, δεν είναι αναμένομενο ότι κάποιο λάκκο θαχει η φάβα αν ποτέ μας κυβερνήσουν?
Οταν μιλάμε για απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας αναφερόμαστε ίσως σε ένα απο τα σημαντικότερα ζητήματα ως Κράτος.
Ναι το ΕΑΜ ειναι προδοτικό αλλα ο Μεταξάς παρέδωσε το οχυρό Ρούπελ...
Το ΕΑΜ ουδέποτε συνεργάστηκε με κατακτητή.
Αυτα είναι κεκτημένα άλλων...
Επισκέπτης
Σύμφωνοι. ΓΟΥΔΙ σε όλους. Και το λέω και το εννοώ. Όποιος κι αν είναι, ΟΚ?Οταν μιλάμε για απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας αναφερόμαστε ίσως σε ένα απο τα σημαντικότερα ζητήματα ως Κράτος.
Say what???Ναι το ΕΑΜ ειναι προδοτικό αλλα ο Μεταξάς παρέδωσε το οχυρό Ρούπελ...
Eίπε ο Μεταξάς να αποχωρήσει ο λοχίας Δημήτριος Ίτσιος?
Αυτός ο ηρωικός λοχίας διέλυσε ολάκερο λόχο ηρωικά αμυνόμενος, έως ότου τελείωσαν τα πολεμοφόδια του και παραδώθηκε. Οι Γερμανοί τον σκότωσαν αφού ο διοικητής τον εξήρε για την ανδρεία του.
Έχεις διαβάσει την ιστορία του ή να σου παραθέσω σύνδεσμο??
Με τους Γερμανούς δε συνεργάστηκε γιατί ήταν αντίπαλοι του θείου Στάλιν. Αλλιώς δε νομίζω....Το ΕΑΜ ουδέποτε συνεργάστηκε με κατακτητή.
Όσο για τους αριστερούς Βουλγάρους είχαν φιλικές σχέσεις...
Καλά άσε το 1922 γιατί ==> Η Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία θα επέλθει λίγο αργότερα και ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία, δεν εμπόδισε τον «φυτευτό» από την Σοβιετική Ένωση αρχηγό του ΚΚΕ, Νίκο Ζαχαριάδη να γράψει λίγα χρόνια αργότερα:Στην Κύπρο δεν είχαμε απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ?
Στην Μικρά Ασία ?
« Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι' αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» («Ριζοσπάστης», 12 Ιουλίου 1935), ενώ ο μάρτυρας Χρυσόστομος Σμύρνης που συγκλόνισε τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας τον οποίο αρνήθηκε να εγκαταλείψει, παρ' ότι του προσφέρθηκε η ευκαιρία- με τον μαρτυρικό του θάνατο, δεν ήταν παρά ένας «πράχτορας της ελληνικής μπουρζουαζίας» («Ριζοσπάστης», 26 Νοεμβρίου 1929).
skletzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με εντολή του Μεταξά παραδόθηκε το οχυρό Ρούπελ στις Γερμανοβουλγαρικές δυνάμεις.Σύμφωνοι. ΓΟΥΔΙ σε όλους. Και το λέω και το εννοώ. Όποιος κι αν είναι, ΟΚ?
Say what???
Eίπε ο Μεταξάς να αποχωρήσει ο λοχίας Δημήτριος Ίτσιος?
Αυτός ο ηρωικός λοχίας διέλυσε ολάκερο λόχο ηρωικά αμυνόμενος, έως ότου τελείωσαν τα πολεμοφόδια του και παραδώθηκε. Οι Γερμανοί τον σκότωσαν αφού ο διοικητής του εξήρε την ανδρεία του.
Έχεις διαβάσει την ιστορία του ή να σου παραθέσω σύνδεσμο??
Με τους Γερμανούς δε συνεργάστηκε γιατί ήταν αντίπαλοι του θείου Στάλιν. Αλλιώς δε νομίζω....
Όσο για τους αριστερούς Βουλγάρους είχαν φιλικές σχέσεις...
Κατοχή είχες απο τους Γερμανούς με τους οποίους συνεργαστηκε ο Εθνικός Στρατός,
ασε την καραμέλα με την Ρωσσία.
Την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής την εξούσια δεν την είχε το ΚΚΕ,ουτε έπαιρνε αυτό τις αποφάσεις.
Αναλάβετε επιτέλους μια φορά τις ευθύνες σας.
Επισκέπτης
Koντεύει 5 τα ξημερώματα, αλλά κάθομαι ακόμη με το ζόρι.Με εντολή του Μεταξά παραδόθηκε το οχυρό Ρούπελ στις Γερμανοβουλγαρικές δυνάμεις.
Αυτό που το διάβασες?
Ο Μεταξάς αγαπητέ πέθανε τον Ιανουάριο του 1941, ενώ το Ρούπελ έπεσε στις 8 Απριλίου.
Εκτός κι αν υπήρξε κλώνος του Μεταξά είτε βρυκολάκιασε
Γιαυτό σου έγραψα παραπάνω περί Δ. Ίτσιου ώστε να μην υποπέσεις σε λάθη. Τέσπα....
Ο Ζέρβας ήταν χαφιές?Κατοχή είχες απο τους Γερμανούς με τους οποίους συνεργαστηκε ο Εθνικός Στρατός,
ασε την καραμέλα με την Ρωσσία.
Κι ο Ψαρρός??
Ουδέποτε κυβερνήσατε και προφανώς την ευθύνη την έχει η εξουσία, όμως στα @@ρια της ηγεσίας του ΚΚΕ για τη Μικρά Ασία. Είδες πουθενά να λένε για χαμένες πατρίδες?Την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής την εξούσια δεν την είχε το ΚΚΕ,ουτε έπαιρνε αυτό τις αποφάσεις.
Αναλάβετε επιτέλους μια φορά τις ευθύνες σας.
Άστο καλύτερα, δε συμφέρει....
skletzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
26 Μαίου του 1916 παρέδωσε το οχυρό Ρούπελ,οχι το 1941.Koντεύει 5 τα ξημερώματα, αλλά κάθομαι ακόμη με το ζόρι.
Αυτό που το διάβασες?
Ο Μεταξάς αγαπητέ πέθανε τον Ιανουάριο του 1941, ενώ το Ρούπελ έπεσε στις 8 Μαίου.
Εκτός κι αν υπήρξε κλώνος του Μεταξά είτε βρυκολάκιασε
Γιαυτό σου έγραψα παραπάνω περί Δ. Ίτσιου ώστε να μην υποπέσεις σε λάθη. Τέσπα....
Ο Ζέρβας ήταν χαφιές?
Κι ο Ψαρρός??
Ουδέποτε κυβερνήσατε και προφανώς την ευθύνη την έχει η εξουσία, όμως στα @@ρια της ηγεσίας του ΚΚΕ για τη Μικρά Ασία. Είδες πουθενά να λένε για χαμένες πατρίδες?
Άστο καλύτερα, δε συμφέρει....
Κάνεις και χιουμοράκι τρομάρα σου...
Διάβασε ιστορία μπας και μάθεις τίποτα.
Η Μικρασιατική Καταστροφή έλαβε χώρας εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών χειρισμών και όχι επειδη το ΚΚΕ διατύπωσε οτι του ήρθε στην κεφάλα.
Κρίνουμε πράξεις που οδήγησαν σε συγκεκριμένα καταστροφικά αποτελέσματα.
Για τον Ζέρβα και τον Ψαρρό θέλεις την προσωπική μου άποψη ?
Επισκέπτης
Κοίτα επειδή λέτε ό,τι σας συμφέρει εκεί στον Περισσό θα σου δώσω έναν σύνδεσμο για αυτό που λες κι αν θες τον διαβάζεις. Αλλά αν ήταν προδότης ο Μεταξάς το 1916 δε νομίζω να έλεγε ΟΧΙ το 1940.26 Μαίου του 1916 παρέδωσε το οχυρό Ρούπελ,οχι το 1941.
Καλέ μου άνθρωπε υπήρξαν λάθη, αλλά στα @@ρια του ΚΚΕ αν πήραν για κάποιο διάστημα την Πόλη & τη Σμύρνη όπως και στα @@ρια για το αν χάθηκαν.Η Μικρασιατική Καταστροφή έλαβε χώρας εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών χειρισμών και όχι επειδη το ΚΚΕ διατύπωσε οτι του ήρθε στην κεφάλα.
Κρίνουμε πράξεις που οδήγησαν σε συγκεκριμένα καταστροφικά αποτελέσματα.
Για πόσταρέ μου εσύ κάποιο άρθρο του Ριζοσπάστη σας όσο είναι ζωντανός κι αυτός γιατί θα έχει τη μοίρα του 902...
Όχι εδώ αλλά στο θέμα με την Πηγάδα του Μελιγαλά, ήδη έχουμε ξεφύγει από το θέμα των εκλογών και συζητάμε άλλα τι άλλων.Για τον Ζέρβα και τον Ψαρρό θέλεις την προσωπική μου άποψη ?
Καληνύχτα ήδη πέρασε 5:00 το πρωί, εδώ θα είμαστε πάλι...
δηλαδη;; γεια σου ρε αρσενικε piatsamanεχεις ισαιντ ινφος τυπε?
Επισκέπτης
Να μη βιαζεσαι!
Και να στειλεις μηνυμα παλι δε θα σου απαντησω!
Τωρα αν εχεις ακρες με καποιο Διαχειριστη ε μπορει να σου πει.
Αυτο ομως που με εντυπωσιασε κατα την επανοδο μου στο forum ειναι οτι βλεπω ατομα με ιδεες παλαιων δεξιων καταβολων: Χουντικοι, Βασιλικοι, Μεταξαδες....
Και πως να μην εντυπωσιαζομαι καθοσον το αντικειμενο του forum ειναι το ΧΧΧ και λογικα καποιος να περιμενει οτι εδω μεσα οι παλαιομοδιτες δε θαχουν χωρο.
Αμ δε συμβαινει κατι τετοιο....
SSGT το απολυτο αρσενικο εννοει αν εχεις εσωτερικες πληροφοριες περι προωρων εκλογων!
Και να στειλεις μηνυμα παλι δε θα σου απαντησω!
Τωρα αν εχεις ακρες με καποιο Διαχειριστη ε μπορει να σου πει.
Αυτο ομως που με εντυπωσιασε κατα την επανοδο μου στο forum ειναι οτι βλεπω ατομα με ιδεες παλαιων δεξιων καταβολων: Χουντικοι, Βασιλικοι, Μεταξαδες....
Και πως να μην εντυπωσιαζομαι καθοσον το αντικειμενο του forum ειναι το ΧΧΧ και λογικα καποιος να περιμενει οτι εδω μεσα οι παλαιομοδιτες δε θαχουν χωρο.
Αμ δε συμβαινει κατι τετοιο....
SSGT το απολυτο αρσενικο εννοει αν εχεις εσωτερικες πληροφοριες περι προωρων εκλογων!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
δεν καταλαβαινω τον εντυπωσιασμο σου
δεν εχεις γραψει οτι εχεις ψηφισει χ.α. και τωρα εισαι μεταξυ ν.δ και χ.α.;
Επισκέπτης
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ....
Δίχως να έχω ειρωνικό - επιθετικό στυλ απέναντί σου.
Λέω ρε παιδί (ξέρω κι εγώ πόσων ετών είσαι) περιμένεις σε ένα forum που το κύριο αντικείμενο των συζητήσεων (το δείχνουν οι κατηγορίες) είναι το πληρωμένο σεξ (ή ΧΧΧ διαδικτυακώς) αρκετοί από τους θαμώνες να πετάνε σχόλια για τη Δικτατορία, το Βασιλιά, το Μεταξά και τα ρέστα?
Εγώ νόμιζα (γιατί είχα να μπω χρόνια) ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται σε ιστολόγια τύπου Στόχου, Πασπαρτού, Defencenet, Elnews (ας μην παραθέτω άλλα). Κι αυτό με εξέπληξε :o
Δίχως να υποτιμήσω το επίπεδο των μελών, δηλαδή ότι εδώ μέσα συχνάζουν μόνο τύποι χαμηλού επιπέδου που μέλημά τους είναι που θα τη βάλουν.
Δίχως να έχω ειρωνικό - επιθετικό στυλ απέναντί σου.
Λέω ρε παιδί (ξέρω κι εγώ πόσων ετών είσαι) περιμένεις σε ένα forum που το κύριο αντικείμενο των συζητήσεων (το δείχνουν οι κατηγορίες) είναι το πληρωμένο σεξ (ή ΧΧΧ διαδικτυακώς) αρκετοί από τους θαμώνες να πετάνε σχόλια για τη Δικτατορία, το Βασιλιά, το Μεταξά και τα ρέστα?
Εγώ νόμιζα (γιατί είχα να μπω χρόνια) ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται σε ιστολόγια τύπου Στόχου, Πασπαρτού, Defencenet, Elnews (ας μην παραθέτω άλλα). Κι αυτό με εξέπληξε :o
Δίχως να υποτιμήσω το επίπεδο των μελών, δηλαδή ότι εδώ μέσα συχνάζουν μόνο τύποι χαμηλού επιπέδου που μέλημά τους είναι που θα τη βάλουν.
Ναι αυτό ισχύει.δεν εχεις γραψει οτι εχεις ψηφισει χ.α. και τωρα εισαι μεταξυ ν.δ και χ.α.;
Επισκέπτης
μαγκες προβλεπω εκλογες μεσα στο χειμωνα ωραιο-εγκυρο θρεντ
Επισκέπτης
Δε νομιζω να γινουν εκλογες, εκτος κι αν συμβει κατι εντελως απροοπτο που να ριξει την συγκυβερνηση. Ενα πρωτο crash test θα ειναι οι ευρωεκλογες, αν κι εκει παντα υπεισερχεται η χαλαρη ψηφος. Βεβαια δεν πρεπει να αγνοησουμε εντελως τα αποτελεσματα.
Αντιγραφω δυο τμηματα απο δυο αξιολογα σχολια που διαβασα στο Αntinews:
Εχει ελάχιστο χρόνο μέχρι τις
Ευρωεκλογές η ΝΔ να μαζέψει την
κατάσταση…Διαφορετικά, η ψήφος
πολλών δεξιών θα είναι τιμωρητική.
Και ξέρεις κάτι; Too bad…Οι
“ορθοφρονούντες” θα κλαίτε με
μαύρο δάκρυ….
Το μόνο που συγκρατεί ακόμα την
οργή των συντηρητικών πολιτών των
λαϊκών συνοικιών είναι ο βλακώδης
και χονδροειδής τρόπος που η ΧΑ
προβάλλει το ναζιστικό της πρόσωπο.
Είτε δεν τους περισσεύει εξυπνάδα,
είτε το κάνουν για να συνηθίσουμε
(μέθοδος μιθριδατισμού), είτε τα δύο
μαζί...
Γιατί όχι Χ.Α; Γιατί όχι
ΚΚΕ; Γιατί όχι ΜΛ-ΚΚΕ; Γιατί όχι ….;
Πόσο ποιο σκατά μπορούν να τα
κάνουν οι άλλοι;
Έτσι θ΄ απαντήσει ο κοιμισμένος
καναπεδάτος Έλληνας.
Και αν αντιληφθεί ότι μεγαλύτερο
φόβητρο είναι η Χ.Α, ε αυτή
πανικόβλητος θα ψηφίσει.
μαύρο δάκρυ….
μαζί...
Γιατί όχι Χ.Α; Γιατί όχι
κάνουν οι άλλοι;
καναπεδάτος Έλληνας.
πανικόβλητος θα ψηφίσει.
Επισκέπτης
Δε νομιζω να γινουν εκλογες, εκτος κι αν συμβει κατι εντελως απροοπτο που να ριξει την συγκυβερνηση. Ενα πρωτο crash test θα ειναι οι ευρωεκλογες, αν κι εκει παντα υπεισερχεται η χαλαρη ψηφος. Βεβαια δεν πρεπει να αγνοησουμε εντελως τα αποτελεσματα.
μαύρο δάκρυ….
μαζί...
Γιατί όχι Χ.Α; Γιατί όχι
κάνουν οι άλλοι;
καναπεδάτος Έλληνας.
πανικόβλητος θα ψηφίσει.
Εγώ προτείνω κόμμα πατριωτικό.
ΑΝΤΑΡΣΙΑ
Επισκέπτης
Διαβασες καθολου παραπανω τι εγραψα ή απλως μπηκες για να πεταξεις ενα ακομη πυροτεχνημα?
Αν και περισσοτερο το σχολιο αφορα τους NΔ fans such as alex71.
Την ΑνταρCIA εκ των συνιστωσων θες να πεις.
Επισκέπτης
Διαβασες καθολου παραπανω τι εγραψα ή απλως μπηκες για να πεταξεις ενα ακομη πυροτεχνημα?
Ποια χώρα που δεν ειναι ξεφτυλισμένη θα επέτρεπε κόμμα σαν την ΑΝΤΑΡΣΙΑ;
Επισκέπτης
Tώρα ζητάς άποψη από ένα δηλωμένο αντικουμμουνιστή?
Τι απάντηση θες να πάρεις?
Τι απάντηση θες να πάρεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K