argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.995
- Πόντοι
- 9.297
Μέσα στην συνείδηση και την ενσυναίσθηση είσαι....Στα παπάρια μας, εμείς θα έχουμε πεθάνει, πρόβλημα των επόμενων... καμμένη Γη θα τους παραδώσουμε.
Μέσα στην συνείδηση και την ενσυναίσθηση είσαι....Στα παπάρια μας, εμείς θα έχουμε πεθάνει, πρόβλημα των επόμενων... καμμένη Γη θα τους παραδώσουμε.
Η εκδίκηση μου στα σκατωπαιδα του σήμερα που μου σπάνε τ'αρχιδια σχεδόν όπου βρεθώ...Μέσα στην συνείδηση και την ενσυναίσθηση είσαι....
τυπε εδω κανεις λαθοςΗ εκδίκηση μου στα σκατωπαιδα του σήμερα που μου σπάνε τ'αρχιδια σχεδόν όπου βρεθώ...
Να τους αφήσω μια χώρα και έναν πλανήτη μπουρδέλο που θα τους κάνει την ζωή κόλαση...
Ε δεν είμαι και ο Πάπας...τυπε εδω κανεις λαθος
Είσαι όμως ο ΤρόβαςΕ δεν είμαι και ο Πάπας...
Να δώσει φίλε μου ο Κυριακουλας ένα βαουτσερ για εκτρώσεις...Είσαι όμως ο Τρόβας
Για αυτό κυρίως οι χλεχλεδες και B-males θα κάνουν παιδιά...όσοι ανέχονται παρεμβάσεις γονιών και παππούδων θα κάνουν παιδιά ...εμείς οι σκληροί μπουρδελοχυστες θα αρκεστουμε στην περήφανη μοναξιά μας και την επίζηλη ελευθερία μας .Δεν μας είναι εύκολο να ανεχθούμε εξευτελισμούς έστω και για να κάνουμε παιδιά.Καλά,αν δεν ήταν απο πίσω γονείς και παππούδες,ούτε μισές δε'θα ταν οι γεννήσεις.
Αφού μέχρι τώρα δεν εξαφανιστηκαμε , νομίζω θα συνεχίσουμε..έχουμε πάθει πλέον ανοσία..Η μαθηματικη αποδειξη οτι ισως ηρθε η ωρα να κλεισουμε ως φυλη τη πορτα του χρονοντουλαπου της ιστοριας ! Τι να περιμενει κανεις απο λαο που μετετρεψε τη λεξη ελληναρας (μεγαλος ελληνας) σε βρισια !
Να κοιτάς ημερομηνία λήξης προτού πιεις αυτό που πίνεις....Να δώσει φίλε μου ο Κυριακουλας ένα βαουτσερ για εκτρώσεις...
αυτο δεν αποτελει προβλημα, η λυση ειναι δοκιμασμενη και στο παρελθον με τεραστια επιτυχια." ακόμα παραπάνω τα επόμενα χρόνια, μπορεί και τα "ελληνικά" να ακούγονται κάπως σαν αλαχουλακουλουλαμπα μπαλουμπα ουαχαγκουγκου
Με προσβάλεις αλλά θα το προσπεράσω...Να κοιτάς ημερομηνία λήξης προτού πιεις αυτό που πίνεις....
Τώρα είναι ακόμα πιο επικίνδυνη φάση...το κάθε αποβλακωμενο πιτσιρίκι ξέρει ότι δεν χρειάζεται να δουλέψει για να έχει κινητό με ίντερνετ γιατί θα του το δώσουν αυτοί οι τύποι που του γεμίζουν τις τσέπες του...Αφού μέχρι τώρα δεν εξαφανιστηκαμε , νομίζω θα συνεχίσουμε..έχουμε πάθει πλέον ανοσία..
Αμήν...αυτο δεν αποτελει προβλημα, η λυση ειναι δοκιμασμενη και στο παρελθον με τεραστια επιτυχια.
θα επαναφερουμε δασεια οξεια περισπωμενη βαρεια....
Με προσβάλεις αλλά θα το προσπεράσω...
Μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει ως λαός αυτά είναι μια απλή γρίπη ( παλαιάς μορφής - αυτή που περνούσε με ένα κολντ εντ φλου)Τώρα είναι ακόμα πιο επικίνδυνη φάση...το κάθε αποβλακωμενο πιτσιρίκι ξέρει ότι δεν χρειάζεται να δουλέψει για να έχει κινητό με ίντερνετ γιατί θα του το δώσουν αυτοί οι τύποι που του γεμίζουν τις τσέπες του...
ε καλά μια άποψη είναι αυτή περί μη εξαφάνισης και τι σχέση έχουμε εμείς οι "νέο" με τους ορίτζιναλ Έλληνες μετά από εισβολές ρωμαίων, οθωμανών, πειρατών, ενετών, γαλατων, σλάβων (που ακόμα στην Πελοπόννησο και στην Μακεδονία έχουν σλάβικα τοπωνύμια), εβραίων, γύφτων και υπερχιλιετείς κατοχέςΑφού μέχρι τώρα δεν εξαφανιστηκαμε , νομίζω θα συνεχίσουμε..έχουμε πάθει πλέον ανοσία..
Και να μιλάμε με ερασμια προφοράαυτο δεν αποτελει προβλημα, η λυση ειναι δοκιμασμενη και στο παρελθον με τεραστια επιτυχια.
θα επαναφερουμε δασεια οξεια περισπωμενη βαρεια....