Επισκέπτης
Φραντζή 4!
Φραντζή 4!
αμα γραψεις σωστα στα ελληνικα τη διευθυνση θα σου κανω μασαζ..KALIROIS 48
αμα γραψεις σωστα στα ελληνικα τη διευθυνση θα σου κανω μασαζ..
μπαααααα..Tσουρεκια μας τα εκανε...παντου το ποσταρει..
Λες να ειναι κανενας προμοτερ η κωλοχαρηκε που εφαγε μπριζολα??
μπαααααα..
μια χαρα παιδι ειναι η κοπελα..
γοη μας εσυ!!!παντως η προσφορα μου για το μασαζ δεν ισχυει.
αργει, παιρνει τη βοηθεια του κοινου. κοινως τηλεφωναει σε αγαπητικους..
ετσι είναι ακριβως μέγιστε μασαζόβιεβεβαια τωρα τα πρωτεια και μακρα πρωτο σε κορασιδες τα εχει η ιλιαδα στην ομηρου το μονο που χαλαει εκει ειναι το φαινομενο της απληστιας που εχουν ορισμενες παιρνιοντε για την ναομι καμπελ και ζητανε επι πλεον χρηματα και αν δεν τους δωσεις σου κανουν της παρθενες .
φιλε ζερο ναταν μονο τα εκατο καλα θα ειτανε πηρα κοπελα και μου εκανε τη δυσκολη και στα εκατο και στα 120 μολις της ειπα 200 εκανε σαν τρελλη βεβαια δεν ημουν τρελλος εγω να τα δοσω και ειπα για χαρα την επομενη φορα θα βγαλω και το ονομα της με ολες τησ συνεπειες να μαθη να ειναι εγκρατης.
σκασε μωρη ζάνα. αφου δεν εχεις παει ποτέ εκει..Ανακοίνωση παραύτα !!!!!
βεβαια τωρα τα πρωτεια και μακρα πρωτο σε κορασιδες τα εχει η ιλιαδα στην ομηρου το μονο που χαλαει εκει ειναι το φαινομενο της απληστιας που εχουν ορισμενες παιρνιοντε για την ναομι καμπελ και ζητανε επι πλεον χρηματα και αν δεν τους δωσεις σου κανουν της παρθενες .
ετσι είναι ακριβως μέγιστε μασαζόβιε
έχει (κατα καιρους) τις καλυτερες κοπελες, ΑΛΛΑ , οι περισσότερες ειναι απληστες και ζητάνε 100+ για φουλ
εγω μονο για αυτον τον λογο δεν παταω εκει.
Ανακοίνωση παραύτα !!!!!
σκασε μωρη ζάνα. αφου δεν εχεις παει ποτέ εκει..
εχεις σκεφτει να αυτοκτονησεις ή δεν σε αφηνει η ζανα ??Εύτυχως ....... πού είσαι φραγκάτος και πάς, συχνά καί μας ένημερώνης........
Άλήθεια πώς θα ήτο το sait χωρίς έσένα ????????
υ.γ Τέτοια είδη σπανίζουν !!!!!!