You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοφιλεστερο μασατζιδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
αμα γραψεις σωστα στα ελληνικα τη διευθυνση θα σου κανω μασαζ..KALIROIS 48
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.632
- Πόντοι
- 12.056
αμα γραψεις σωστα στα ελληνικα τη διευθυνση θα σου κανω μασαζ..
Tσουρεκια μας τα εκανε...παντου το ποσταρει..
Λες να ειναι κανενας προμοτερ η κωλοχαρηκε που εφαγε μπριζολα??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
μπαααααα..Tσουρεκια μας τα εκανε...παντου το ποσταρει..
Λες να ειναι κανενας προμοτερ η κωλοχαρηκε που εφαγε μπριζολα??![]()
![]()
μια χαρα παιδι ειναι η κοπελα..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
παντως η προσφορα μου για το μασαζ δεν ισχυει.
αργει, παιρνει τη βοηθεια του κοινου. κοινως τηλεφωναει σε αγαπητικους..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.632
- Πόντοι
- 12.056
μπαααααα..
μια χαρα παιδι ειναι η κοπελα..
Της το ειπα και πριν στο τσατ αλλα πηγε να με βγαλει τρελο...ξερει και την σεριφισσα θοδωρα....λεει
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
γοη μας εσυ!!!παντως η προσφορα μου για το μασαζ δεν ισχυει.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
το μασαζ το προσφερω εγω!!!
ευλογησον!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
λοιπον ο ιβλις εχει παντα ιδεες που πιανουν και προς τιμη του σημερα θα ανεφερθω σε ιδρυμα που δεν υπαρχει σε κανα ποστ το οποιο αυτο ιδρυμα εχει κλεισει ενα εξαμηνο η λογοι αγνωστη.
καποιοι μπορει να ξερουν υπηρχε μεγαλη εχεμυθεια και επρεπε να ησουν πολυ γνωστος για να σε δεχθουν ηταν κηφησιας στην αλιανς απο κατω με τα καλυτερα μωρα που υπηρχαν στο χωρο ολες ελληνιδες ειχε τρεις βαρδιες χωρος σοβαρος και ωραιος το προγραμα ηταν το κατι αλλο ευγενεια παρα πολυ σερβις απο αναψυκτικα ποτο η καφεδες πολυ καλο ηταν για μενα ο καλυτερος χωρος μεσα στην αθηνα.
καποιοι μπορει να ξερουν υπηρχε μεγαλη εχεμυθεια και επρεπε να ησουν πολυ γνωστος για να σε δεχθουν ηταν κηφησιας στην αλιανς απο κατω με τα καλυτερα μωρα που υπηρχαν στο χωρο ολες ελληνιδες ειχε τρεις βαρδιες χωρος σοβαρος και ωραιος το προγραμα ηταν το κατι αλλο ευγενεια παρα πολυ σερβις απο αναψυκτικα ποτο η καφεδες πολυ καλο ηταν για μενα ο καλυτερος χωρος μεσα στην αθηνα.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
βεβαια τωρα τα πρωτεια και μακρα πρωτο σε κορασιδες τα εχει η ιλιαδα στην ομηρου το μονο που χαλαει εκει ειναι το φαινομενο της απληστιας που εχουν ορισμενες παιρνιοντε για την ναομι καμπελ και ζητανε επι πλεον χρηματα και αν δεν τους δωσεις σου κανουν της παρθενες .
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.907
- Πόντοι
- 42.697
ετσι είναι ακριβως μέγιστε μασαζόβιεβεβαια τωρα τα πρωτεια και μακρα πρωτο σε κορασιδες τα εχει η ιλιαδα στην ομηρου το μονο που χαλαει εκει ειναι το φαινομενο της απληστιας που εχουν ορισμενες παιρνιοντε για την ναομι καμπελ και ζητανε επι πλεον χρηματα και αν δεν τους δωσεις σου κανουν της παρθενες .
έχει (κατα καιρους) τις καλυτερες κοπελες, ΑΛΛΑ , οι περισσότερες ειναι απληστες και ζητάνε 100+ για φουλ
εγω μονο για αυτον τον λογο δεν παταω εκει.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε ζερο ναταν μονο τα εκατο καλα θα ειτανε πηρα κοπελα και μου εκανε τη δυσκολη και στα εκατο και στα 120 μολις της ειπα 200 εκανε σαν τρελλη βεβαια δεν ημουν τρελλος εγω να τα δοσω και ειπα για χαρα την επομενη φορα θα βγαλω και το ονομα της με ολες τησ συνεπειες να μαθη να ειναι εγκρατης.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.190
- Πόντοι
- 22.785
φιλε ζερο ναταν μονο τα εκατο καλα θα ειτανε πηρα κοπελα και μου εκανε τη δυσκολη και στα εκατο και στα 120 μολις της ειπα 200 εκανε σαν τρελλη βεβαια δεν ημουν τρελλος εγω να τα δοσω και ειπα για χαρα την επομενη φορα θα βγαλω και το ονομα της με ολες τησ συνεπειες να μαθη να ειναι εγκρατης.
Ανακοίνωση παραύτα !!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
σκασε μωρη ζάνα. αφου δεν εχεις παει ποτέ εκει..Ανακοίνωση παραύτα !!!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
βεβαια τωρα τα πρωτεια και μακρα πρωτο σε κορασιδες τα εχει η ιλιαδα στην ομηρου το μονο που χαλαει εκει ειναι το φαινομενο της απληστιας που εχουν ορισμενες παιρνιοντε για την ναομι καμπελ και ζητανε επι πλεον χρηματα και αν δεν τους δωσεις σου κανουν της παρθενες .
ετσι είναι ακριβως μέγιστε μασαζόβιε
έχει (κατα καιρους) τις καλυτερες κοπελες, ΑΛΛΑ , οι περισσότερες ειναι απληστες και ζητάνε 100+ για φουλ
εγω μονο για αυτον τον λογο δεν παταω εκει.
Αγαπητοί συναγωνιστές, έχει και καλά παιδιά που τιμούν το "ψωμί" τους (τα του Καίσαρος τω Καίσαρι)!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Να μην αναφέρουμε ονόματα γιατί μπορεί να αδικήσουμε κάποιες άλλες. Σε κάθε περίπτωση από τα προηγούμενα posts στο εν λόφω μαγαζί, μπορούμε να έχουμε άποψη!
Πιστεύω ότι συμφωνείτε!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.190
- Πόντοι
- 22.785
σκασε μωρη ζάνα. αφου δεν εχεις παει ποτέ εκει..
Εύτυχως ....... πού είσαι φραγκάτος και πάς, συχνά καί μας ένημερώνης........
Άλήθεια
υ.γ Τέτοια είδη σπανίζουν !!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
εχεις σκεφτει να αυτοκτονησεις ή δεν σε αφηνει η ζανα ??Εύτυχως ....... πού είσαι φραγκάτος και πάς, συχνά καί μας ένημερώνης........
Άλήθειαπώς θα ήτο το sait χωρίς έσένα ????????
υ.γ Τέτοια είδη σπανίζουν !!!!!!