tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
το μαγαζι θα πιασει αλλα τα λεφτα θα τα φαει η ρωσιδααν την κρέπα την φτιάχνει Ρωσίδα με στρινγκάκι θα πιάσει το μαγαζί λες?
το μαγαζι θα πιασει αλλα τα λεφτα θα τα φαει η ρωσιδααν την κρέπα την φτιάχνει Ρωσίδα με στρινγκάκι θα πιάσει το μαγαζί λες?
δε τα τρως στο baby o καλυτερα?10.000 είναι μικροεπένδυση για εμένα, δε θα τα κλαίω.
μαζι με το πλωτο κωλομπαρο του τρουμπακη,τους πηραμε ολο το χαρτι των κωλοβλαχωνεπιχειρηματικός οίστρος...
μαζι με το πλωτο κωλομπαρο του τρουμπακη,τους πηραμε ολο το χαρτι των κωλοβλαχων
η να πνιγει η να βγει στη βιζιτα..Ότι κάνεις να είναι κοντά σε θάλασσα και πιάτσα
Αλήθεια τώρα.... Το παιδί που άνοιξε το θέμα που εξαφανίστηκε ;;;
Υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για συνεργασία ;;
Νομίζω ότι ο προηγούμενος είναι μικροαπατεώνας.
ορεξη για δουλεια να εχεις,Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια, γνωμες κλπ απο οποιον ξερει πανω σε μια ιδεα που γυρναει στο κεφαλι μου.
Εστω οτι υπαρχει ενα ψιλικεφαλαιακι κ ορεξη για φυσικα για δουλεια...
κ εστω οτι υπαρχει και αρκετη , θεωρητικη ομως γνωση απο οικονομικα και διοικηση επιχειρησεων και αρκετη πρακτικη γνωση και εμπειρια απο τουριστικες επιχειρησεις.
Αξιζει τον κοπο και το ρισκο το ν ανοιξει καποιος μια μικρη επιχειρηση, κρεπερι πχ, σε καποιο απο τα νησια μας την τουριστικη περιοδο?
Νοικιαζοντας και τον χωρο-επιχειρηση αλλα και χωρο για διαμονη.
κ εγω σε νησι δουλευω ιονιο να ξέρετε οτι η Ελλάδα εχει γεμίσει βαλκανιους που σημαίνει φτώχεια αν θες ακουσεμε καλη ιδεα κ καλες κονομες ομως να βρει μερος χωρις βαλκανιους φευγουν Ευρωπαίοι οπου ειναι αυτοι με αποτέλεσμα υπολοιτουργουν ολα λιγα κερδοι .............Οι μισες επιχειρησεις στα νησια ειναι απο μη ντοπιους,
οποτε δεν υπαρχει θεμα..
Και για μενα αξιζει το ρισκο καθως οι τουριστικες επιχειρησεις
ειναι που δεν εχουν επηρεαστει απο την Ελληνικη κριση..
Αντε ελαχιστα,να μην ειμαι απολυτος..
ορεξη για δουλεια να εχεις,
παρε ένα βανακι και διαμορφωσε το σε καντινα παγκο τοστιερα ψυγειο φραπεδιερα κλπ.
και ξεκινα το τουρ να πηγαίνεις σε μερη μακρια από μαγαζια σε απόμερες παραλιες που πανε καποιοι η σε παραλιες που δεν εχει άλλο μαγαζι και ποτε μην κατσεις στο ιδιο μερος αλλα θα γυριζεις.
απεφυγε τα νησια και ξεκινα πελοπονησο στερεα ελλαδα ηπειρο μακεδονια κλπ.
βρες ένα βανακι με κανα 2000 μεταχειρισμενο και αντε να χαλασεις αλλα 800 να το διαμορφωσεις μονος σου
χαλασε και κανα 500 για εμπορευμα όπως μπυρες αναψυκτικα νερα ψωμια ζαμπον λουκανικα καφεδες και κανε ένα απλο μενου όταν θα πουλας θα ξαναεξοπλιζεσαι από τα λιντλ η σουπερ μαρκετ π,χ αν σκασεις σε παραλια με κανα 30αρι ατομα πες οι 25 να αγορασουν από ένα νερο κ ένα σάντουιτς η καφε μεσο ορο 4 ευρω το κεφαλι εχεις τσεπωσει 100 ευρω μεσα σε 20 λεπτα.
λες Πόλα λευτα3δωματια απο εταιρία θα παρεις στη καλητερη .....4000 τσεζον στο καθενα βγαλε τωρα ολα τα εξοδα .....πας για 3-4 χιλιαρηκα καθαρα σεζον .(αυριο τα υπόλοιπα γιατι τελείωνο τωρα παω για υπνο)Καταρχάς δεν μας λες το αρχικό κεφάλαιο πόσο είναι. Γιατί άλλο είναι 20χ και άλλο 200χ. Γενικά από τα λίγα που έχω ψάξει διαπίστωσα ότι τα νησιά είναι πολύ πιο ακριβά από την ηπειρωτική Ελλάδα. Δηλαδή ίσως είναι οικονομικά καλύτερα ένα παραθαλάσσιο μέρος πχ στην Πελοπόννησο από ότι σε ένα νησί ειδικά αν σου είναι και άγνωστο που μπορεί οικονομικά να σε γονατίσει. Δεν είμαι του επαγγέλματος απλά μια σκέψη προσωπική διατύπωσα. Εγώ κοίταζα το airbnb που είναι αρκετά πιο εύκολο και ξεκάθαρο. Αν αγοράσεις 4 δωμάτια- καταλύματα 1 που θα μένεις εσύ αναγκαστικά και 3 που θα τα νοικιάζεις και θα τα καθαρίζεις σε μια σεζόν πρέπει να βγάζεις 15-18 χιλιάρικα τα οποία φορολογουνται 15% μέχρι τα 12 και 35% τα υπόλοιπα περίπου χοντρικά 3-4χιλιαρικα + άλλο ένα χιλιάρικο ο ΕΝΦΙΑ μιλάμε 4-5 θα τα παίρνει η εφορία και θα σου μένουν καθαρά 11-13χ. Αλλά για να αγοράσεις 4 μικρά καταλύματα θα θες αρκετά λεφτά τα οποία όμως διαφοροποιούνται σημαντικά από περιοχή σε περιοχή. Εκεί είναι να βρεις μια θεωρητικά υποβαθμισμένη περιοχή η οποία όμως στο μέλλον θα μπορέσει να προσελκύσει αρκετό κόσμο.
Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια, γνωμες κλπ απο οποιον ξερει πανω σε μια ιδεα που γυρναει στο κεφαλι μου.
Εστω οτι υπαρχει ενα ψιλικεφαλαιακι κ ορεξη για φυσικα για δουλεια...
κ εστω οτι υπαρχει και αρκετη , θεωρητικη ομως γνωση απο οικονομικα και διοικηση επιχειρησεων και αρκετη πρακτικη γνωση και εμπειρια απο τουριστικες επιχειρησεις.
Αξιζει τον κοπο και το ρισκο το ν ανοιξει καποιος μια μικρη επιχειρηση, κρεπερι πχ, σε καποιο απο τα νησια μας την τουριστικη περιοδο?
Νοικιαζοντας και τον χωρο-επιχειρηση αλλα και χωρο για διαμονη.
Καταρχάς δεν μας λες το αρχικό κεφάλαιο πόσο είναι. Γιατί άλλο είναι 20χ και άλλο 200χ. Γενικά από τα λίγα που έχω ψάξει διαπίστωσα ότι τα νησιά είναι πολύ πιο ακριβά από την ηπειρωτική Ελλάδα. Δηλαδή ίσως είναι οικονομικά καλύτερα ένα παραθαλάσσιο μέρος πχ στην Πελοπόννησο από ότι σε ένα νησί ειδικά αν σου είναι και άγνωστο που μπορεί οικονομικά να σε γονατίσει. Δεν είμαι του επαγγέλματος απλά μια σκέψη προσωπική διατύπωσα. Εγώ κοίταζα το airbnb που είναι αρκετά πιο εύκολο και ξεκάθαρο. Αν αγοράσεις 4 δωμάτια- καταλύματα 1 που θα μένεις εσύ αναγκαστικά και 3 που θα τα νοικιάζεις και θα τα καθαρίζεις σε μια σεζόν πρέπει να βγάζεις 15-18 χιλιάρικα τα οποία φορολογουνται 15% μέχρι τα 12 και 35% τα υπόλοιπα περίπου χοντρικά 3-4χιλιαρικα + άλλο ένα χιλιάρικο ο ΕΝΦΙΑ μιλάμε 4-5 θα τα παίρνει η εφορία και θα σου μένουν καθαρά 11-13χ. Αλλά για να αγοράσεις 4 μικρά καταλύματα θα θες αρκετά λεφτά τα οποία όμως διαφοροποιούνται σημαντικά από περιοχή σε περιοχή. Εκεί είναι να βρεις μια θεωρητικά υποβαθμισμένη περιοχή η οποία όμως στο μέλλον θα μπορέσει να προσελκύσει αρκετό κόσμο.
Θυμηθείτε το, οι Κινεζοι θα γαμησουν τα παντα στην αγορα. Λουστροι τον Κινεζων θα γινουμε.κατσε να τα ετοιμάσουν αυτα που αγορασαν τσαμπα οι κινεζοι να σου πω που θα πανε οι αποδοσεις που λες ... ολους στο leroy τους βλεπω να αγοραζουν πορτες οσο εσεις κανετε τα μπανια σος