pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το απόγευμα, (εδιτ βραδιασε αρτα εγινε η ανακοινωση)στο Μουσείο Μπενάκη, θα ανακοινωθεί η ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού σχηματισμού, με την ονομασία "Δράση".
Πρωτεργάτες του οι κ.κ. Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Γιάννης Μπουτάρης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Μπουτάρης δήλωσε οτι πρόκειται για μια πολιτική κίνηση που θα διεκδικήσει παρουσία καταρχήν στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς η ψήφος εκεί ειναι πιο χαλαρή.
Πρεμιέρα για το νέο κόμμα
Το κόμμα θα εκφράζει, σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, τους μετακινούμενους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν ειναι εγκλωβισμένοι σε κομματικές εντολές.
Πρόσθεσε οτι αν "η Δράση" πάρει στις ευρωεκλογές ποσοστό λιγότερο του 1,5%, τότε κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Ο ίδιος δήλωσε οτι δεν θα μετέχει στο κόμμα ενεργά καθώς δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή.
Απο τον Μανο μου αρεσει η οικονομικη σκεψη απο τον Μπουταρη το Μοσχοφιλερο ο Κοντογιννοπουλος δεν ξερω που κολλαει!!!
Η αποψη περι συντηρητισμου του Μπουταρη μου αρεσε και αν ακουσετε τι λεεει στο λινκ του λινκ καπου θα συμφωνησετε .
οντως το 3ο προγραμμα ξεκινα με εθνικο υμνο - μου το εβαλε μια μερα η γυναικα και ενιωσα σαν μετα θα πηγαινε το παιδι στην νεολαια η γυναικα στην φαμπρικα και εγω θα εβαζα στολη θα επαιρνα και το οπλο να παω στο μετωπο!!!!!