Νέα

Δημιουργία Κόμματος Σ. Μάνου, Μπουτάρη, Κοντογιαννόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Το απόγευμα, (εδιτ βραδιασε αρτα εγινε η ανακοινωση)στο Μουσείο Μπενάκη, θα ανακοινωθεί η ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού σχηματισμού, με την ονομασία "Δράση".
Πρωτεργάτες του οι κ.κ. Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Γιάννης Μπουτάρης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Μπουτάρης δήλωσε οτι πρόκειται για μια πολιτική κίνηση που θα διεκδικήσει παρουσία καταρχήν στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς η ψήφος εκεί ειναι πιο χαλαρή.
Πρεμιέρα για το νέο κόμμα
Το κόμμα θα εκφράζει, σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, τους μετακινούμενους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν ειναι εγκλωβισμένοι σε κομματικές εντολές.
Πρόσθεσε οτι αν "η Δράση" πάρει στις ευρωεκλογές ποσοστό λιγότερο του 1,5%, τότε κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Ο ίδιος δήλωσε οτι δεν θα μετέχει στο κόμμα ενεργά καθώς δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή.

Απο τον Μανο μου αρεσει η οικονομικη σκεψη απο τον Μπουταρη το Μοσχοφιλερο ο Κοντογιννοπουλος δεν ξερω που κολλαει!!!

Η αποψη περι συντηρητισμου του Μπουταρη μου αρεσε και αν ακουσετε τι λεεει στο λινκ του λινκ καπου θα συμφωνησετε .

οντως το 3ο προγραμμα ξεκινα με εθνικο υμνο - μου το εβαλε μια μερα η γυναικα και ενιωσα σαν μετα θα πηγαινε το παιδι στην νεολαια η γυναικα στην φαμπρικα και εγω θα εβαζα στολη θα επαιρνα και το οπλο να παω στο μετωπο!!!!!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.562
Πόντοι
216
Κι έλεγα τί του λείπει? τί του λείπει?  :think: :think:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σιχαίνομαι τις φιλελευθερες οικονομικές ιδέες του Μάνου, πέρα από αυτά ήταν και υποστηρικτής του Μπους στον πόλεμο του Κοσόβου.Ξεκίνησε την πολιτική με την Ν.Δ, διεγράφη και ίδρυσε τους Φιλελέυθερους (με τον Ανδριανόπουλο) και 2 χρόνια μετά το έκλεισε, και το 2004 κατέβηκε με το Πασόκ και ξανααπέτυχε. Πραγματικά απορείς τί άλλο μπορεί να κάνει, για να παραμείνει στην πολιτική σκηνή....

Ο Μπουτάρης (γνωστός στην Θεσσαλονίκη και ως junky) αριστερών ιδεών -δεν ξέρω πώς κόλλησε ιδεολογικά με τον Μάνο- απέτυχε ήδη μια φορά που κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Κοντογιαννόπουλος ήταν παλιά με ΝΔ, διαγράφηκε, επί εποχή Σημίτη πήγε στο Πασόκ και γενικά τρέχα γύρευε...

Συνολικά ένα συνοθύλευμα ανθρώπων και ιδεών, θα τσιμπήσουν 0,4% στις εκλογές, θα διαλυθούν εν τη γενέση τους και κανείς δεν θα τους θυμάται μετά...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Τι ενώνει τα λαμόγια;;;;
Το φαγοπότι.

Στα 70του ο Μάνος θέλει να "σώσει την Ελλάντα" :2funny: :2funny: :2funny:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εγω θα τους ψηφίσω πάντως.
απο τους υπολοιπους καλύτεροι μου φαίνονται.

Σε ένα νεοφιλευθερό παγκόσμιο χωριό που τα προιντα απο την Κίνα κατακλύζουν την Ευρώπη και που αν δεν παράγεις δεν 8α τρως και σαν άνθρωπος αλλά και σαν χώρα δεν μας παίρνει να έχουμε αυταπάτες

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγω θα τους ψηφίσω πάντως.
απο τους υπολοιπους καλύτεροι μου φαίνονται.

Ακόμα δεν ιδρύθηκαν επίσημα, δεν ξέρεις ποιοι αναλυτικά θα συμμετέχουν, τι θα πρεσβέουν και το πρόγραμμά τους αλλά πρόλαβες να αποφασίσεις κιόλας ότι θα τους ψηφίσεις...
Πάμε γερά!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.562
Πόντοι
216
Ακόμα δεν ιδρύθηκαν επίσημα, δεν ξέρεις ποιοι αναλυτικά θα συμμετέχουν, τι θα πρεσβέουν και το πρόγραμμά τους αλλά πρόλαβες να αποφασίσεις κιόλας ότι θα τους ψηφίσεις...

Ε ποιοί θα συμμετέχουν, μερικοί από τους γνωστούς (αγνώστους).
Τι θα πρεσβεύουν? Διαφάνεια, Τιμιότητα, Εργασία και Χαρά (και λοιπές παιδικές ασθένειες).
Το πρόγραμμά τους είναι ίδιο με των άλλων, αλλά με άλλα λόγια για να ισχύσει και το "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".

Όπως το λες... πάμε γερά παιδιά, χωράνε κι άλλοι ηλίθιοι στη βουλή.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μάνος ήταν υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στην αλήστου μνήμης περίοδο της Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Μια φορά τον είχαν ρωτήσει τι σκοπεύει να κάνει για το νέφος στην Αθήνα και είχε απαντήσει ότι... θα αυξήσει τα όρια επιφυλακής/ λήψης εκτάκτων μέτρων. Καλό; Πολιτικός με οικολογική συνείδηση. Φαίνεται άλλωστε κι από τα κιλά του. Τεράστια φυσιογνωμία, το '99 έβγαλε εκατομμύρια στο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό του και την αξιοζήλευτη αναλυτική σκέψη του. Πάντως η ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον Πάγκαλο, κάθε παρασκευή, έχει ενδιαφέρον.

Τον Μπουτάρη λίγο τον ξέρω από την περίοδο που είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε συμπαθές άτομο.

Ο Κοντογιανόπουλος ήταν κι αυτός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπουργός παιδείας, αποτυχημένος. Αναγκάστηκε σε παραίτηση όταν ένα δίποδο σκυλί που τώρα είναι ελεύθερο και παριστάνει τον επιχειρηματία (στον Βόλο αν δεν απατώμαι), δολοφόνησε εν ψυχρώ τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα.  

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Περνουν τις επιδοτησεις και κοροιδευουν τον κοσμο :headbang:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ε Νεοφιλελευ8ερο κομμα 8α είναι ..
οσοι συμμετέχουν είναι γνωστοι τώρα 8α τους μα8ουμε

αφου ο Κωστακής αποδείχθηκε λίγος κατι πρέπει να ψηφίσουμε
τι να κάνουμε .. το λευκο άκυρο δεν με αντιπροσωπεύει

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Είναι και οι τρεις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξανε τ' αρχ....

OP
OP
P

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
.........δολοφόνησε εν ψυχρώ τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα.  

Ο καλαμποκας δικαστηκε και καταδικαστηκε !!!  Δεν ξερω τι σχεδιαζειο θιασος του μανου αλλα δυστυχως σε καποια θεματα και δειχνει γνωση και υπαρξη σχεδιου μεγαλύτερη απο του Γιωργακη και του Κωστακη που μακαρι να ηταν πιο ικανοι .

ΣΙΓΟΥΡΑ ομως η χωρα χρειαζεται μια πολιτικη φωνη που να ξεφευγει απο το κιλελερ τον Εμφυλιο την χουντα κλπ και φασαριες τυπου Τεμπονερα και του βαζελου  Φιλόπουλου!!!

Δυστυχως ουτε ο Μανος ειναι αυτη η πολιτικη φωνη αλλα μεχρι να την βρουμε θα εχουμε βουλιαξει εδιτ εννοω ως κοινωνια γιατι ως οικονομια.......

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΜΠΡΑΒΟ Παλικάρια , αυτό που έλειπε από την ελληνική Πολιτική σκηνή , τώρα που ξεβρακώθηκε ο Βασίλης , μπορούν να καταλάβουν το κενό . Σας εύχυμε καλή τύχη . και γραφεία στην Χαλκοκονδύλη ,

Βασίλης =  Λεβέντης .

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειναι προφανης ο λογος που δημιουργουνται νεα κομματα πριν τις οποιες εκλογες!  ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο καλαμποκας δικαστηκε και καταδικαστηκε !!! 

Ψάξτο λίγο να δεις τι έγινε. Στο εφετείο τον έβγαλαν στα 3 χρόνια.

...φασαριες τυπου Τεμπονερα και του βαζελου  Φιλόπουλου!!!
Ξέχασες να βάλεις και τον Λαμπράκη...Μην τα υπεραπλοποιείς έτσι γιατί εκτίθεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom