Νέα

Δημιουργία chat

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 855
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
ρε παιδες επειδη δε βλεπω να μπαινει αμεσα τσατ ξερει κανεις πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα τσατ ερασιτεχνικα για τη παρτη μας μεχρι να μπει του σαιτ :think:
εψαξα στο γουγλη να δω αν γινεται αλλα δε καταλαβα το πως εχει κανενας καμια γνωση παραπανω

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπορώ να σου φτιάξω μεγάλε αλλά το χρήμα ποιος θα το δώσει για το hosting? Βλέπεις πρέπει να είναι σε κάποιο server. Αν έχεις διάθεση να δώσεις γύρω στα 100 ευρώ τον χρόνο για φιλοξενία και όνομα το συζητάμε.

ρε παιδες επειδη δε βλεπω να μπαινει αμεσα τσατ ξερει κανεις πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα τσατ ερασιτεχνικα για τη παρτη μας μεχρι να μπει του σαιτ :think:
εψαξα στο γουγλη να δω αν γινεται αλλα δε καταλαβα το πως εχει κανενας καμια γνωση παραπανω

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Μπορώ να σου φτιάξω μεγάλε αλλά το χρήμα ποιος θα το δώσει για το hosting? Βλέπεις πρέπει να είναι σε κάποιο server. Αν έχεις διάθεση να δώσεις γύρω στα 100 ευρώ τον χρόνο για φιλοξενία και όνομα το συζητάμε.
100 ευρω δεν ειναι υπερογκο ποσον για ενα χρονο .....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχω εγώ στη σχολή μου σάιτ, θα μπορούσα να το host-άρω εκεί αλλά
1ον θα φανεί το επίθετό μου μιας και η ιστοσελίδα περιέχει τη διεύθυνση της σχολής και το επίθετο του φοιτητή στο τέλος και
2ον δεν έχω χρόνο τώρα να το υλοποιήσω, άμα το ήξερα από το καλοκαίρι κάτι θα είχα κάνει ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οταν σας ελεγα βρε μαλακες να ρθειτε τσατ στο ιερο(λες κι εχει καμια διαφορα :uglystupid: ) βαριοσαστε

μετα που ανοιξε το ρεντλαιτ τα ιδια

τωρα καθεστε και κλαιγεστε ποτε θα σας βαλει τσατ ο αντι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε-νων τα κοσμογκερλς έχουνε βαλει καλό τσατακι!
Τί καλο δηλαδη, απλώς εχει ολα τα απαραίτητα καβλαντιστικά στοιχεία(ψίθυρους κτλ).

Ειναι τύπου αγιαξ, αυτού που μας κόψανε εδω δηλαδίς.

Αλλά τον παιζουμε ρε και δεν μαζευόμαστε...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τύπε-νων τα κοσμογκερλς έχουνε βαλει καλό τσατακι!
Τί καλο δηλαδη, απλώς εχει ολα τα απαραίτητα καβλαντιστικά στοιχεία(ψίθυρους κτλ).

Ειναι τύπου αγιαξ, αυτού που μας κόψανε εδω δηλαδίς.

Αλλά τον παιζουμε ρε και δεν μαζευόμαστε...

ναι ιδιο με το εδω ειναι.
αλλα παλιοτερα εμπαιναν περισσοτερα και ηταν ωραια, τωρα τπτ..

darkx

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι δύσκολο να στηθεί chat παιδιά.
Και το κόστος που λέτε είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με τα κόστη που παίζουν.

- Κάνει 5$ σαν εφαρμογή.
Και βρίσκεις host με 3$ το μήνα σε Αμερική. Συνολικό κόστος: (3 * 12) + 5 = 41$ / 1,3 = 31,5 ευρώ!

:2on1:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μια πολύ πρόχειρη λύση, αν κάποιος αφήνει το pc ανοιχτό όλη μέρα είναι με το Opera Unite. Κατεβάζεις τον Opera, φτιάχνεις τζάμπα λογαριασμό και μετά μπορείς να έχεις chat room, στο οποίο να μπαίνουν όσοι ξέρουν το link και τον κωδικό.
Αλλά το τονίζω, είναι μόνο προσωρινή λύση, μόλις κλείνει το pc, κλείνει και το chat room και τους πετάει όλους έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom