Νέα

Δήλωση υγιών Παναθηναϊκών...φρονημάτων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Για να ξερουμε ποιοι ειμαστε & προκειμενου να δημιουργηθει μια ..."κλικα" στηριξης & αλληλεγγυης, παρακαλουνται οι εχοντες... Παναθηναικο φρονημα να προσυπογραψουν τη παρακατω δηλωση: "Ειμαι ενας απλος Παναθηναικος οπαδος, αγαπω την ομαδα μου, η οποια με εχει κανει πολλες φορες υπερηφανο με την ενδοξη πορεια της & εχει φτασει τοσο ψηλα που καμια αλλη Ελληνικη ομαδα δεν εχει καταφερει (& χλωμο το βλεπω να συμβει ποτε!) ως τωρα! Χαιρομαι που η ομαδα μου ΔΕΝ εχει καμια εξαρτηση απο κυβερνητικους, επιχειρηματικους & οποιους αλλους κρυφους η μη "παραγοντες". Καταδικαζω καθε μορφη βιας στα γηπεδα & ευχομαι καποτε η ατμοσφαιρα σε ολα τα γηπεδα, να ειναι οπως αυτη που υπαρχει μονιμα στους ευρωπαικους αγωνες της ομαδας μου! Τελος δεν ειμαι πορωμενος ωστε να μη βλεπω & να μη σχολιαζω τα ασχημα-αυτη τη περιοδο- στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ τμημα που δε παει καλα στη ΠΑΕ! Φυσικα & δεν ειμαι καφρος να κανω σαν υστερικος καθε φορα που εχει επιτυχιες ο συλλογος τοσο σε επιπεδο ΚΑΕ, οσο & σε Ερασιτεχνη. Ειναι μια πορεια, αλλωστε που την εχω δεδομενη, καθε χρονο , μα φυσικα σαν υγιως σκεπτομενος ανθρωπος καταλαβαινω οτι μια ομαδα δε μπορει να εχει παντα νικες & φυσικα  χαιρομαι που η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!! Τελος δηλωνω τα υγιη Παναθηναικα μου φρονηματα & δινω υποσχεση οτι ΠΟΤΕ δε θα κοντραριστω με τα πρασινα bourdeloαδελφια μου, μα αντιθετως θα τους παρεχω τη βοηθεια μου & τη στηριξη μου, οπου & οποτε χρειαζεται....!!!!"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσυπογράφω πρώτος εγώ ο μέγας Βαζέλας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
που υπογραφουμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• Europe-2002-ready-demo3[1].jpg
    Europe-2002-ready-demo3[1].jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Στο thred σας.....ΤΩΡΑ!!!!  :knuppel:  Κοιτα, να δεις, ρε που τα χανουμια δεν εχουν να ασχολουνται με ποδοσφαιρο (θα μου πεις εχουν μπασκετ?  :grin: ) & τριγυρνανε σα κομητες, σε αλλα threds!!  :2funny: :2funny:

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βάζω και εγώ με την σειρά μου την δική μου υπογραφή..

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
ρε σεις δεν εμφανιζονται και σε σας οι φωτογραφιες ή εχω εγω το προβλημα?
σηκωσαμε ο lepando  και εγω τι γινετε?

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε άλλη μία υπογραφή και από εμένα

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Στο thred σας.....ΤΩΡΑ!!!!  :knuppel:  Κοιτα, να δεις, ρε που τα χανουμια δεν εχουν να ασχολουνται με ποδοσφαιρο (θα μου πεις εχουν μπασκετ?  :grin: ) & τριγυρνανε σα κομητες, σε αλλα threds!!  :2funny: :2funny:
αυτο καταλαβες μεγαλε??οτι ειμαι αεκ???
συγχαρητηρια...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
αυτο καταλαβες μεγαλε??οτι ειμαι αεκ???
συγχαρητηρια...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
ξωφαλτσα σιμπησα & το post σου, μαζι, φαινεται αλλωστε,οτι δεν εχει παει καλα!!! Κατα τ'αλλα,>  :jerking:  ναι οτι μπορω κανω: & υπ'οψι, δεν ασχολουμαι ερασιτεχνικα, πρωταθλητισμο,(  :jerking: ) κανω!!                                                            ps: γαβρικο σαμποταζ, γινεται επιμενω!!)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
''Χαιρομαι που η ομαδα μου ΔΕΝ εχει καμια εξαρτηση απο κυβερνητικο υς, επιχειρηματικους & οποιους αλλους κρυφους η μη "παραγοντες".........
& φυσικα   χαιρομαι που η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!!''
δυο σχολια που αφορουν τα παραπανω
1ον)Η ξεχνας ευκολα η δεν βλεπεις μπαλα...
2ον)Αυτα τα δυο σημεια στο κειμενο σου αποδικνειουν οτι δεν εισαι υγειης φιλαθλος....
Υ.Γ δεν εχω καμια εμπαθεια αλλα να εισαι ειλικρινης!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
υπογραφω...!!!! ;)

Συνημμένα

• Pao.jpg
    Pao.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 32

argentinian

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα να πω καλωs σαs βρηκα αφου ειμαι νεοs στο site. Το να εισαι Παναθηναικοs ειναι τροποs και σταση ζωηs.  ΠΑΟ παντου.Προσυπογραφω                                              

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
''Χαιρομαι που η ομαδα μου ΔΕΝ εχει καμια εξαρτηση απο κυβερνητικο υς, επιχειρηματικους & οποιους αλλους κρυφους η μη "παραγοντες".........
& φυσικα  χαιρομαι που η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!!''
2ον)Αυτα τα δυο σημεια στο κειμενο σου αποδικνειουν οτι δεν εισαι υγειης φιλαθλος....
η ομαδα μου ουδεμια σχεση εχει η ειχε ποτε τετοια προκλητικη ευνοια απο διαιτησια και κρατος οπως ο οσφπ...
μαλλον τωρα καλυφτηκες.αν και ο ιδιος θα σου απαντουσε ποολυ χειροτερα.keep searching

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η ομαδα μου ουδεμια σχεση εχει η ειχε ποτε τετοια προκλητικη ευνοια απο διαιτησια και κρατος οπως ο οσφπ...
μαλλον τωρα καλυφτηκες.αν και ο ιδιος θα σου απαντουσε ποολυ χειροτερα.keep searching
τοτε φιλε μου να γραψει ο φιλος οτι ''η ομαδα μου ουδεμια σχεση εχει η ειχε ποτε τετοια προκλητικη ευνοια απο διαιτησια και κρατος οπως ο οσφπ...'' κι οχι οτι ''η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!!''
γιατι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα...αλλο δεν με σπρωχνει η διαιτησια κι αλλο δεν με σπρωχνει οσο τον γαυρο....το πιασες?

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
& φυσικα  χαιρομαι που η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!!''
Δεκτη η αποψη σου, δωσε επιχειρηματα, ομως & κανε & συγκρισεις εποχων, καταστασεων, διαρκειας, μαγεθους!!  1)Δεν ξεχναω τιποτα!! Βλεπω μπαλα για να βγαινω & να λεω αποψη!!!  2) Υγιης ειμαι: ΔΕ σπαω, ΔΕ βριζω, ΔΕ μισω τον αλλον επειδη ειναι αλλη ομαδα, τα χωνω στην ομαδα μου & χοντρα οταν κανει λαθη ( βλεπε Τζιγκερ) οπως τωρα!! Τα υπολοιπα τα διαβασες, παρακατω.... (δικα μου & του niko6!)                                                                                                               
Πρωτα να πω καλωs σαs βρηκα αφου ειμαι νεοs στο site. Το να εισαι Παναθηναικοs ειναι τροποs και σταση ζωηs.  ΠΑΟ παντου.Προσυπογραφω                                             
Καλως ηρθες, φιλαρακο,  :cool2:  στη bourdelo παρεα μας & εχε υπ' οψι οτι πλακιτσα κανουμε (προσφερονται γι' αυτο οι γαυροι, αλλωστε!!  :grin: ) & το θεμα ειναι να γελαμε ( & με τους γαυρους!!  :thefinge: ).  :2funny: :2funny:           

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Πρωτα να πω καλωs σαs βρηκα αφου ειμαι νεοs στο site. Το να εισαι Παναθηναικοs ειναι τροποs και σταση ζωηs.  ΠΑΟ παντου.Προσυπογραφω                                              
Γεια σου ρε τρελε Αργεντινε!!!!!
Καλως ηρθες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom