Νέα

Διλλημα για δουλεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Γ) να βρει ενα πλουσιοπαιδο να παντρεφτει
  να βαλει το μινακι της τις γοβες στιλετο και να ψαχνετεαι μεχρι να τυλιξει το καταλληλο γαμπρο

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καλα και αγια αυτα που λετε αλλα στην κλινικη μπορει να τυλιξει κανα μεγαλογιατρο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα και αγια επισης ολα τα σχετικα ποστ αλλα δεν θυμαμαι να μας ειπε ο φιλος οτι η αδελφη του ειναι καμια μουναρα...μπορει να ειναι κοντη,χοντροκωλα με ακμη και κυτταριτιδα στον κωλο οποτε  προτροπες του στυλ να τυλιξει τον γιατρο ή να βρει κανα παλικαρι να την ταιζει πεφτουν μοιραια στο κενο.... :headbang:

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΠΗ λέω εγώ.

Και εξηγούμαι:
1) Τα λεφτά είναι περισσότερα.
2) Η απόσταση είναι σημαντικό πράμα.
3) Μονιμότητα (που δεν έχουν τα ΚΑΠΗ) δεν υπάρχει ΟΥΤΕ και στον ιδιωτικό τομέα.
4) Η πιθανότητα είναι ότι θα ανανεωθεί η σύμβασή της. Τι θα κάνει το ΚΑΠΗ σε 8 μήνες, θα μείνει χωρίς νοσηλεύτρια?
5) Υπάρχει πιθανότητα μονιμοποίησης από την σύμβαση ορισμένου χρόνου. Πολλά παίζονται αυτή την εποχή, ιδίως στο χώρο της υγείας (ας είναι καλά ο... Αβραμόπουλος που τα άφησε όλα... "τακτικά"!).
6) Τίποτα δε την εμποδίζει να ψάχνει και για άλλη δουλειά όσο είναι στο ΚΑΠΗ. Στους άλλους δε θα της μένει καιρός να ψάχνει.
7) Η προϋπηρεσία στο ΚΑΠΗ (δημόσιο) μετράει.
8) Αν έχει ανάγκη από λεφτά, στο ΚΑΠΗ θα γνωρίσει διάφορες περιπτώσεις (υποθέτω) τύπου "Πέρνα κορίτσι μου από το σπίτι να μου κάνεις την ένεση", το οποίο σημαίνει χαρτζηλίκι.

ΚΑΠΗ επαναλαμβάνω εγώ, και ας αφήσει τους άλλους.
Όταν ο ιδιωτικός τομέας αποφασίσει να πληρώσει αξιοπρεπή λεφτά, θα βρει καλές νοσηλεύτριες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γιατι ρε φιλε αφου εχει επιλογες;
ολους πολυ δουλευταραδες σας βλεπω σην θεωρια...με τον ξενο κωλο γινεστε πουστηδες....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ας περιοριστουμε λοιπον στα του εργασιακου διλημματος εκτος αν αυτος που ανοιξε το θεμα μας δωσει καμια αλλη προσθετη πληροφορια....δεκτες και φωτο... :grin: :grin:

Συνημμένα

• 341872.jpg
    341872.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 12

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καλα και αγια επισης ολα τα σχετικα ποστ αλλα δεν θυμαμαι να μας ειπε ο φιλος οτι η αδελφη του ειναι καμια μουναρα...μπορει να ειναι κοντη,χοντροκωλα με ακμη και κυτταριτιδα στον κωλο οποτε  προτροπες του στυλ να τυλιξει τον γιατρο ή να βρει κανα παλικαρι να την ταιζει πεφτουν μοιραια στο κενο.... :headbang:

pussy is pussy

Μπορει να ξερει να γαμιεται η κοπελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom