Νέα

Δίλημμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Μιας και δεν με πιάνει ο ύπνος απόψε,θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το εξής θέμα,

Θα ξεκινούσατε κάτι ερωτικό με έναν συνάδελφό ή πόσο μάλλον ''ανώτερο/υπεύθυνο'' σας??
Κανένας δεν αμφισβητεί τα μειονεκτήματα και το ρίσκο,  αλλά όταν υπάρχει έλξη και απο τους δύο τι γίνεται??

Υγ, Είναι το πρώτο μου θέμα,είμαι σχετικά νέο μέλος, be nice to me! Thanks :grin:!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα. Μιας και δεν με πιάνει ο ύπνος απόψε,θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το εξής θέμα,

Θα ξεκινούσατε κάτι ερωτικό με έναν συνάδελφό ή πόσο μάλλον ''ανώτερο/υπεύθυνο'' σας??
Κανένας δεν αμφισβητεί τα μειονεκτήματα και το ρίσκο,  αλλά όταν υπάρχει έλξη και απο τους δύο τι γίνεται??

Υγ, Είναι το πρώτο μου θέμα,είμαι σχετικά νέο μέλος, be nice to me! Thanks :grin:!

1.Όχι
2.Ξεκολλάς και πας γι άλλα
3. You are wellcome

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΧΘές βράδυ παραλίγο να κάνω τριο....2 άτομα μου έλειπαν....!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ΧΘές βράδυ παραλίγο να κάνω τριο....2 άτομα μου έλειπαν....!!

Τύπε και γώ βγήκα για μια μπύρα και σε κάποια φάση κάθεται δίπλα μου μια θέα. Ήταν ζήτημα χρόνου να μην γίνει τίποτα.

Στο θέμα της κοπελιάς. Γιατί εσείς οι γυναίκες το κουράζετε τόσο το θέμα ¨να γίνει ή να μην γίνει κάτι" ?
Μάλλον θέλετε να δίνετε μια διαστάση σοβαρότητας και δήθεν σε αυτά τα θέματα.  
Άμα έχεις ζουμιά για τον προιστάμενο αργά ή γρήγορα θα του κάτσεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Κανένας δεν αμφισβητεί τα μειονεκτήματα και το ρίσκο,  αλλά όταν υπάρχει έλξη και απο τους δύο τι γίνεται??

Αν είναι παντρεμένος ..... απλά tragic.  :helpplea:

Αν όχι προχώρα το. Και τι έγινε δλδ;  :)

Επίσης καλό είναι να ταιριάζουν και οι ηλικίες. Πόση διαφορά έχετε;  :think:

Απλά προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, μην σου αποδώσουν την εργασία σου ως αποτέλεσμα της σχέση σας ("αυτή τη γαμάει ο προστάμενος" κλπ κλπ).

Welcome. :grin:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εγώ που έχω μία υφισταμένη που θέλω να την πηδήξω, μετά από πολλή μάχη με τον εαυτό μου (η οποία δεν έχει τελειώσει...) αποφάσισα να μην.
Δεν μπορεί να βγει τίποτα καλό από αυτή την ιστορία, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Ούτε για μένα, ούτε γι αυτή.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ που έχω μία υφισταμένη που θέλω να την πηδήξω, μετά από πολλή μάχη με τον εαυτό μου (η οποία δεν έχει τελειώσει...) αποφάσισα να μην.
Δεν μπορεί να βγει τίποτα καλό από αυτή την ιστορία, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Ούτε για μένα, ούτε γι αυτή.

Μην μπλέκεται ποτε δουλειά με μουνι

στο τελος κατα 99% γινεται κακός χαλασμός :woldman: :woldman:

Στους ενστοόυς (αστυνομια -στρατα) ειναι λιγο πιο καλα τα πραγματα

αλλα στον ιδιοτικο τομεα, μακρυα και αγαπημένοι

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Μην μπλέκεται ποτε δουλειά με μουνι

στο τελος κατα 99% γινεται κακός χαλασμός :woldman: :woldman:

Στους ενστοόυς (αστυνομια -στρατα) ειναι λιγο πιο καλα τα πραγματα

αλλα στον ιδιοτικο τομεα, μακρυα και αγαπημένοι

Πολύ επικίνδυνο εμένα μου βγήκε σε πολύ κακό κόντεψα να χάσω τα πάντα. Πάντα έξω από την δουλειά σχέσεις δεν μπορεί κανένας να σου πει τίποτα για την προσωπική σου ζωή εκτός δουλειάς.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δουλεια και σχεση δεν πανε μαζι κοπελια !!!!!!!!

Αν θες την δουλεια σου και την ησυχια σου, μεινε μακρια .......

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Αγαπητή μου, καλώς όρισες.

Ερωτικές σχέσεις με προϊστάμενο(η) ή υφιστάμενο(η) στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να αποφεύγονται. Είναι ο υπ' αριθμ. 1 κανόνας.

Να σε πληροφορήσω το εξής: Σε μεγάλες εταιρείες υπάρχει και πολιτική που απαγορεύει να προσλαμβάνονται σύζυγοι. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητή μου, καλώς όρισες.

Ερωτικές σχέσεις με προϊστάμενο(η) ή υφιστάμενο(η) στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να αποφεύγονται. Είναι ο υπ' αριθμ. 1 κανόνας.

Να σε πληροφορήσω το εξής: Σε μεγάλες εταιρείες υπάρχει και πολιτική που απαγορεύει να προσλαμβάνονται σύζυγοι.   
αμα παντρευτουν μετα τι γινεται; :think:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Μήπως τελικά αυτό το ''απαγορευμένο'' -λόγω δουλείας- να είναι ουσιαστικά και η αιτιά της έλξης και απο τους 2 μας?? who knows.

όπως και να χει, όλα είναι στο μυαλό και καλύτερα σε τέτοια εποχές (οικονομικής κρίσης και ανεργίας) να μην παίζουμε με την τυχή μας.

Άρα λογική και εγκράτεια!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις  :)

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και προσευχή και νηστεία, αδελφη Βιολέττα

μηπως βρεθει κανα καλό παιδί με χοντρο πορτοφόλι και καλό αμάξι

Μπα. Δίνω σημασία μόνο στο δικό μου πορτοφόλι.
Βασικά, προτιμώ να είναι άλλο χοντρό παρά το πορτοφόλι.  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν μπλέκουμε ποτέ την δουλειά με τα προσωπικά μας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπα. Δίνω σημασία μόνο στο δικό μου πορτοφόλι.
Βασικά, προτιμώ να είναι άλλο χοντρό παρά το πορτοφόλι.  ;)

Τότε ο καλός Θεός, ισακουσε τας προσευχας σου

και σου εστηλε εμένα

εγω ειμαι ο χοντρος που αναζητας διακαώς

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Γυναικα εισαι, προφανως θα πηδηχτεις διοτι θελεις να παρεις αυξηση ή προαγωγη!
Μην κολλας, καν'το. Υπαρχουν πολλοι μ@λ@κες Ελλεηνες που θα σου δωσουν ο,τι ζητησεις!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom