Νέα

Διλημμα στο πηδημα... τι θα κανατε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση  ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???

Black Maska

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
4
Like
399
Πόντοι
281
το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση  ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???

άσε τα πηδήματα φίλε και επικεντρώσου στην δουλειά....τα γκομενάκια γνωρισέτα στα αλάνια του μπου που ζούνε και αναπνέουν για κατι τέτοια...

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
Παρτουζα στο σπιτι της μικρης.... Ευκολα θα την πεισεις. Και μιας και δεν θα εχει ξενοδοχειο η φαση, βαλε τη 30ρα πληρωσει τη μικρη...
Σκεψου το

master_joda

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
κρατάς την τσάμπα και ρίχνεις λιγότερα φράγκα σε διάφορες κοπέλες να έχεις και ποικιλία γιατί να πληρώνεις την μικρή αποκλειστικά .

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
Να μου δώσεις το τηλ της πιτσιρικάς και να μπαζωνεις την άλλη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
το τελευταιο χρονο εκτος απο τι μονιμη σχεση  ξενοπηδαω και 2 γκομενακια... το ενα θελει να βρισκομαστε συνεχεια το θετικο ειναι οτι μου πληρωνει και το ξενοδοχειο με αφηνει να την τραβαω και βιντεο και γενικα την κανω οτι θελω... το αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν μου πολυαρεσει και παω με το ζορι απλως για να αδειασω.η ηλικια της ειναι 30 τζαστ... το αλλο το γκομενακι που ειναι πιτσιρικακι 20 σκαρτα, παω στο σπιτι του το οποιο μενει μονο του και του δινω ενα πενηνταρικο για να το πηδηξω...ετσι εχουμε συμφωνησει..απο την μια μερια εχω το πιτσιρικι-φοιτητρια που θα το βαζα εννιαρακι φατσα και σωμα αλλα δινω πενηντα ευρω... και απο την αλλη την τριανταχρονη που δεν πολυμετραει αλλα ειναι τζαμπα... να επισημανω οτι η δουλεια μου δεν παει καιπολυ καλα ... αυτα...τι να κανω>>???
Μεγάλε, ζήτα ένα πενηνταρικάκι για να πηδας την 30άρα, ώστε να σου 'ρχετε τζάμπα ή μικρή!
Αν σου δίνει και πάνω από 50, θα βγάζεις και κέρδος!
ΥΓ. Φαντάζομαι ότι θα σου πληρώνουν τα προφυλακτικά! Σε αυτό να είσαι ανένδοτος!!!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
895
Πόντοι
86
Δυσκολο δίλημμα
Η σωστή απάντηση εξαρτάται από υποκειμενικά κριτηρία και ειναι διαφορετική αναλόγως.

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Τυπε κανε παζαρι με την πιτσιρικα στην τιμη γιατι απο οτι φαινετε αυτην γουσταρεις.Και εαν εισαι τοσο μεγαλο αλανι πες την αλλη που δεν τρελεσαι κιολας να σου δινει κανενα 30 για καθε πηδημα που θα τις ριχνεις. Ετσι κρατας και τισ δυο δεν βαζεις απο την τσεπη σου.  :happy: :happy:Γινε και λιγο πουτανος. :s&m_2: :heavymetalbig:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τυπε αν τοσο ασυμαντα πραγματα σου φαινονται βουνο τοτε να δω σε καποια δυσκολια πως θα τι παλεψεις.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Γενικα ολοι βλεπω ...πιστοι ειστε στις γυναικες σας!
Κατα ταλλα οι ελλεηνιδες σας φταινε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπουκοφσκι γραφεις συνεχεια σαν να βλεπει η γυναικα σου την οθονη.
ή μηπως την  βλεπει?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Τι μου θυμισες ρε φιλε...ακομα τις ιδιες μλκιες κανω στα 50...στειλε το μικρο αδιάβαστο κ πουλα ερωτα στην 30αρα...αρμεξε την. Θυμηθηκα μια περιπτωση με μια που γνωρισα σε παρτουζα, ηταν γκομενα που μοιραζοταν ο φιλος κ με αλλους. Καψουρευτηκε το καβλι μου? Εμενα? Ποιος ξερει. Ερχοταν απο την αλλη ακρη του λεκανοπεδιου με συγκοινωνια, πληρωνε χοτελ καφεδες, φαγια αρχιδια.. Μονο πουτσα ηθελε. Στο τελος μου πηρε 750 να πηγαινουμε βολτες. Βαρεθηκα να τη γαμαω, ξεκωλιασμα κανονικο κ χυσιματα αβερτα πιπα κωλο εμπλοκη. Μεγαλη παρτουζιαρα η τυπισσα. Για αυτο σου λεω. Πιες κανα ξυδι αμα δε σαρεσει η φατσα της κ γαμα αβερτα. Κ παρτης τα... Το μικρο κανει σε σενα τη δουλειά που σου λεω να κανεις στην 30αρα...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Στα του αγώνα όμως μάλλον περνάς καλά με την 30αρα ... γιατί αν το πιπίνι είναι έπιπλο πόσο πια ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Οπως και να εχουν τα πραγματα οτι κάνουμε στο τέλος μας γυριζει μπαλακι πισω οποτε ο καθένας ας κανει οτι νομιζει καλυτερο για τον εαυτο του  :sunglasses:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιο μπαλακι ρε εγω βλεπω τα καθαρματα περνανε καλα μεχρι να πεθανουν και καλοι ανθρωποι ζουν στις στερήσεις.
ακομη και ο ο ακης που μπηκε φυλακη στα γεραματα μπηκε και μονο 3 χρονια , ενώ εζησε 40 χρονια σαν βασιλιας ελεω ΠΑΣΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom