protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.654
- Πόντοι
- 2.471
Κανένα πρόβλημα με τα πλαστικά. Εκτός από θάλασσες και ακτες
Κορωνοϊός - Ντιλέτα Λεότα: Η διάσημη Ιταλίδα αθλητικογράφος μας καλεί να μείνουμε σπίτι
Ενόσω η Ιταλία πλήτετται από την πανδημία του κορωνοϊού, η εντυπωσιακή αθλητικογράφος της Serie A, συνιστά στους ακολούθους της να παραμείνουν στο σπίτι τους
Η διάσημη αθλητικογράφος, Ντιλέτα Λεότα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, για την καταπολέμηση του covid-19.
Μάλιστα φροντίζει να ενημερώνει τα εκατομμύρια ακολούθους της στα σόσιαλ μίντια για τους τρόπους με τους οποίους περνάει ευχάριστα την ώρα της. Είτε μαγειρεύοντας ιταλικές σπεσιαλιτέ, είτε διαβάζοντας βιβλία είτε περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
www.instagram.com/dilettaleotta/?hl]https://www.instagram.com/dilettaleotta/?hl[/url[/video]]
Αυτή είναι η ξανθιά στην κοσμοτε??η παπαγιαννη???Πολύ πλαστικουρα. Αυτή η Αριάνα Παπαγιάννη που ποσταρε κάποιος στην προηγούμενη σελιδα μου φαίνεται καλύτερη και πιο φυσική.
Με έναν φλωρακο φωτογραφίζεται κατά καιρούς μαζί. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο τύπος. Πάντως δημοσιογράφος δεν πρέπει να είναι.Αυτή είναι η ξανθιά στην κοσμοτε??η παπαγιαννη???
Ωραία μουναρα φαίνεται,ποδαρες τσιμπουκοχειλα ξανθό μαλλι
έχει κάποιος πιο πολλά ινφο? Που το δίνει? Δεν πιστεύω σε κάτι χαλιες δημοσιογράφους που είναι μαζί της στο πανελ?
Για πολλές κι ανώμαλες πουτσες
Δώσε πόνο καβλα
Αυτή θέλει ψωλαρα 20cm για να χορτάσει.. Τι να κάνει ο φλωρακοςΜε έναν φλωρακο φωτογραφίζεται κατά καιρούς μαζί. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο τύπος. Πάντως δημοσιογράφος δεν πρέπει να είναι.