poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
και δικαιως αφου ρωμιοί και αρμεναίοι απετυχαν να φτιαξουν σοβαρα κρατη και να ζουν ανεξαρτητοιΣύντομα θα κάνει και στο Γιουνανισταν και στο Αρμενισταν
και δικαιως αφου ρωμιοί και αρμεναίοι απετυχαν να φτιαξουν σοβαρα κρατη και να ζουν ανεξαρτητοιΣύντομα θα κάνει και στο Γιουνανισταν και στο Αρμενισταν
Τωρα που ανελαβε και ο μοντελοπνιχτης....Οπως ειναι τα πραματα σημερα, ακολουθουντε οι επιταγες των metoo/φεμινιστριες, φεμινιστες, λοατκι, lgbt,blm κτλ που κανουν πλεον κουμαντο.
Δεν υπαρχει περιπτωση αθωωσης του αντρα, ητανε να μην μπει στο σκοπευτρο. Απαξ και μπηκε τελειωσε.
Εδω να πω πως το μοντελο με την κοκα ,η Μπαρμπα πως την λενε ,θα απελευθερωθει συντομα. Μονο που ειναι γυναικα αυτο αρκει κ οι νόμοι εχουν αλλιωτικη ερμηνεια.
Ειμαι σίγουρος οτι ετσι έγιναν τα πράγματα οπως τα λεει η δικαστίνα, έφαγαν μαζι και ενω αυτος της την έπεφτε ασύστολα και εκεινη δεν ηθελε μετα πηγε μαζι του σε ξενοδοχείο να του κανει παρέα.
Γιατι δεν μας λεει η κοπελιά οτι έκατσε στον δικαστή με πιθανο αντάλλαγμα κάποια καλύτερη θεση μεσα στο δικαστικο σωμα και οτι τον καταγγελει για βιασμο επειδή αθέτησε τον λογο του;
Σημειωθηκε αυτο, περιμενουμε επιβεβαιωση.Εδω να πω πως το μοντελο με την κοκα ,η Μπαρμπα πως την λενε ,θα απελευθερωθει συντομα. Μονο που ειναι γυναικα αυτο αρκει κ οι νόμοι εχουν αλλιωτικη ερμηνεια.
Αφού λέει ότι έμεναν και οι δύο στην Εκάλη και το χοτέλι ήταν κοντά στο σπίτι του, τί κάνει νιαου-νιαου;Ξέρουμε σε πιο ξενοδοχείο την πήγε για να διαβάσουμε κριτικές;
Για να αξιωθεί η δικαστίνα να μείνει σημαίνει πως οι υπηρεσίες ήταν επιπέδου όχι αστεία
Ξέρουμε σε πιο ξενοδοχείο την πήγε για να διαβάσουμε κριτικές;
Για να αξιωθεί η δικαστίνα να μείνει σημαίνει πως οι υπηρεσίες ήταν επιπέδου όχι αστεία
Η λέξη Βιασμός, εξ ορισμού, περιέχει μέσα τη λέξη ΒΙΑ. Είτε πραγματική Βία, είτε απειλή Βίας, είτε φυσικής, είτε ας πούμε καταστροφή της καριέρας της. Μπορεί κα΄ποιος να μου υποδείξει στην κατάθεση, που εκπληρώνονται αυτές οι προυποθέσεις;Δικαστίνα εν ενεργεία καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών
Me too και στην ελληνική δικαιοσύνη. Πως περιγράφει την ημέρα του βιασμού η καταγγέλουσα
Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, που ήταν τελικά ξενοδοχείο ημιδιαμονής , προσπάθησα να φύγω, αλλά με ψυχραιμία επέμενε ότι επέλεξε το ξενοδοχείο γιατί ήταν κοντά,
...Ζήτησα να πάω στο μπάνιο, για να γλιτώσω προσωρινά και δεν με άφηνε
Θύμωσε μάλιστα κάποια στιγμή, γιατί τον καθυστερούσα και τον νευρίαζε η «γκρίνια» μου, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια μου, ενώ είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης, όπως μου είπε. Σιχαινόμουν πια και τον ίδιο και τον εαυτό μου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί όπως ήλπιζα.
μπορείς να μου υποδείξεις σε ποιο σημείο όσων λέει τεκμαίρεται Βιασμός;Ελα ρε παιδια, ειναι το γνωστο θεμα με τον Προεδρο της ΑΕΠΠ.
Τωρα το πηρατε χαμπαρι? Μηνες εχει.
Αυτος ηταν συνταξιουχος και ειχε διορισθει σε αυτη τη θεση απο τον Συριζα, ηδη εχει καρατομηθει μετα απο σειρά καταγγελιών για παρενοχλήσεις και καταχρηση εξουσιας.