Νέα

Δικαστίνα εν ενεργεία καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456

Me too και στην ελληνική δικαιοσύνη. Πως περιγράφει την ημέρα του βιασμού η καταγγέλουσα

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, που ήταν τελικά ξενοδοχείο ημιδιαμονής :fuck1:, προσπάθησα να φύγω, αλλά με ψυχραιμία επέμενε ότι επέλεξε το ξενοδοχείο γιατί ήταν κοντά,

...Ζήτησα να πάω στο μπάνιο, για να γλιτώσω προσωρινά και δεν με άφηνε

Θύμωσε μάλιστα κάποια στιγμή, γιατί τον καθυστερούσα και τον νευρίαζε η «γκρίνια» μου, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια μου, ενώ είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης, όπως μου είπε. Σιχαινόμουν πια και τον ίδιο και τον εαυτό μου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί όπως ήλπιζα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Έχουμε κάποια πηγή αυτής της είδησης; Γιατί όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι. Συγνώμη για την ερώτηση.

OP
OP
flyman29

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Έχουμε κάποια πηγή αυτής της είδησης; Γιατί όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι. Συγνώμη για την ερώτηση.
Κάνε κλικ στο λινκ που έβαλα στην αρχή. Είναι από το ΠΘ.. Έχει πολλά μαργαριτάρια στα σχόλια

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Me too και στην ελληνική δικαιοσύνη. Πως περιγράφει την ημέρα του βιασμού η καταγγέλουσα

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, που ήταν τελικά ξενοδοχείο ημιδιαμονής :fuck1:, προσπάθησα να φύγω, αλλά με ψυχραιμία επέμενε ότι επέλεξε το ξενοδοχείο γιατί ήταν κοντά,

...Ζήτησα να πάω στο μπάνιο, για να γλιτώσω προσωρινά και δεν με άφηνε

Θύμωσε μάλιστα κάποια στιγμή, γιατί τον καθυστερούσα και τον νευρίαζε η «γκρίνια» μου, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια μου, ενώ είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης, όπως μου είπε. Σιχαινόμουν πια και τον ίδιο και τον εαυτό μου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί όπως ήλπιζα.
μπορει ο Κουλης δυο χρονια να μην εχει κανει απολυτως τιποτα και να συναγωνιζεται σε αχρηστια τους προηγουμενους και να εχουμε γινει περίγελο μεχρι την Αυστραλια για το ποσο κωλοχανειο καταντησαμε αλλα απο metoo και αλλα τετοια νεοταξιτικα μην εχουμε παραπονο,τα προωθει φουλ, η τουρκια απο την αλλη στα παπαρια της τα metoo κτλ και κοιταει να γινει υπερδυναμη και σε λιγο θα κανει κουμαντο ΚΑΙ στο Αφγανισταν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.973
Πόντοι
9.931
Ειμαι σίγουρος οτι ετσι έγιναν τα πράγματα οπως τα λεει η δικαστίνα, έφαγαν μαζι και ενω αυτος της την έπεφτε ασύστολα και εκεινη δεν ηθελε μετα πηγε μαζι του σε ξενοδοχείο να του κανει παρέα.
Γιατι δεν μας λεει η κοπελιά οτι έκατσε στον δικαστή με πιθανο αντάλλαγμα κάποια καλύτερη θεση μεσα στο δικαστικο σωμα και οτι τον καταγγελει για βιασμο επειδή αθέτησε τον λογο του;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Ειμαι σίγουρος οτι ετσι έγιναν τα πράγματα οπως τα λεει η δικαστίνα, έφαγαν μαζι και ενω αυτος της την έπεφτε ασύστολα και εκεινη δεν ηθελε μετα πηγε μαζι του σε ξενοδοχείο να του κανει παρέα.
Γιατι δεν μας λεει η κοπελιά οτι έκατσε στον δικαστή με πιθανο αντάλλαγμα κάποια καλύτερη θεση μεσα στο δικαστικο σωμα και οτι τον καταγγελει για βιασμο επειδή αθέτησε τον λογο του;
Μπορεί να ήταν κορίτσι από σπίτι :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Ετσι οπως παει το πράγμα στο μέλλον το σεξ θα είναι πολυτέλεια :confused:

OP
OP
flyman29

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Όπως βλέπω και σε σχόλια αλλού το 99,9 % δεν παίρνει στα σοβαρά την δικαστίνα.
Κατά πως φαίνεται υπάρχει ένα trend χρησιμοποίησης της σεξουαλικής κακοποίησης για εκ των υστέρων ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πολιτικών, προσωπικών και άλλων.
Έχει ενδιαφέρον πάντως πως θα χειριστούν οι δικαστές την υπόθεση των συναδέλφων τους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Ετσι οπως παει το πράγμα στο μέλλον το σεξ θα είναι πολυτέλεια :confused:
μεχρι και σε αυτο, το μπου ειναι μπροστα απο την εποχη του!!!!!
για την συντριπτικη πλειοψηφια των μελων του το σεξ ειναι ηδη πολυτελεια!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
"Μετά από λίγο παρακάλεσα να φύγουμε και βγαίνοντας μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ξενοδοχείο δίπλα......
Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, που ήταν τελικά ξενοδοχείο ημιδιαμονής, προσπάθησα να φύγω, αλλά με ψυχραιμία επέμενε ότι επέλεξε το ξενοδοχείο γιατί ήταν κοντά, ότι δεν πρέπει να φοβάμαι, ότι θέλει μόνο για λίγα λεπτά παρέα και θέλει μόνο να κουβεντιάσει για τα οικογενειακά του προβλήματα, γιατί ένιωθε άσχημα να τα πει αλλού και αν αισθανόμουν άβολα θα φεύγαμε αμέσως......Μπήκα με δισταγμό στο δωμάτιό του και χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο, αντίθετα σε ό,τι μου είχε υποσχεθεί, μου επιτέθηκε σεξουαλικά...."

πραγματικα υπαρχουν νορμαλ ανθρωποι που πιστευουν τετοιες πιπες????!!!!!
για γελια και για κλαμματα...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
"Μετά από λίγο παρακάλεσα να φύγουμε και βγαίνοντας μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ξενοδοχείο δίπλα......
Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, που ήταν τελικά ξενοδοχείο ημιδιαμονής, προσπάθησα να φύγω, αλλά με ψυχραιμία επέμενε ότι επέλεξε το ξενοδοχείο γιατί ήταν κοντά, ότι δεν πρέπει να φοβάμαι, ότι θέλει μόνο για λίγα λεπτά παρέα και θέλει μόνο να κουβεντιάσει για τα οικογενειακά του προβλήματα, γιατί ένιωθε άσχημα να τα πει αλλού και αν αισθανόμουν άβολα θα φεύγαμε αμέσως......Μπήκα με δισταγμό στο δωμάτιό του και χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο, αντίθετα σε ό,τι μου είχε υποσχεθεί, μου επιτέθηκε σεξουαλικά...."

πραγματικα υπαρχουν νορμαλ ανθρωποι που πιστευουν τετοιες πιπες????!!!!!
για γελια και για κλαμματα...
:confused: :confused: :confused: :confused:
Σουπερ Κατερινα :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.586
Πόντοι
1.706
Οπως ειναι τα πραματα σημερα, ακολουθουντε οι επιταγες των metoo/φεμινιστριες, φεμινιστες, λοατκι, lgbt,blm κτλ που κανουν πλεον κουμαντο.
Δεν υπαρχει περιπτωση αθωωσης του αντρα, ητανε να μην μπει στο σκοπευτρο. Απαξ και μπηκε τελειωσε.

Εδω να πω πως το μοντελο με την κοκα ,η Μπαρμπα πως την λενε ,θα απελευθερωθει συντομα. Μονο που ειναι γυναικα αυτο αρκει κ οι νόμοι εχουν αλλιωτικη ερμηνεια.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
μπορει ο Κουλης δυο χρονια να μην εχει κανει απολυτως τιποτα και να συναγωνιζεται σε αχρηστια τους προηγουμενους και να εχουμε γινει περίγελο μεχρι την Αυστραλια για το ποσο κωλοχανειο καταντησαμε αλλα απο metoo και αλλα τετοια νεοταξιτικα μην εχουμε παραπονο,τα προωθει φουλ, η τουρκια απο την αλλη στα παπαρια της τα metoo κτλ και κοιταει να γινει υπερδυναμη και σε λιγο θα κανει κουμαντο ΚΑΙ στο Αφγανισταν
Σύντομα θα κάνει και στο Γιουνανισταν και στο Αρμενισταν

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom