giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
για οσους δεν γνωριζουν σχετικα με το διαλογο!
εγω στα ελληνικα ,η ποθτανα σε καποια ξενη γλωσσα !
λοιπον εν συντομια !
παω Διδύμου 18Β
πλερωνω 20 γιουρο
μπαινω δωματιο με τσοντα και αιρκοντισιον στο φουλ!(το σιγανωσα λιγο γιατι παγωσαν τα αρχιντια μας)
το πατωμα ειχε κατι χυσια δω και εκει!αλλα ευτυχως φοραγα τα nike cross trainning και δεν γλιστρανε στα χυσια!
περιμενα βλεποντας εκπαιδευτική τηλεοραση ενα ντοκιμανταιρ σχετικά με το τσιμοθκι!!χμμμμ
-giaso agkapi mo
-χαιρεται!
-tha se glipso moro mo!
-ναι ελατε η γρανιτα μου σας περιμενει!
μμμ κατι μου θυμιζει η κυρα ευα! ξανθιά με μετριο βυζιον και ευτραφής!μα ναι ιδια η θεια μου η Μαγδάλω!
-ela na to rofikso olo !mmmmm mmmmm mmmmm gloup gloup xlaps xlaps
χωρίς χερια ,ποδια κλπ αρχισε το τσιμοθκι !ενα ενα το αρχιδιον εξαφανιζοταν στο στομα της θειας.πρωτα το αριστερο και μετα το δεξι!
-αν μπορειτε να τα φουφατε με λιγο προσοχη να εχετε την καλοσυνη,διοτι δεν θελω να γινω ευνουχος
-mmm mmm mi fovante ,piase ta vizia mo!
-ενταξει φτανει τα μπαλλακια ,τωρα ρουφα το κορνετο σου!
- gkorneto???
-ναι με αρωμα βανιλλια ολο μεσα!
-αχχ μα που πηγε ?ωχ εχασα το μπουντζο ! πω πω κατι ακουμπαω !! λες να ειναι οι αμυγδαλές! :S
-mm glaps glaps mmm mm gloup
παραλληλα διαφορα χερια σε διαφορους προορισμούς και οπές!
-ελα τωρα το σιρόπι βανίλλιαααα
-agloup !
ολο το πεος εξαφανιστηκε με μιας απο το διασημο μαγο του τσιμουθκιου!ενω η αντλια απελευθερωσε με πιεση 20 bar
το σιροπι βαθεια στις αμυγδαλές!
αφου αδειασαν και οι δυο αποθήκες και στραγγιξε η κανουλα
-αχ του χρονου πάλι!με εκανες αφ-χυσι-ξη!
- i love yo moro mo! giasou!!!
λοιπον για να μην λεμε πολλα !!τελεία και παυλα Ευα εισαι καυλα!!
το καλυτερο τσιμοθκι του πλανητη!χυνεις για παντα!διακτινιζεται ο μπουντζος και τα αρχιντια!
Ευα ο μαγος της πιπας !
-
εγω στα ελληνικα ,η ποθτανα σε καποια ξενη γλωσσα !
λοιπον εν συντομια !
παω Διδύμου 18Β
πλερωνω 20 γιουρο
μπαινω δωματιο με τσοντα και αιρκοντισιον στο φουλ!(το σιγανωσα λιγο γιατι παγωσαν τα αρχιντια μας)
το πατωμα ειχε κατι χυσια δω και εκει!αλλα ευτυχως φοραγα τα nike cross trainning και δεν γλιστρανε στα χυσια!
περιμενα βλεποντας εκπαιδευτική τηλεοραση ενα ντοκιμανταιρ σχετικά με το τσιμοθκι!!χμμμμ
-giaso agkapi mo
-χαιρεται!
-tha se glipso moro mo!
-ναι ελατε η γρανιτα μου σας περιμενει!
μμμ κατι μου θυμιζει η κυρα ευα! ξανθιά με μετριο βυζιον και ευτραφής!μα ναι ιδια η θεια μου η Μαγδάλω!
-ela na to rofikso olo !mmmmm mmmmm mmmmm gloup gloup xlaps xlaps
χωρίς χερια ,ποδια κλπ αρχισε το τσιμοθκι !ενα ενα το αρχιδιον εξαφανιζοταν στο στομα της θειας.πρωτα το αριστερο και μετα το δεξι!
-αν μπορειτε να τα φουφατε με λιγο προσοχη να εχετε την καλοσυνη,διοτι δεν θελω να γινω ευνουχος
-mmm mmm mi fovante ,piase ta vizia mo!
-ενταξει φτανει τα μπαλλακια ,τωρα ρουφα το κορνετο σου!
- gkorneto???
-ναι με αρωμα βανιλλια ολο μεσα!
-αχχ μα που πηγε ?ωχ εχασα το μπουντζο ! πω πω κατι ακουμπαω !! λες να ειναι οι αμυγδαλές! :S
-mm glaps glaps mmm mm gloup
παραλληλα διαφορα χερια σε διαφορους προορισμούς και οπές!
-ελα τωρα το σιρόπι βανίλλιαααα
-agloup !
ολο το πεος εξαφανιστηκε με μιας απο το διασημο μαγο του τσιμουθκιου!ενω η αντλια απελευθερωσε με πιεση 20 bar
το σιροπι βαθεια στις αμυγδαλές!
αφου αδειασαν και οι δυο αποθήκες και στραγγιξε η κανουλα
-αχ του χρονου πάλι!με εκανες αφ-χυσι-ξη!
- i love yo moro mo! giasou!!!
λοιπον για να μην λεμε πολλα !!τελεία και παυλα Ευα εισαι καυλα!!
το καλυτερο τσιμοθκι του πλανητη!χυνεις για παντα!διακτινιζεται ο μπουντζος και τα αρχιντια!
Ευα ο μαγος της πιπας !
-