anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
κι εδω εισαι μυρμιγκοφαγε τησ απχαζιας?
Εσύ τι πετάγεσαι (σαν) πούτσα?? Δικηγόρος είσαι?? Ή θα μας πεις και συ ότι είσαι γυναικάρα (όπως νομίζετε όλες)?
κι εδω εισαι μυρμιγκοφαγε τησ απχαζιας?
οχι μοδιστρα ειμαι .Ελα να σου παρω μετρα.μια ρομπα την θες για το χειμωναΕσύ τι πετάγεσαι (σαν) πούτσα?? Δικηγόρος είσαι?? Ή θα μας πεις και συ ότι είσαι γυναικάρα (όπως νομίζετε όλες)?
οχι μοδιστρα ειμαι .Ελα να σου παρω μετρα.μια ρομπα την θες για το χειμωνα
τι λες ρε αποτυχημενε σερβε νταβατζη.?Μήπως να σου πάρω μέτρα εγώ?? Θάβω Ελεηνίδες.
τι λες ρε αποτυχημενε σερβε νταβατζη.?
Ρε ερμε αληθορε μπαμπουινε!
που ακομη και οι ρωσσιδες που πενευεις πανε και καταθετουν το διαβατηριο τους προκειμενου να πανε ψυρρου αρκει να σε αποφυγουν?
Λες που λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δε τα γράφεις και λίγο ορθρογραφημένα?? Τι σου φταίει η άμοιρη Ελληνική γλώσσα??
αυτη η spy ειναι ωραια κοπελιτσα anatolgami,δεν το ξανασκεφτεσαι?ειναι δυσδιακριτα τα ορια αγαπης και μισους...και η spy απ οτι βλεπω μιλαει επισης πολυ τρυφερα για σενα..
Ανατολ, έμπλεξες άσχημα....
Σε συμβουλευω να πας πάσο...
Θα σε κυνηγάει από θρεντ σε θρεντ ετούτο...
Αυτο το υπογραφω και εγω!!!αυτη η spy ειναι ωραια κοπελιτσα
οντος μονο η δικη σου η βοιδογλωσσα μου φταιει
βεβαια αν δεν μας λενε σβετλανες και ολα αυτα τα πουτανοειδη, ειμαστε μπαζολεςΕλεηνίδα και ωραία αποκλείεται.
βεβαια αν δεν μας λενε σβετλανες και ολα αυτα τα πουτανοειδη, ειμαστε μπαζολες
ενω αν σου περναμε 300 για ενα στα γρηγορα θα ειμαστε κυριες
ε μετα φταιω που σε λεω ερμο?
Αστον γυναικαρα μου εσυ. Μην του δηνεις σημασια. Ας ρωτησει εμενα που ειδα τι πλασμα εισαι!βεβαια αν δεν μας λενε σβετλανες και ολα αυτα τα πουτανοειδη, ειμαστε μπαζολες
ενω αν σου περναμε 300 για ενα στα γρηγορα θα ειμαστε κυριες
ε μετα φταιω που σε λεω ερμο?