You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαβάστε όλοι...Αυτό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
καλησπερα!!....θα ηθελα τρια σουβλακια με γυρο ,μια πατατες ενα κοκορετσακι και μια αμστελ παρακαλω
Θα τα φατε εδω η να τα τυλιξω σε πακέτο?
delaxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Δεν τα γράφουμε για παρεξήγηση ρε συ...'Οτι και να γράφετε δεν σας παρεξηγώ. Για τις 27 έκλεισα την Anita από ct. Έχει κανείς άποψη;
Πλακίτσα να γίνεται να ρίχνουμε κανα γέλιο...
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Καλή η πλάκα αλλά το forum έχει μια συγκεκριμένη δομή. Δύο επιλογές έχει κάποιος. Ή μπαίνει στο αντίστοιχο θέμα και βρίσκει την κατάλληλη πληροφορία, ή αυτοϊκανοποιείται ανοίγοντας θέμα για ό,τι του καβλώσει και μένει στο σκοτάδι.
Δώρο η μεταφορά του thread στο σωστό topic
Δώρο η μεταφορά του thread στο σωστό topic
Εγω πηγα μια φορά για σουβλάκια στην Ομόνοια, πήρα δυο με γύρο και έξτρα τζατζικι. Αφού φτιάχτηκα καλά. Πήγα στη διμετρη μουναρα που τυλιγε τα σουβλάκια και της είπα "καλα έφαγα, έλα τώρα να σου ρίξω κι ένα πούτσο να χωνέψω" η τύπισσα σάστισε.... "δε γαμιεσε ρε μαλακα μου είπε" και συνέχισε "ποτέ δεν γαμιέμαι χωρίς τη δίμετρη αδερφή μου... τι νόμιζες οτι είμαι καμια μαλακισμένη";
Τελικά και ύστερα από πολύ σκέψη δέχτηκα να τις γαμησω και τις δυο δίμετρες ξανθιες μουναρες ΄που με παρακάλαγαν την επόμενη φορά να φέρουν και τις ξαδέρφες τους.
Διαβάστε το όλοι και δεν θέλω σχόλια...
ΥΓ. Περιττό να πω πως απο τοτε τρωω τζαμπα σουβλάκια
Τελικά και ύστερα από πολύ σκέψη δέχτηκα να τις γαμησω και τις δυο δίμετρες ξανθιες μουναρες ΄που με παρακάλαγαν την επόμενη φορά να φέρουν και τις ξαδέρφες τους.
Επισκέπτης
Να φτιάξουμε και το αντίστοιχο λεξικό. Λ.χ.
Dual -> Πίασε ένα δίπιττο
OWO -> Ένα χωρίς λαδόκολλα γύρω γύρω
GFE -> G(yros) F(eta) E(xperience)
no CIM -> Χωρίς τζατζίκι
κ.λπ. κ.λπ.
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEMMMMMMMMMMMMMMMM
Review: Soula ()
Ημερομηνία: 24/10/2006
Διάρκεια: 2 ώρες (μισή τα περίμενα, μιάμιση ώρα τα έτρωγα...). Outcall (τα πήρα πακέτο στο σπίτι...)
Κόστος: 20 ευρώ (τέσσερεις πίτες απ'όλα, βενζίνη προς και από το μαγαζί, αποσμητικό χώρου για να ξεβρωμίσει το δωμάτιο, κ.λπ. κ.λπ.)
Περιγραφή: Ξανθιά (τη ζήτησα την πίτα άψητη...), με πιασιματάκια στα κατάλληλα σημεία (πάνω, εκεί που ανοίγει η πίτα για να φανεί ο γύρος...)
.
.
.
Ημερομηνία: 24/10/2006
Διάρκεια: 2 ώρες (μισή τα περίμενα, μιάμιση ώρα τα έτρωγα...). Outcall (τα πήρα πακέτο στο σπίτι...)
Κόστος: 20 ευρώ (τέσσερεις πίτες απ'όλα, βενζίνη προς και από το μαγαζί, αποσμητικό χώρου για να ξεβρωμίσει το δωμάτιο, κ.λπ. κ.λπ.)
Περιγραφή: Ξανθιά (τη ζήτησα την πίτα άψητη...), με πιασιματάκια στα κατάλληλα σημεία (πάνω, εκεί που ανοίγει η πίτα για να φανεί ο γύρος...)
.
.
.
Έλα και τα City Tours :
Και μάγκες προσοχή στο ακάποτο σουβλάκι !
Αν βγάλετε την λαδόκολα γύρω απο την πίτα και το φάτε υπάρχει κίνδυνος να στάξουν τα ζουμιά απο το τζατζίκι και το λίπος πάνω στα ρούχα σας και να καρφωθείτε !!
ʼσε που μετά δεν βγαίνει με τίποτα στην μπουγάδα !!! Προχθές κατέστρεψα ένα μπλουζάκι μου lacoste και καρθώθηκα και στην γυναίκα μου οτι έφαγα σουβλάκι. Μεγάλη προσοχή !!!
Αν βγάλετε την λαδόκολα γύρω απο την πίτα και το φάτε υπάρχει κίνδυνος να στάξουν τα ζουμιά απο το τζατζίκι και το λίπος πάνω στα ρούχα σας και να καρφωθείτε !!
ʼσε που μετά δεν βγαίνει με τίποτα στην μπουγάδα !!! Προχθές κατέστρεψα ένα μπλουζάκι μου lacoste και καρθώθηκα και στην γυναίκα μου οτι έφαγα σουβλάκι. Μεγάλη προσοχή !!!
Επισκέπτης
αυτο οντως πρεπει να το διαβασουν ολοι.Εγω πηγα μια φορά για σουβλάκια στην Ομόνοια, πήρα δυο με γύρο και έξτρα τζατζικι. Αφού φτιάχτηκα καλά. Πήγα στη διμετρη μουναρα που τυλιγε τα σουβλάκια και της είπα "καλα έφαγα, έλα τώρα να σου ρίξω κι ένα πούτσο να χωνέψω" η τύπισσα σάστισε.... "δε γαμιεσε ρε μαλακα μου είπε" και συνέχισε "ποτέ δεν γαμιέμαι χωρίς τη δίμετρη αδερφή μου... τι νόμιζες οτι είμαι καμια μαλακισμένη";
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις