Νέα

Διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  μια ζωη αυτες τις μπουρδες μας ταιζουν!!!

Τα ιδιωτικα ΔΕΝ εχουν αναγκη να εχουν τα θέματα αφου εχουν κανει το εξης κολπο!! Εχουν κρατησει για παρτη τους ολους τους "καλους" και εχουν στειλει στο πλησιεστερο μπουρδελο γυμνασιο-λυκειο ολους τους αχρηστους να καταστρεψουν και αλλο τα Δημοσια Λυκεια!!

Ειδικοτερα για το Κολλεγιο Αθηνων στην καραπουτσακλαρα τους μπουνε δεν μπουνε αφου το Αμερικα τους περιμενει (Η Ευρωπη ειναι τρες μπαναλ πια) και μετα απο 6 χρονια  :jerking: :jerking: :jerking: θα ερθουν να "επαιδρυσουν" την χώρα!!!!

ΥΓ Μιας και μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΑ εκπαιδευση δειξτε μου ΕΝΑΝ επιτυχημενο απο το μεγαλύτερο σχολικο συγκροτημα της χωρας την ΓΚΡΑΒΑ!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αυτά είναι μαλακίες.Το μόνο που παίζεται στις πανελλήνιες είναι οι θέσεις στις στρατιωτικές σχολές και στις σχολές μπάτσων.Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν τη μέση τάξη γιατί μπορεί να στείλει τα παιδιά της στο εξωτερικό να σπουδάσουν ο,τιδήποτε.Βάζω στοίχημα οτι οι απόφοιτοι αμερικανικού κολλεγίου έχουν χαμηλότερες επιδόσεις από το μέσο όρο των υπολοίπων σχολείων στις πανελλήνιες γιατί η επιλογή τους γίνεται με οικονομικά κριτήρια.Και φυσικά οι εν λόγω μαθητές δεν ενδιαφέρονται να γίνουν στρατιωτικοί και μπάτσοι.
Αρα ακόμη και χωρίς κανείς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο,το όλο ζήτημα της διαρροής είναι εντελώς απίθανο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν διαβασα καθολου τα σχολια μιας και ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα ειπε οτι αποκλειεται η διαρροη και θα εκνευριζομουν...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....
πριν 9 χρονια οταν εδινα εγω πανελληνιες,παραμονη πριν γραψω Βιολογια και ωρα 2 τα μεσανυχτα μεπερνει στο τηλ φιλος μου απο Αθηνα (εγω εμενα επαρχια) και μου λεει:-Μαλακα γραψε γρηγορα τι θα πεσει αυριο στη βιολογια γιατι θελω να παρω πολυ κοσμο τηλεφωνο....
Μην τα πολυλογω,τα σημειωσα,τα διαβασα καμια ωριτσα πολυ καλα αυτα (ειχα διαβασει γενικοτερα καλα) και ως εκ θαυματος το πρωι πεσαν αυτα που μου ειπε αυτουσια κι εγραψα 19,8...Αν δεν με επερνε θα ειχα γραψει κανα 17-18 μιες κι ειχα διαβασει οπως ειπα,ΑΛΛΑ οσα μου ειπε επεσαν...οποιος θελει το πιστευει....

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μου είπε,άκουσα,κάποιος με πήρε τηλ. κλπ.Μπορείς να πεις το όνομα αυτού αν ποτέ σου ζητηθεί?Οχι.Αρα αυτό που λες δεν έχει αξία.
Διαρροή στις πανελλήνιες δεν υπάρχει γιατί τα θέματα αποφασίζονται την ίδια μέρα με κλήρωση.Αυτοί που τα βάζουν δεν έχουν επικοινωνία με άλλους έξω.Οι κόλλες είναι σφραγισμένες,τα ονόματα καλλυμένα με ταινία,ας έπαιρναν τέτοια μέτρα σε όλες τις εξετάσεις και μετά θα βλέπαμε πόσοι θα συμφωνούσαν.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μου είπε,άκουσα,κάποιος με πήρε τηλ. κλπ.Μπορείς να πεις το όνομα αυτού αν ποτέ σου ζητηθεί?Οχι.Αρα αυτό που λες δεν έχει αξία.
Διαρροή στις πανελλήνιες δεν υπάρχει γιατί τα θέματα αποφασίζονται την ίδια μέρα με κλήρωση.Αυτοί που τα βάζουν δεν έχουν επικοινωνία με άλλους έξω.Οι κόλλες είναι σφραγισμένες,τα ονόματα καλλυμένα με ταινία,ας έπαιρναν τέτοια μέτρα σε όλες τις εξετάσεις και μετά θα βλέπαμε πόσοι θα συμφωνούσαν.
ρε μεγαλε πας καλα?διαβασες τι εγραψα?εμενα πηρε φιλος μου τηλεφωνο δεν το ακουσα απο καπου.οτι μου ειπε επεσε...αξια δεν εχουν αυτα που λες εσυ μιας και δεν ξερεις τι λες..

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ε,ναι όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο,τον ακούς.Ετσι γίνεται συνήθως.Είναι πληροφορία εξ ακοής.
Απλά το ίδιο το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές από άτομα που κοπήκανε για να παρουσιάσουν τις πανελλήνιες σα διαβλητές.
Απλά αν οι πανελλήνιες ήταν διαβλητές,τα βύσματα θα πέρναγαν πρώτα.Τώρα όμως τα βύσματα κόβονται και πάνε εξωτερικό και στις πανελλήνιες περνούνε τύποι από επαρχία χωρίς κανένα κονέ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ε,ναι όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο,τον ακούς.Ετσι γίνεται συνήθως.Είναι πληροφορία εξ ακοής.
Απλά το ίδιο το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές από άτομα που κοπήκανε για να παρουσιάσουν τις πανελλήνιες σα διαβλητές.
Απλά αν οι πανελλήνιες ήταν διαβλητές,τα βύσματα θα πέρναγαν πρώτα.Τώρα όμως τα βύσματα κόβονται και πάνε εξωτερικό και στις πανελλήνιες περνούνε τύποι από επαρχία χωρίς κανένα κονέ.
καλα τραγουδα φιλε μου...εγω δεν λεω οτι παντα διαρρεουν θεματα ουτε οτι ειναι διαβλητες...λεω τι εγινε σε μενα.το εζησα εγω πρωσοπικα και ασε το πνευμα περι ακουστικων πληροφοριων...τον ανθρωπο τον ηξερα και τον ξερω χρονια.δεν μου τηλεφωνησε καποιος τυχαιος..τελως παντων στα @@ μου αν δεν το πιστευεις...ζησε στην ψευδαισθηση σου!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ιούνιος 1979
Ξεσπά το σκάνδαλο "Ράμμου". Ο Γυμνασιάρχης που είχε ορισθεί να εποπτεύει τη διεξαγωγή των Πανελληνιών εξετάσεων πουλάει τα θέματα σε υποψηφίους. Από τον τύπο ο Ράμμος χαρακτηρίζεται ως "ακροδεξιών πεποιθήσεων".
21/6 Aνακοίνωση σχετικά με το θέμα Ράμμου: "Πιστεύουμε ότι πάντοτε θα υπάρχουν Ράμμοι, όταν τους προωθούν οι αρμόδιοι υπουργοί...".

πηγή:

Με περίεργες σημειώσεις στο δέρμα του χεριού της εντοπίστηκε κόρη κορυφαίου υπουργού στο Κολλέγιο Αθηνών την ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στα αρχαία ελληνικά, την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με το πρακτικό που συνέταξε η λυκειακή επιτροπή για το περιστατικό, το οποίο διαβίβασε στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, η συγκεκριμένη υποψήφια εντοπίστηκε από επιτηρητή με σημειωμένο μπράτσο πριν ξεκινήσει η παραλαβή των θεμάτων. Αμέσως ενημερώθηκε η λυκειακή επιτροπή και παρουσία όλων των μελών της ζητήθηκε από τη μαθήτρια να σηκωθεί από τη θέση της και να πάει στην άκρη της αίθουσας. Πέντε καθηγητές που εξέτασαν το περιεχόμενο των σημειώσεων συνυπέγραψαν στο πρακτικό ότι ήταν προσωπικού χαρακτήρα και δεν είχαν σχέση με την ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων. Κατά μία εκδοχή, επρόκειτο για ευχές φιλικού της προσώπου. Οι καθηγητές βοήθησαν τη μαθήτρια να σβήσει από το χέρι της τις σημειώσεις και την άφησαν να επιστρέψει στη θέση της.

Στο σχολείο όμως δημιουργήθηκε αναστάτωση από φήμες που υποστήριζαν ότι συνελήφθη να αντιγράφει η κόρη υπουργού, αλλά δεν τιμωρήθηκε. Την ατμόσφαιρα βάρυνε το γεγονός ότι μερικές ημέρες νωρίτερα είχε τιμωρηθεί με μηδενισμό της κόλλας του μαθητής επειδή στην τουαλέτα που είχε επισκεφθεί συνοδεία καθηγητή, όπως επιβάλλει ο κανονισμός, βρέθηκε ένα βιβλίο εξεταζόμενου μαθήματος.

Το Κολλέγιο, όπως και το Αρσάκειο, διέπεται από ειδικό καθεστώς, βάσει του οποίου θεωρείται ισότιμο με τα δημόσια σχολεία. Ετσι, στις λυκειακές επιτροπές του δεν καλούνται καθηγητές του Δημοσίου, όπως ισχύει για τα άλλα ιδιωτικά. Την εκδοχή ότι η κόρη του κυβερνητικού αξιωματούχου προστατεύτηκε από τους καθηγητές του Κολλεγίου υποστήριξε ανώνυμη καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας.

Πηγή: e-tipos

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μετα το Ράμο που όχι μόνο τον διώξανε απο την εκπάιδευση αλλά του αφαιρέσανε και τη δυνατότητα να διδάξει έστω και σε φροντιστήριο κανένας δεν τολμάει να κάνει διαροή.  Άλλωστε  αυτοί που βγάζουν τα θέματα μένουν αποκλεισμένοι χωρίς τηλέφωνα χωρίς κινητά με μηχανήματα φραγής κινητών απο τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10΄30 την άλλη μέρα.  Συνεπώς απο εκεί δεν υπάρχει διαροή.
Τώρα ο ψάχνω λέει τα δικά του.  Άραγε σε τι ποσοστό έπεσε μέσα ο φίλος του; μήπως πέτυχε ένα θέμα τυχαία;  για΄τι για παράδει ενώ ήταν πολύ καλά διαβασμένος και με γωνστά τα θέματα δεν έγραψε άριστα (20).

Ασ μην βιαζόμαστε αν κατηγορήσουμε το μόνο αξιόπιστο θεσμό επιλογής που έχουμε. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μετα το Ράμο που όχι μόνο τον διώξανε απο την εκπάιδευση αλλά του αφαιρέσανε και τη δυνατότητα να διδάξει έστω και σε φροντιστήριο κανένας δεν τολμάει να κάνει διαροή.  Άλλωστε  αυτοί που βγάζουν τα θέματα μένουν αποκλεισμένοι χωρίς τηλέφωνα χωρίς κινητά με μηχανήματα φραγής κινητών απο τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10΄30 την άλλη μέρα.  Συνεπώς απο εκεί δεν υπάρχει διαροή.
Τώρα ο ψάχνω λέει τα δικά του.  Άραγε σε τι ποσοστό έπεσε μέσα ο φίλος του; μήπως πέτυχε ένα θέμα τυχαία;  για΄τι για παράδει ενώ ήταν πολύ καλά διαβασμένος και με γωνστά τα θέματα δεν έγραψε άριστα (20).

Ασ μην βιαζόμαστε αν κατηγορήσουμε το μόνο αξιόπιστο θεσμό επιλογής που έχουμε. 
ο ψαχνω λεει τα δικα του...μαγκες επειδη ειστε ξερολες και δεν σας κοβει και πολυ και δεν διαβαζετε καν τι γραφω,σκεφτειτε το εξης απλο:ειπα οτι τα εμαθα το προηγουμενο βραδυ,οχι το πρωι που ναι ειναι αποκλεισμενοι,ναι χωρις κινητα.Η επιτροπη αποτελειτε απο ανθρωπους που διαλεγουν απο μια γκαμα θεματων.προφανως κυριοι ειχαν προαποφασισει τι θα διαλεγαν το επομενο πρωι.δεν θελει μυαλο.....
και Ταξιδιωτη ο φιλος επεσε 100% σε ποσοστο μεσα,  20 δεν εγραψα αλλα 19,8 γιατι δεν ειμαι υπολογιστης να θυμαμαι την καθε λεπτομερια σε οσα διαβασα λιγες ωρες πριν.αυτο σου εκανε εντυπωση?η διαφορα του 0,2..ε τι να σου πω τωρα....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Xαχαχα έτσι λες αποφασίζονται την ίδια μέρα και είναι κλειδωμένοι οι <<καλοί>> μου.. Εγώ πάλι σου λέω προσωπικά ότι ξέρω καθηγητή που πάει συχνά πυκνά να γράψει θέματα και 1 μέρα πριν παίρνει στα <<φιλικά>> οργανωμένα φροντηστίρια και μη (με το αζημίωτο πάντα) και τους λέει.. Μάγκες εγώ και ένας γνωστός μου ακόμα αυτές ακριβώς τις ασκήσεις θα προτείνουμε. Τώρα αν είστε τυχεροί και κληρωθούν οι δικές μας μπράβο...

Ούτε αυτό θεωρείται διαρροή ????? Για πες μου αγαπητέ που ξέρεις καλά πως όλοι οι θεσμοί λειτουργούν στην εντέλεια στην Ελλαδίτσα ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Xαχαχα έτσι λες αποφασίζονται την ίδια μέρα και είναι κλειδωμένοι οι <<καλοί>> μου.. Εγώ πάλι σου λέω προσωπικά ότι ξέρω καθηγητή που πάει συχνά πυκνά να γράψει θέματα και 1 μέρα πριν παίρνει στα <<φιλικά>> οργανωμένα φροντηστίρια και μη (με το αζημίωτο πάντα) και τους λέει.. Μάγκες εγώ και ένας γνωστός μου ακόμα αυτές ακριβώς τις ασκήσεις θα προτείνουμε. Τώρα αν είστε τυχεροί και κληρωθούν οι δικές μας μπράβο...

Ούτε αυτό θεωρείται διαρροή ????? Για πες μου αγαπητέ που ξέρεις καλά πως όλοι οι θεσμοί λειτουργούν στην εντέλεια στην Ελλαδίτσα ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
οχι ρε Galb δεν ειναι διαρροη...ο θεσμος ειναι αξιοπιστος κι εμεις παμε να τον υπονομευσουμε και δεν ξερουμε τι λεμε...τα παιδια ξερουν τα ατομα που απαρτιζουν τις επιτροπες και ειναι βεβαια για την αξιοπιστια τους....
:2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οχι ρε Galb δεν ειναι διαρροη...ο θεσμος ειναι αξιοπιστος κι εμεις παμε να τον υπονομευσουμε και δεν ξερουμε τι λεμε...τα παιδια ξερουν τα ατομα που απαρτιζουν τις επιτροπες και ειναι βεβαια για την αξιοπιστια τους....
:2funny: :2funny: :jerking: :jerking:
Εγώ δεν θα γίνω ισοπεδοτικός για όλα τα εξεταστικά κέντρα όμως θέλετε κι άλλη προσωπική εμπειρία...

Ένα εξετασικό κέντρο σε μία πόλη διόρθωσε ως εξής:

Κανονικά βαθμολογούν 2 εξεταστές και αν υπάρξει διαφορά πάνω από 10 μόρια έρχεται και ο 3ος εξεταστής..
Λοιπόν επειδή ο εξεταστής δε θα ασχοληθεί με ένα γραπτό πολύ γιατί δε πληρώνεται με την ώρα αλλά 2€ το γραπτό..Έτσι είναι η ταρίφα.

Μπήκε ο πρώτος εξεταστής και διόρθωσε Χ (σε αριθμό γραπτά)
Και επειδή ο 2ος ήταν φίλος του , σημείωνε ο 1ος τους βαθμούς των γραπτών ανά σειρά σε ένα πρόχειρο δίπλα.. και έτσι ο 2ος εξεταστής ούτε καν είδε τα γραπτά απλά έβαλε παρόμοιους βαθμούς με το φιλαράκι του... :cool2: Πως είπατε ???

Θέλετε κι άλλο ??? Περσινός καθηγητής μου που τώρα τρέχει στα δικαστήρια διότι ύστερα από καταγγελία άλλου καθηγητή στο εξεταστικό κέντρο όπου βρίσκονταν μαζί τον κατηγόρησε επειδή σε κάποιο σημείο οι Εκθέσεις των μαθητών ήταν <<παρόμοιες>> και επειδή βαρέθηκε να τις διαβάσει όλες έβαζε σε όλους 12.... Το ξανά τονίζω ο εξεταστής πληρώνεται 2€ το γραπτό και όχι με την ώρα...

:cool2: :cool2: :cool2:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγώ δεν θα γίνω ισοπεδοτικός για όλα τα εξεταστικά κέντρα όμως θέλετε κι άλλη προσωπική εμπειρία...

Ένα εξετασικό κέντρο σε μία πόλη διόρθωσε ως εξής:

Κανονικά βαθμολογούν 2 εξεταστές και αν υπάρξει διαφορά πάνω από 10 μόρια έρχεται και ο 3ος εξεταστής..
Λοιπόν επειδή ο εξεταστής δε θα ασχοληθεί με ένα γραπτό πολύ γιατί δε πληρώνεται με την ώρα αλλά 2€ το γραπτό..Έτσι είναι η ταρίφα.

Μπήκε ο πρώτος εξεταστής και διόρθωσε Χ (σε αριθμό γραπτά)
Και επειδή ο 2ος ήταν φίλος του , σημείωνε ο 1ος τους βαθμούς των γραπτών ανά σειρά σε ένα πρόχειρο δίπλα.. και έτσι ο 2ος εξεταστής ούτε καν είδε τα γραπτά απλά έβαλε παρόμοιους βαθμούς με το φιλαράκι του... :cool2: Πως είπατε ???

Θέλετε κι άλλο ??? Περσινός καθηγητής μου που τώρα τρέχει στα δικαστήρια διότι ύστερα από καταγγελία άλλου καθηγητή στο εξεταστικό κέντρο όπου βρίσκονταν μαζί τον κατηγόρησε επειδή σε κάποιο σημείο οι Εκθέσεις των μαθητών ήταν <<παρόμοιες>> και επειδή βαρέθηκε να τις διαβάσει όλες έβαζε σε όλους 12.... Το ξανά τονίζω ο εξεταστής πληρώνεται 2€ το γραπτό και όχι με την ώρα...

:cool2: :cool2: :cool2:
ουτε εγω ειμαι ισοπεδοτικος...εγραψα τι συνεβει σε μενα και δεν μπορω περα απ αυτο να υποστηριξω τιποτε αλλο που δεν γνωριζω.αλλα αυτο που εγραψα δεν σηκωνει αμφησβητηση..μπορει να εγινε πρωτη φορα αλλα εγινε.να ημουν τοσο τυχερος ωστε να τα μαθω εγω?δεν ξερω,ισως,ισως κι οχι!!!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
φιλε galb να σαι διορθωσω...3Ε ειναι το γραπτο και παιζει μεγαλο ρολο γιατι οταν διορθωνεις πολλα γραπτα εκτοξευεται το ποσο...

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
φιλε galb να σαι διορθωσω...3Ε ειναι το γραπτο και παιζει μεγαλο ρολο γιατι οταν διορθωνεις πολλα γραπτα εκτοξευεται το ποσο...
Μέχρι πέρσυ τουλάχιστον 2 € ήξερα ότι είναι δεν ξέρω φέτος αν άλλαξε η ταρίφα τους.. ;)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ακούστε αυτά δεν παίζουν και οι λόγοι είναι απλοί.
Ο λόγος είναι η μεγάλη δεξαμενή των υποψηφίων.Τι σημαίνει αυτό?
Οτι αν ευννοηθεί ένας,θα τον κυνηγήσουν οι χιλιάδες που αδικούνται από τον έναν που ευννοείται.
Οτι επειδή ο αριθμός των υποψηφίων είναι τεράστιος,το αποτέλεσμα αποκτάει στατιστικά σημαντική αξία.
Με δυο λόγια ο κουράδας ό,τι και να κάνει,μια ζωή θα κόβεται στις υψηλόβαθμες σχολές αφού όταν τα θέματα γίνονται εύκολα,ανεβαίνουν και οι βάσεις λόγω του ανταγωνισμού.

Αυτή την αλήθεια τη διαπιστώνουν με πικρία όσοι επιχειρούν να δώσουν πανελλήνιες με το σκεπτικό οτι θα τα καταφέρουν επειδή τα μαθήματα είναι λίγα και η ύλη μικρή.Οταν δίνουν και κόβονται καταλαβαίνουν οτι η αιτία ήταν ακριβώς αυτή,οτι τα μαθήματα ήταν λίγα και η ύλη ήταν μικρή και για τους καλούς μαθητές.Και επειδή το πλήθος των τελευταίων είναι αρκετό,οι βάσεις σηκώνονται αναλόγως.
Επίσης τα σκάνε στα φροντιστήρια ευελπιστώντας να περάσουν,πάλι όμως πιάνουν τα αρχίδια τους γιατί και οι καλοί μαθητές κάνουν φροντιστήρια.

Οπότε οι μπουχέσες προτείνουν
1.Να μην εξετάζονται στα ίδια μαθήματα με τους καλούς μαθητές ή
2.Να μην εξετάζονται σε θέματα της ίδιας δυσκολίας ή
3.Να βαθμολογούνται πιο επιεικώς ή
4.Να υπάρχουν ορισμένες θέσεις μόνο για καλούς και ορισμένες για μέτριους.

Π.χ. πώς είναι δυνατό η βάση σε μερικές σχολές να είναι 19 και το 50% των υποψηφίων να πιάνει κάτω από τη βάση?
Αυτά λένε οι αγαπητοί μας μπουχέσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom