Νέα

Διάρρηξη σε αμάξι, στην περιοχή των μπουρδέλων. Πού θα βρεις τα κλοπιμαία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
...και να το μυριστούνε οι Κόφι Αμπονσά ότι έχεις ενσωματωμένες κάμερες και κέρατα...και να σου ξηλώνουνε και την επένδυση του αμαξού...να πάρεις το σασί στο χέρι......επίφοβο...σάματις και άμα δεις φάτσες θα κόψεις συμπέρασμα...ή οι μπάτσοι θα δώκουνε σημασία ?...
:2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
μια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..  :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..  :vomit:
τυπε εσυ που ξερεις τον Αλβανο πηγαινε αγορασε μερικα 5ευρα να τα βαλουμε στα οχηματα :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
η μπορειτε να πατε στην απεναντι πολυκατοικια με ενα οπλο sniper , baret κατα προτιμηση και οποιος πλησιαζει να του ριχνετε

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
μόνο σε τίμιο Lada και με αφημένη φωτογραφιούλα σε μαγνητάκι του Καζαντζίδη με κιθάρα-κεφάλι γερμένο πίσω σαν από λυκόπιασμα...

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια και τα greeklish:
PLAKA MU KANETE TORA RE?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
μια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..  :vomit:
΄

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
εχει τους γυφτομπραβους να σουλατσαρουν που ειναι σε ραπορτο με τα στρουμφ
Και ποιος ειναι ο κίνδυνος με αυτό?? Για κάποιον ίσως είναι προφανές αλλά για εμένα όχι, και επειδή συχνά θα προτιμήσω παρκάρω εκει πέριξ, θα ήθελα να ξέρω έστω με πμ ευχαριστώ

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Και ποιος ειναι ο κίνδυνος με αυτό?? Για κάποιον ίσως είναι προφανές αλλά για εμένα όχι, και επειδή συχνά θα προτιμήσω παρκάρω εκει πέριξ, θα ήθελα να ξέρω έστω με πμ ευχαριστώ

type εννοει ακριβως το αντιθετο, οτι ΔΕΝ υπαρχει κινδυνος

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
OP
OP
Οξαποδω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Στην πολυκατοικία στη γωνία Σάμου και Παιωνίου μένουν πολλοί κουραδόχρωμοι, που από τα μπαλκόνια τους εποπτεύουν όλη την οδό Σάμου, πάνω από 500 μέτρα.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από εκεί είδαν ότι είχα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ, γιατί έκανα την αβυσσαλέα μαλακία και το άνοιξα για λίγο και άφησα το μπουφάν.
Συμπτωματικά, ήταν κλειστό το παρακείμενο συνεργείο, οπότε ήρθε και έδεσε.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εμενα μου το σπασαν στο γκαζι που το αφησα για 2 λεπτα, η αληθεια ειναι πως υπαρχει κινδυνος αλλα πορε δεν αφηνω κατι μεσα. Το τζαμι ειναι θεμα και το αναλαμβανει η ασφαλιστικη

ideal

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
0
μονο παρκινγκ, 4 ευ κοστος επιπλεον. :takethis:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Επανω στη φυλης εκει που ειναι τα 86 νουμερο εκει γυρω ειναι το πιο σειφ απο ολα

Αν θες να στο ανοιξουν πηγαινε μεταξι ... και αν βρεις το αμαξι κλειστο πηγαινε παιξε τζοκερ μετα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
έχω κι εγώ 3 εμπειρίες... 2 σε τσάρκα και 1 σε καφέ...

τη μία φορά ήμουν Σάββατο μέρα μεσημέρι κέντρο από καφέ εκεί Σταδίου σε ένα στενό δεξιά που είχα παλιά κάτι goodys... όταν γύρισα είχαν ανοίξει (με κατσαβίδι) την κλειδαριά του οδηγού, μετά άνοιξαν την πόρτα την πίσω, κατέβασαν το κάθισμα το πίσω (για να πάρουν από πορτμπαγκάζ) αλλά δεν πήραν τπτ γιατί δεν είχα κάτι... άνοιξαν επίσης το ντουλαπάκι αλλά δεν πείραξαν κάτι..

τις άλλες 2 σε τσάρκα... 1 φορά (2009) έξω από Τροφωνίου σπάσαν πίσω παραθυράκι (σε 3θυρο) μασιφ τζαμι χωρίς ανάκληση με μπουζί (που είναι μυτερό) αυτοκινήτου, και πήραν το τσαντάκι (χωρίς λεφτά μόνο ταυτότητα) που είχα κρύψει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού (με είχαν ΣΙΓΟΥΡΑ παρακολουθήσει από Μεταξουργείου Ακομινάτου που το είχα βάλει εκεί από κάτω)... ανέβηκα Τροφωνίου 11, κατέβηκα σε 2 λεπτά και λογικά οριακά δεν ήρθα face to face με τον/τους κλέφτες...

την τελευταία μου το άνοιξαν Μεταξουργείο, μέρα μεσημέρι, στην Κεραμεικού... Πάλι κατσαβίδι στην πόρτα του συνοδηγού αυτή την φορά, άνοιγμα πίσω πόρτα, κατέβασμα πίσω καθίσματος και... κλέψιμο της τσάντας μου...

Πια.... δεν αφήνω ΤΠΤ μέσα.... ούτε... χαρτομάντιλο....

όλα μαζί μου...

τουλάχιστον αν ανοίξουν (πάω για κλειδαρια) ή αν σπάσουν (πάω για τζάμι από ασφαλιστική όμως) να μην πάρουν κάτι...

OP
OP
Οξαποδω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Πια.... δεν αφήνω ΤΠΤ μέσα.... ούτε... χαρτομάντιλο....

όλα μαζί μου...

τουλάχιστον αν ανοίξουν (πάω για κλειδαρια) ή αν σπάσουν (πάω για τζάμι από ασφαλιστική όμως) να μην πάρουν κάτι...
Ίσως ακόμη καλύτερα να αφήνει κανείς ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο για να μη του σπάνε κλειδαριές - τζάμια τα πρεζάκια και οι κουραδόχρωμοι.

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Καλησπέρα φίλοι,ή το 2009 ή το 2010 κάτω από την γέφυρα του Μεταξουργείου σπάσαν το τζάμι το μικρό και υστερα ανοιξαν το ντουλαπάκι και απάξαν την τσάντα με τα χαρτιά του αυτοκινήτου συν το δίπλωμα,την άλλη μέρα έφευγα ταξιδι επαγγελματικό στον Βόλο για δύο μερες ως επιβάτης βέβαια γιατι χωρίς χαρτιά δεν θα μπορούσα να πάω και την άλλη μερα το μεσημεράκι ευτηχώς πάλι μου τηλεφώνησαν από μια εταιρία δίπλα απο την Μαραθώνως ότι βρήκαν την τσάντα με τα χαρτιά μου ,όπως καταλαβαίνετε τι ξαλάφρωμα ένιώσα τότε δεν περιγράφεται μαζί με ολη την διαδικασία του να βγάλω χαρτιά από την αρχή.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τυποι με ολο το συμπαθειο θα ειμαι λιγο σκληρος....αλλα ετσι ισως το σκεφτει καποιος...
-----
-εξαιρεση αυτοι που εχουν ισα-ισα τα λεφτα μονο για το πηδημα.
-εξαιρεση και αυτοι που δεν βολευονται με ΜΜΜ
ΟΚ???
--
ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΚΗΣ οσοι εχουν λεφτα για παρκινγκ...
α)γλυτωνεις την στραβη-κλεψια.
β)σε ενα τσαμπουκα κ οτι αλλο απο πινακιδα κ μονο ο αλλος μαθαινει τα παντα λεμε τωρα αυτο το 0,5% να συμβει...
γ)ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΝΩΣΤΟΣ/ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ..ξερω πιθανοτητες λιγες ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ..
------------
επιλογες...
ΜΜΜ  εδω μετα τις 12-30 οκ υπαρχει θεμα...το βραδυ. πασο
ταξι αν δεν μενετε πολυ μακρια....ευκολα..ανωνυμα..μπαμ/μπαμ...
----------------------------------------------------------------------
ΜΕΤΑΞΙ....
αχχιλεως κοντα στο βουλκανιζατερ δεν παθαινει τιποτα..
φυλης πολυ δυσκολα θα γινει κατι...
------------------
ΑΛΛΑ..
αμαξι ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ακομη και πρωι μπορει να γινει η στραβη,ακομη και 12 μεσημερι...
ακομη κ σε πυλωτη χωρις περιφραξη...
-----------------
οπως και να στην πεσουν για κινητο & λεφτα στο δρομο.
ειναι να τυχει...
--------------------
κλοπιμαια συνηθως αλλαζουν χερια πολυ γρηγορα..
η συληψη 5-10 δεν βοηθαει αν το δουμε κυνικα...για αυτους τους 10 υπαρχουν αλλοι 100....
μια βολτα πεζοι ομονοια κ γυρω...φτανει να δειτε πως εγινε το κεντρο..
-------------
μην λυπαστε το 5 ευρω του παρκινγκ...
μην λυπαστε τα 5-6 ευρω για ταξι...
κουνηστε τον κωλο σας κ μπειτε κ σε μετρο...
----------------
αλλα...
αυτος που θα γ@@@σει με 20ρικο δεν θα λυπηθει το 5ευρω...εστω αν το στερηθει
ο ΤΡΙ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ 250ΑΡΙ..ΘΑ το αφησει εξω...."ταληρα τσαμπα θα δινουμε"?
καλα να παθει στην τελικη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom