mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Ετσι κάνω και εγώΤα μπουρδέλα είναι όλα δίπλα σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού. Να αποφεύγετε να πηγαίνετε με αμάξι.
Ετσι κάνω και εγώΤα μπουρδέλα είναι όλα δίπλα σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού. Να αποφεύγετε να πηγαίνετε με αμάξι.
...και να το μυριστούνε οι Κόφι Αμπονσά ότι έχεις ενσωματωμένες κάμερες και κέρατα...και να σου ξηλώνουνε και την επένδυση του αμαξού...να πάρεις το σασί στο χέρι......επίφοβο...σάματις και άμα δεις φάτσες θα κόψεις συμπέρασμα...ή οι μπάτσοι θα δώκουνε σημασία ?...
τυπε εσυ που ξερεις τον Αλβανο πηγαινε αγορασε μερικα 5ευρα να τα βαλουμε στα οχηματα :S :S :Sμια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..
μόνο σε τίμιο Lada και με αφημένη φωτογραφιούλα σε μαγνητάκι του Καζαντζίδη με κιθάρα-κεφάλι γερμένο πίσω σαν από λυκόπιασμα...μια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..
΄μια λυση αμα ειναι παλιο για πεταμα το αμαξι να αφησετε κανα 5οευρω μεσα να φαινεται και να εχετε συνδεσει την πορτα με χειροβομβιδα, οταν ανοιξει ο κλεφτης την πορτα να τραβηχτει η περονη και να γινει κομματια..
Και ποιος ειναι ο κίνδυνος με αυτό?? Για κάποιον ίσως είναι προφανές αλλά για εμένα όχι, και επειδή συχνά θα προτιμήσω παρκάρω εκει πέριξ, θα ήθελα να ξέρω έστω με πμ ευχαριστώεχει τους γυφτομπραβους να σουλατσαρουν που ειναι σε ραπορτο με τα στρουμφ
Και ποιος ειναι ο κίνδυνος με αυτό?? Για κάποιον ίσως είναι προφανές αλλά για εμένα όχι, και επειδή συχνά θα προτιμήσω παρκάρω εκει πέριξ, θα ήθελα να ξέρω έστω με πμ ευχαριστώ
Τότε είχα ένα kia Rio του 2002. Τώρα έχω το Toyota gt86 και το αφήνω μόνο σε πάρκινγκ αν κατέβω κέντροτυπε τι αμαξι εχεις αν ειναι να φαμε και μεις τιποτα.η μιση Αθηνα σε εχει ψυρισει εκτος απο εμας :S :S :S
Ίσως ακόμη καλύτερα να αφήνει κανείς ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο για να μη του σπάνε κλειδαριές - τζάμια τα πρεζάκια και οι κουραδόχρωμοι....
Πια.... δεν αφήνω ΤΠΤ μέσα.... ούτε... χαρτομάντιλο....
όλα μαζί μου...
τουλάχιστον αν ανοίξουν (πάω για κλειδαρια) ή αν σπάσουν (πάω για τζάμι από ασφαλιστική όμως) να μην πάρουν κάτι...
πινακιδα τυπε :S :S :SΤότε είχα ένα kia Rio του 2002. Τώρα έχω το Toyota gt86 και το αφήνω μόνο σε πάρκινγκ αν κατέβω κέντρο