Νέα

Διαμαρτυρία για το κανάλι Αlter

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα να διαμαρτυρηθω έντονα για το καναλι alter....:
είναι απαράδεκτο να προβάλει τα james bond όποτε του έρθει πχ χθες και σήμερα το πρωι!!! καθώς και κάθε εβδομάδα παίζει και απο ένα λες και είναι σαπουνόπερα.
για μας τους 30+ αυτες οι ταινιες είναι "ιερες"
την δεκατια του 80 περιμέναμε πως και πως να δούμε μία από τις ταινίες αυτές στην χάση και στην φέξη αργά το βράδυ (με την συγκαταθεση φυσικα των γονίων μας) στην τότε ΕΡΤ1 ή ΕΡΤ2.
δεν ξέρω αν συμμεριζεστε τον "πόνο" μου εγώ πάντως τα είπα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σιγά μην προβάλλουν καμια σοβαρή ταινία στις 9.00 μ.μ. το ΣΚ(όχι μόνο το Αλτερ, όλα τα κανάλια)..Εκείνες οι ώρες είναι ρεζερβέ ώστε οι μικροαστοί καταναλώτες να βλέπουν τα σαβουροσελέμπριτυ ινδάλματά τους να "ξεφαντώνουν" στις εκπομπές των κολλητών τους, υπό τους ήχους των παλαμακίων των λίγων τυχερών τηλεθεταών- λήπτες καταναλωτικών δανείων που ο μέγας θεός της τηλεόρασης αξίωσε να είναι στο στούντιο..

ʼνθρωποι που βλέπουν εκπομπές τύπου¨"κοίτα τί έκανες" τί να καταλάβουν από James Bond...Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι τα ζώδια στην Εσπρέσσο...

Από την άλλη, προτιμώ James Bond στις 11.00 (μπας και το δει και κανά πιτσιρίκι και καταλάβει ότι επιτομή του ανδρικού στυλ  ΔΕΝ είναι ο Ψινάκης) παρά τις εκπομπές του Πάτρα- Ανγκόνα, της Γραβιέρα και της παρτεναιρ του Γαρδέλη στα Τσακάλια ή τους μεταγλωττισμένους τρανσφόρμερς..

Οφείλω δε να ομολογήσω ότι που και που Σταρ και ʼλτερ παίζουν και καμια καλή ταινία τις ώρες που τα μεγάλα- my ass- κανάλια επιδίδονται σε δημόσιες σχέσεις όπου  ένας τηλεμαίντανός καλεί τον άλλο στην εκπομπή του/ της..

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το σκουπιδιάρη της γειτονιάς μου. Δεν αδειάζει εντελώς τον κάδο και μου μυρίζει η βρώμα στον πρώτο όροφο που ζω ενώ στους πιο κάτω αδειάζει εντελώς. Τι να κάνω ; Να πάω στο δήμαρχο ;

OP
OP
G

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το σκουπιδιάρη της γειτονιάς μου. Δεν αδειάζει εντελώς τον κάδο και μου μυρίζει η βρώμα στον πρώτο όροφο που ζω ενώ στους πιο κάτω αδειάζει εντελώς. Τι να κάνω ; Να πάω στο δήμαρχο ;
αν και δεν καταλαβαινω τον πονο σου...εχω ένα tips: περίμενε το βράδυ που θα έρθει να πάρει τα σκουπίδια και δώστου 20 ευρω.
αυριο θα είναι λαμπίκο.
μην κάνεις τσιγκουνιές μέρες που είναι!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
......ή αλλιως οπως λεει  και το ανεκδοτο, δωσε ενα 20αρικο στον οδηγο και τους αλλους γαμα τους...... :grin: :grin:

Επισκέπτης
ʼσε, η ιδιωτική τηλεόραση είναι για τον πούτσο και απευθύνεται σε ανθρώπους EΞAIΡETIKA χαμηλής αντίληψης και μόρφωσης. Sorry αν κάποιοι την παρακολουθείτε, αλλά δεν παίρνω πίσω αυτά που είπα. Κι είναι όντως κρίμα που βάζουν κάποιες ταινιάρες μετά τις 2-3 το πρωί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα την Πέμπτη που μας πέρασε όπου έπαιζε το "Απολάλυψη Τώρα" στις 01:30 και σήμερα παίζει το "Singing in The Rain" στις 03:30!!!

Δεν φταίνε πάντως τα κανάλια... εμείς οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ φταίμε που δείχνουμε τις προτιμήσεις μας. Kαθόμαστε και βλέπουμε "Dream (peep)Show", Αννίτα Πάνια (ναι, ξέρουμε κ. Πάνια ότι οι καλεσμένοι σας είναι ακόμη πιο βραδύστροφοι από σένα για αυτό τους φέρνεις βόλτα), "Το Μεγάλο Παπάρι" με τον γλίτσα όλης της Ελλάδος Μικρούτσικο (όνομα και πράμα), κτλ, κτλ, κτλ.

Με τις υγείες μας λοιπόν.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σωστά όλα αυτά που λέτε συναγωνιστές, αλλά μόνο επειδή μας δείχνει τον Τζέϊμς Μποντ στις 11 το πρωί είναι λόγος να διαμαρτυρηθούμε για τα ιδιωτικά κανάλια; Οι ειδήσεις τους -ας πούμε- βλέπονται;

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Φίλοι μου, η αντίδραση είναι στο χέρι μας. Απλά δεν βλέπουμε τα τηλεσκουπίδια των τηλεμαϊντανών της ιδιωτικής τηλεόρασης και αφιερώνουμε τις ώρες που θέλουμε στα τρία ποιοτικά κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης που απ' ότι φαίνεται έχει ξεφύγει πιά από τη νοοτροπία του Δημοσίου και εξελίσεται σε πόλο έλξης ποιοτικού προγράμματος. Μην ξεχνάμε ότι με την ανοχή μας πετυχαίνουν τηλεθέαση - τηλεμερίδια - διαφημήσεις - με αποτέλεσμα έσοδα τρελλά, παχυλότατες αμοιβές και προκλητική νοοτροπία εισαγγελέα-(κατα)δικαστή-ξερόλα.

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φίλοι μου, η αντίδραση είναι στο χέρι μας. Απλά δεν βλέπουμε τα τηλεσκουπίδια των τηλεμαϊντανών της ιδιωτικής τηλεόρασης και αφιερώνουμε τις ώρες που θέλουμε στα τρία ποιοτικά κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης που απ' ότι φαίνεται έχει ξεφύγει πιά από τη νοοτροπία του Δημοσίου και εξελίσεται σε πόλο έλξης ποιοτικού προγράμματος. Μην ξεχνάμε ότι με την ανοχή μας πετυχαίνουν τηλεθέαση - τηλεμερίδια - διαφημήσεις - με αποτέλεσμα έσοδα τρελλά, παχυλότατες αμοιβές και προκλητική νοοτροπία εισαγγελέα-(κατα)δικαστή-ξερόλα.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα απογοητευτείς αν καταλάβεις οτι περιστοιχίζεσαι πλέον από καταναλώτικά ζόμπι και μορφωμένους αγράμματους.

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Δυστυχώς και φοβάμαι οτι τα χειρότερα έρχονται...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σήμερα 22:10 ΕΤ1 "Οι εντιμότατοι φίλοι μου"

Προγραμματείστε Video/DVD!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το σκουπιδιάρη της γειτονιάς μου. Δεν αδειάζει εντελώς τον κάδο και μου μυρίζει η βρώμα στον πρώτο όροφο που ζω...

Φίλε μου, η βρώμα που σου μυρίζει προέρχεται απο την τηλεόραση! Αμα την κλείσεις θα δεις τι ωραία που θα μυρίζει. Ακόμα και τα σκουπίδια θα μυρίζουν άρωμα του δάσους!!!!!!!!!!!!!!

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Είδε κανείς χθές Ντέρσου Ουζάλα; (00:00 ΕΤ1). ΤΟ έργο! Στη μικρή οθόνη έχανε βέβαια αλλά παραμένει αριστούργημα όπως και να το δεί κανείς. Και μη μου πείτε πως θα το έπαιζε ποτέ ιδιωτικό κανάλι...

OP
OP
G

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στην ελληνικη τηλεοραση θραυση κάνει το DEAL ενα παιχνίδι τζογου, στο γαλλικο TV5 παιζει ακόμα το "γράμματα και αριθμοί" που εμείς οι "έξυπνοι" το κόψαμε πριν 10 χρόνια(το θυμάστε?) ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!
Ένα σωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων είχαμε και αυτο το έφαγε η μαρμάγκα..."ποιός θέλει να γίνει εκατομυριούχος" εννοώ.

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Και να σκεφτείς ότι στα δύσκολα στον εκατομμυριούχο είχες (πιθανόν ακόμα) βοήθειες και 25% πιθανότητες να κερδίσεις. Στο TV5 πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ τις απαντήσεις και να είσαι και πιό γρήγορος από τον αντίπαλο!

Επισκέπτης
ʼσε, η ιδιωτική τηλεόραση είναι για τον πούτσο και απευθύνεται σε ανθρώπους EΞAIΡETIKA χαμηλής αντίληψης και μορφωσης         

Δεν φταίνε πάντως τα κανάλια... εμείς οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ φταίμε που δείχνουμε τις προτιμήσεις μας. Kαθόμαστε και βλέπουμε "Dream (peep)Show", Αννίτα Πάνια (ναι, ξέρουμε κ. Πάνια ότι οι καλεσμένοι σας είναι ακόμη πιο βραδύστροφοι από σένα για αυτό τους φέρνεις βόλτα), "Το Μεγάλο Παπάρι" με τον γλίτσα όλης της Ελλάδος Μικρούτσικο (όνομα και πράμα), κτλ, κτλ, κτλ.

Με τις υγείες μας λοιπόν.

Δικιο εχεις. Δυστυχως, αυτοι οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, ειναι εκεινοι που τρελαινουν τα μηχανακια της ΑGB, ζουνε με δανειο γιανα πανε 1ο τραπεζι πιστα και βγαζουν κυβερνηση καθε 4ετια...
Γιατι ειναι η πλειοψηφια..!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δικιο εχεις. Δυστυχως, αυτοι οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, ειναι εκεινοι που τρελαινουν τα μηχανακια της ΑGB, ζουνε με δανειο γιανα πανε 1ο τραπεζι πιστα και βγαζουν κυβερνηση καθε 4ετια...
Γιατι ειναι η πλειοψηφια..!
Δυστυχώς..+1000

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εχω την λυση.. Γυρνας απ την δουλεια κανεις μπανακι και πας βολτα. Ουτε σαπουνοπερες , ουτε τιποτα απο τα σαπια που δειχνουν....
Οσο για την ενημερωση βλεπεις κρατικη tv η΄ αγοραζεις εφημεριδα.
Καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom