Νέα

Διαμαρτύρεται το ΚΚΕ για τις απελάσεις μεταναστών στο Πακιστάν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
εγω παντως το κκε (υπαρχει ακομα τετοιο πραγμα ενετη 2009?) δε το θυμαμαι να διαμαρτηρηθηκε οταν ο χοτζα κυνηγαγε τους Ελληνες της Βορ Ηπειρου
για τιποτα πακηδες ομως οπως τους χαρακτηριζει ο φιλος ντεμοκρατ ειναι πρωτο :jerking:
οσο για την περιβοητη αντισταση πουτσες μπλε 10 ατομα βρισκαν ξεμπαρκο ενα γερμανο, το τρωγαν αφου πρωτα τον δεναν σε ενα δεντρο και το κοβαν ταρχιδια και μετα οι γερμανοι (καιγω στη θεση τους το ιδιο θακανα) σφαζαν ολο το χωριο

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Οι πακηδες δουλευουν και προσφερουν.

ναι τι να σου πω, καθαριζουν τζαμια στα φαναρια και πουλανε 10ε ενα σπασμενο χαρτι με hemo και πρεζα στη γωνια γερανιου-σοφοκλεους

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οσο για την περιβοητη αντισταση πουτσες μπλε 10 ατομα βρισκαν ξεμπαρκο ενα γερμανο, το τρωγαν αφου πρωτα τον δεναν σε ενα δεντρο και το κοβαν ταρχιδια και μετα οι γερμανοι (καιγω στη θεση τους το ιδιο θακανα) σφαζαν ολο το χωριο

Για το τι θα έκανες στη θέση των Γερμανών, ήμανε σίγουρος..

Τι θα έκανες στη θέση των Ελλήνων εναντίον ( ; ) των Γερμανών δεν μας είπες  ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εγω παντως το κκε (υπαρχει ακομα τετοιο πραγμα ενετη 2009?) δε το θυμαμαι να διαμαρτηρηθηκε οταν ο χοτζα κυνηγαγε τους Ελληνες της Βορ Ηπειρου
για τιποτα πακηδες ομως οπως τους χαρακτηριζει ο φιλος ντεμοκρατ ειναι πρωτο :jerking:

υπαρχει υπαρχει.

το ψηφισαν χιλιαδες ψηφοφοροι προσφατα.δεν ειδες τηλεοραση??

πηρε 8,3 % νομιζω.

αρα εκφραζει ενα σημαντικο κομματι του ελληνικου λαου. ;)

Επισκέπτης

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
υπαρχει υπαρχει.

το ψηφισαν χιλιαδες ψηφοφοροι προσφατα.δεν ειδες τηλεοραση??

πηρε 8,3 % νομιζω.

οπως και ο χοντρος και ο γιωργακης εκφραζουν ενα σημαντικο κομματι :jerking:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οτι θακανες εσυ στη θεση των Ελληνων απεναντι στους ρωσσους ;)

Απέναντι στις ρωσσίδες να το καταλάβω  :knockinb:

Απέναντι στους ρώσσους... κάνα βαψιματάκι, κάνα μερεμέτι εννοείς  :think:

Επισκέπτης
υπαρχει υπαρχει.

το ψηφισαν χιλιαδες ψηφοφοροι προσφατα.

πηρε 8,3 % νομιζω.

Πολλοι απο αυτους δεν ξερουν τι ψηφιζουν  , οι υπολοιποι εχουν τον σκοπο τους

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ποιος έκανε την Αντίσταση, κατ' εσένα, gianevan και γιατί "κόκκινες" συνοικίες, όπως η Κοκκινιά και η Καισαριαννή (συνοικίες μικρασιατών προσφύγων) πλήρωσαν, νομίζω, βαρύτερο φόρο αίματος από ό,τι, ας πούμε, το Κολωνάκι..;

Ειδικά στις συνθήκες αντάρτικου πόλης που αναπτύχθηκαν η εμπειρία των τότε κομουνιστών στην παρανομία, ήδη από το καθεστώς του Μεταξά, ήταν σωτήριες.

Επίσης, δεν νομίζω να έφυγαν ακριβώς σαν "κύριοι" οι Γερμανοί και κατά την αποχώρηση κύριο μέλημα του ΕΛΑΣ ήταν η αποτροπή δολιοφθορών από τους αποχωρούντες και τους φίλους τους που μείναν για να καλύψουν τα μπόσικα ..

Ρε συ φίλε πως στην [υποτιθέμενη] αντίσταση [που σε κάθε περίπτωση ξεκίνησε το 43 όταν δηλαδή η νίκη των συμμάχων διεφένετο και το αιτούμενο ήταν πλέον η κατάληψη της εξουσίας] έγινε και αντάρτικο πόλεων, πρώτη φορά το ακούω. Εγώ ξέρω [και πίστεψέ με τα έχω διαβάσει και τα ξέρω καλά τα γεγονότα της εποχής] πως ο Θανάσης Κλάρας έφυγε και πήγε στο βουνό και έφιαξε το ΕΑΜ -ΕΛΛΑΣ κόντρα στις απόψεις του Σιάντου και της Κ.Ε. του ΚΚE [που αυτοί ήθελαν αντάρτικο πόλεων] και στην αρχή αποδοκιμάστηκε κι όλας, άλλο μετά τις επιτυχίες του που αναγκάστηκαν να τον αποδεχθούν.

Τώρα το Κολωνάκι ήταν άτυχη αναφορά γιατί εκεί τα παληκάρια της ΟΠΛΑ στην διάρκεια των Δεκεμβριανών δολοφόνησαν όσους γονείς αξιωματικών του Ναυτικού είχαν συμετάσχει στην καταστολή της ανταρσίας στην Αίγυπτο κατάφεραν να βρούν. Μεγάλη παλληκαριά αυτή! Δεν έχω πρόχειρο τον μάχιμο αντίπαλό μου και δολοφωνώ τον πατέρα και τη μάνα του!

Μπορώ, πίστεψέ με, να σου αναφέρω γεγονότα που είμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις. Το θέμα το έχω δουλέψει πολύ, αλλά φυσικά μην περιμένεις να επεκταθώ κι άλλο εδώ μέσα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
οπως και ο χοντρος και ο γιωργακης εκφραζουν ενα σημαντικο κομματι :jerking:

μιλησε και ο ΜΠΑΡΟΖΟ. ;) ;)

Εχει κατεστρεψει ολους τους εργαζομενους της Ευρωπαικης ενωσης

και δεν ανοιγει ενα λακο να μπει μεσα.

το κακο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αισθανονται ντροπη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα ήθελα να δω τη στάση του κκε αν πχ απελαύναμε λαθρομετανάστες από β. κορέα, κούβα ή κίνα...

To KKE έχει καταδικάσει π.χ. τη σφαγή στην πλατεία τιέν αν μεν? Επίσης όταν είχε έρθει εδώ ο Κινέζος πρόεδρος ( πιο φασίστας και ιμπεριαλιστής από τους αμερικάνους ΜΑΚΡΑΝ!), η ηγεσία του ΚΚΕ τον υποδέχτηκε με κόκκινα χαλιά... Τι να λέμε τώρα.

Επισκέπτης
μιλησε και ο ΜΠΑΡΟΖΟ. ;) ;)

Εχει κατεστρεψει ολους τους εργαζομενους της Ευρωπαικης ενωσης

και δεν ανοιγει ενα λακο να μπει μεσα.

το κακο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αισθανονται ντροπη.
Περνανε καλητερα οι εργαζομενοι στα κομουνιστικα κρατη???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αλλος ΑΔωνις Γεωργιαδης μας βρηκε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ωχ θεε μου ,κοψε το Τηλεαστυ.

Ρε σύ φίλε αυτά που λέω τά ξέρω από καιρό και έχω γράψει και ένα δοκίμιο για την περίοδο.
Τώρα το ότι τα είπε ο Άδωνις, τον οποίον εκτιμώ [για την μόρφωσή του] σε αντίθεση με τον αρχηγό του, και άρα είναι λάθος, είναι ένας συλλογισμός που μου θυμίζει τους ΚΝΙτες στα φοιτητικά μου χρόνια που μας έλεγαν πως είναι ντροπή να λέμε πως ο Στάλιν διέπραξε βαρβαρότητες γιατί το ίδιο υποστήριζε και η CIA. Αλλά και σένα με τέτοια μυαλά σε κόβω!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Περνανε καλητερα οι εργαζομενοι στα κομουνιστικα κρατη???

δεν υπαρχουν κομμουνιστικα κρατη,

ουτε υπηρξαν ποτε με εξαιρεση την κουβα μετα την επανασταση.

οταν θα υπαρξουν και δεν θα τα εκμεταλλευθουν ανθρωποι που απλα θελουν την εξουσια

τοτε να το συζητησουμε.

ο κομμουνισμος θα ερθει μολις ολοκληρωθει ο καπιταλισμος.

ειναι το μονο λογικο αν δουμε τα δυο οικονομικα συστηματα.

ξερω οτι δεν μπορεις να το καταλαβεις,αλλα συνεχισε να κανεις οτι κανεις τωρα.

ειναι το καλυτερο.καταναλωνε και ψηφιζε ΝΔ-ΠΑσοκ.

Και θα δεις τι θα γινει σε λιγα χρονια. :cheesy:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ φίλε πως στην [υποτιθέμενη] αντίσταση [που σε κάθε περίπτωση ξεκίνησε το 43 όταν δηλαδή η νίκη των συμμάχων διεφένετο και το αιτούμενο ήταν πλέον η κατάληψη της εξουσίας] έγινε και αντάρτικο πόλεων, πρώτη φορά το ακούω. Εγώ ξέρω [και πίστεψέ με τα έχω διαβάσει και τα ξέρω καλά τα γεγονότα της εποχής] πως ο Θανάσης Κλάρας έφυγε και πήγε στο βουνό και έφιαξε το ΕΑΜ -ΕΛΛΑΣ κόντρα στις απόψεις του Σιάντου και της Κ.Ε. του ΚΚE [που αυτοί ήθελαν αντάρτικο πόλεων] και στην αρχή αποδοκιμάστηκε κι όλας, άλλο μετά τις επιτυχίες του που αναγκάστηκαν να τον αποδεχθούν.

Τώρα το Κολωνάκι ήταν άτυχη αναφορά γιατί εκεί τα παληκάρια της ΟΠΛΑ στην διάρκεια των Δεκεμβριανών δολοφόνησαν όσους γονείς αξιωματικών του Ναυτικού είχαν συμετάσχει στην καταστολή της ανταρσίας στην Αίγυπτο κατάφεραν να βρούν. Μεγάλη παλληκαριά αυτή! Δεν έχω πρόχειρο τον μάχιμο αντίπαλό μου και δολοφωνώ τον πατέρα και τη μάνα του!

Μπορώ, πίστεψέ με, να σου αναφέρω γεγονότα που είμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις. Το θέμα το έχω δουλέψει πολύ, αλλά φυσικά μην περιμένεις να επεκταθώ κι άλλο εδώ μέσα.

Όπως υπήρχε αντάρτικο στο βουνό, υπήρχε και στην πόλη, με οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στον αστικό ιστό κατά τα πρότυπα των ήδη στημένων αυτοματισμών από την εποχή Μεταξά, λίγα χρόνια πριν..

Σχετικά για το Κολωνάκι δεν το αμφισβητώ, δεν μιλούσα όμως για τα Δεκεμβριανά αλλά για την Κατοχή. Είπα άλλωστε για βαρύτερο φόρο.. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται οι μαζικές εκτελέσεις στις λαϊκές συνοικίες με την εκτέλεση κάποιων οικογενειών. στο Κολωνάκι.

Το θέμα το έχεις ψάξει, λες, έγραψες και δοκίμιο (αν και πρώτη φορά ακούς για αντίσταση στην πόλη) και δεν θέλεις να επεκταθείς.. σεβαστό.. Αν και δεν λες κάτι για το Μπλόκο της Κοκκινιάς που δεν ήταν βουνό απ' όσο γνωρίζω..

Σεβάσου τότε ότι μπορεί να έχει ψάξει και κάνας άλλος εκτός από σένα και που μπορεί να έχει επίσης υπόψη γεγονότα που εσύ δεν γνωρίζεις..

Επισκέπτης

οταν θα υπαρξουν και δεν θα τα εκμεταλλευθουν ανθρωποι που απλα θελουν την εξουσια

τοτε να το συζητησουμε.

Φιλε,νταβατζιλικια εβραικου τυπου δεν τα σηκωνω :s&m_2: :s&m_2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τοτε να το συζητησουμε.

Όντως. Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό για τον κομμουνισμό? Πως μπορεί να αποτραπεί η  ανάδυση ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν για να πάρουν εξουσία? Δεν είναι ενα ζήτημα αυτό?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Όντως. Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό για τον κομμουνισμό? Πως μπορεί να αποτραπεί η  ανάδυση ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν για να πάρουν εξουσία? Δεν είναι ενα ζήτημα αυτό?

Ειναι.

Ομως η κοινωνια τοτε δεν θα ειναι η ιδια με τωρα.Θα μιλαμε με διαφορετικα κριτηρια.

Η τεχνολογια θα βοηθησει σε αυτο.Οι ανθρωποι δεν θα χρειαζεται να δουλευουν ολη την ημερα.

Το χρημα θα εχει διαφορετικη σημασια απο σημερα.

Για αυτο και ελπιζω ακομα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειναι.

Ομως η κοινωνια τοτε δεν θα ειναι η ιδια με τωρα.Θα μιλαμε με διαφορετικα κριτηρια.

Η τεχνολογια θα βοηθησει σε αυτο.Οι ανθρωποι δεν θα χρειαζεται να δουλευουν ολη την ημερα.

Το χρημα θα εχει διαφορετικη σημασια απο σημερα.

Για αυτο και ελπιζω ακομα.

Ναι. Αλλά προυπόθεση ΓΙΑ ΝΑ γίνουν όλα αυτά είναι να λυθεί αυτό που λέγαμε πριν. Δηλαδή να αποτραπέί το να ανέλθουν άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν το σύστημα για να πάρουν δύναμη και εξουσία. Και έτσι να το σαμποτάρουν. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Με καταστολή?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom