Το εχεις ξαναπει για τον βουκεφαλα. Ειρωνικα βεβαια, οτι λενε ηταν σλαβος και προγονος των Σκοπιανων.
Εννοείται. Ο Άλας Βούκεφ
Το εχεις ξαναπει για τον βουκεφαλα. Ειρωνικα βεβαια, οτι λενε ηταν σλαβος και προγονος των Σκοπιανων.
Σε αυτο που σε ρωτησα δεν απαντησες ( η απαντησες και δεν το ειδα). Μετα τα εθνικα κρατη, τι? Επισης δεν μου απαντησες στο γιατι αφου δεχεσαι τις εθνικιστικες τασεις στα Βαλκανια, αποκλειεις το γεγονος η ονομασια Μακεδονια σε σλαβικο κρατος, να ειναι σε βαθος χρονου επιζημια για τα Ελληνικα συμφεροντα.νομίζω ότι έχω απαντήσει...
από πλευράς ελληνικών συμφερόντων
είναι λάθος ο στόχος και λάθος η διάθεση πόρων για ένα μη στόχο.
οι μόνοι που βγάζουν υπεραξία είναι οι παπατζήδες της πολιτικής
(δες και στο φόρουμ ποιος λέει τι)...
Εννοείται. Ο Άλας Βούκεφ
θα μπορούσα και να σας πιστέψω.... εαν βέβαια η πρεμούρα σας για την νομιμοποίηση της εθνικιστικής Σκοπιανής πολιτικής δεν σας τύφλωνε τόσο πολύ! Γιατί όσο και να αποφεύγετε να το βάζετε στην κουβέντα, το γειτονικό κράτος των Σκοπίων ΝΑΙ σφετερίζεται την Ελληνική ιστορία, ΝΑΙ έχει ως απότερο σκοπό του την προσάρτηση εδαφών της Ελλάδας και ΝΑΙ η κυβέρνησή του διακατέχεται από άκρατο εθνικισμό!ο ΠΠ είναι πολέμιος κάθε εθνικισμού!
έχω διακηρύξει urbi et orbi ότι όσο σιχαίνομαι
τις ελληνοφρένειες των ελληνάραδων, άλλο τόσο σιχαίνομαι τη σλαβοποίηση του Βουκεφάλα!
Εγω τον πιστευω, το θεμα του ΠΠ ειναι οτι δεν μπορει να καταλαβει την εννοια της "ρεαλιστικης πολιτικης". Οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα σε ολες τις τοποθετησεις του. Οπως τοτε που ελεγε να αφοπλιστουμε μονομερως, για να ησυχασουμε απο την τουρκιαθα μπορούσα και να σας πιστέψω....
θα μπορούσα και να σας πιστέψω.... εαν βέβαια η πρεμούρα σας για την νομιμοποίηση της εθνικιστικής Σκοπιανής πολιτικής δεν σας τύφλωνε τόσο πολύ! Γιατί όσο και να αποφεύγετε να το βάζετε στην κουβέντα, το γειτονικό κράτος των Σκοπίων ΝΑΙ σφετερίζεται την Ελληνική ιστορία, ΝΑΙ έχει ως απότερο σκοπό του την προσάρτηση εδαφών της Ελλάδας και ΝΑΙ η κυβέρνησή του διακατέχεται από άκρατο εθνικισμό!
Απορώ πως είσθε τόσο "χαριστικός" σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των γειτόνων, ώστε να φτάνετε στο σημείο να μην τα θέτετε καν εις το συλλογισμό σας όταν τους υπερασπίζεστε με τόσο σθένος! Μήπως σας ενοχλεί μόνον ο ντόπιος "εθνικισμός"? που στο κάτω κάτω είναι και αμυντικός! Δε νομίζω να έχει εκφράσει κανένας Έλληνας "εθνικιστής" (οπως τους αποκαλείτε) έστω σκέψη για επέκταση των συνόρων μας βορείότερα! Οι Σκοπιανοι όμως το εκφράζουν μέσω του πιο επισήμου θεσμού του κράτους τους! Του ιδιου του συντάγματός τους! Και σεις ο αντι-εθνικιστής κάνετε τα στραβά μάτια σε κάτι τόσο εξώφθαλμα προκλητικό και εθνικιστικό? κάπου βρωμάει το πράγμα αγαπητε...
Εγω τον πιστευω,το θεμα του ΠΠ ειναι οτι δεν μπορει να καταλαβει την εννοια της "ρεαλιστικης πολιτικης". Οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα σε ολες τις τοποθετησεις του. Οπως τοτε που ελεγε να αφοπλιστουμε μονομερως, για να ησυχασουμε απο την τουρκια
Ειπε ομως οτι ουτε τις γελοιοτητες των σκοπιανων περι σλαβοποιησης του Αλεξανδρου γουσταρειόχι αγαπητέ μου φίλε,
θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ρομαντικός ιδεαλιστής εαν ανιτιμετώπιζε με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά όλους και όλα! Απο τη στιγμή που ο υποτιθέμενος "ρομαντισμός " του περιορίζεται μονον στην υπαναχώρηση της Ελλάδος απο το σύνολο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, τότε κάτι δεν παει καλά μαλλον...
να με συμπαθάτε, αλλά ακόμη δεν έχω συνηθίσει την ορολογία που χρησιμοποιείτε εδώ μέσα, πρώτα με λένε "κλώνο", τώρα με καλως ορίζετε στην "υπογα"... ή εγώ είμαι απο άλλο πλανήτη, ή οι σχέσεις των παλαιοτέρων μελών του ιστολογίου έχουν προχωρήσει σε βαθμό ακαταννόητο για τους νεο εισερχόμενους..."Καλως ήλθατε στην ΥΠΟΓΑ!"
όχι αγαπητέ μου φίλε,
θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ρομαντικός ιδεαλιστής εαν ανιτιμετώπιζε με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά όλους και όλα! Απο τη στιγμή που ο υποτιθέμενος "ρομαντισμός " του περιορίζεται μονον στην υπαναχώρηση της Ελλάδος απο το σύνολο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, τότε κάτι δεν παει καλά μαλλον...
να με συμπαθάτε, αλλά ακόμη δεν έχω συνηθίσει την ορολογία που χρησιμοποιείτε εδώ μέσα, πρώτα με λένε "κλώνο", τώρα με καλως ορίζετε στην "υπογα"... ή εγώ είμαι απο άλλο πλανήτη, ή οι σχέσεις των παλαιοτέρων μελών του ιστολογίου έχουν προχωρήσει σε βαθμό ακαταννόητο για τους νεο εισερχόμενους...
Σοβαρά? είπε τέτοιο πράγμα? Τότε πως τις υπερασπίζεται? Γιατί το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων ξέρετε, δεν είναι απλά αν θα λέγονται Μακεδονία ή Μιντλαντς ή Βαυαρία (αλήθεια, πως θα αντιδρούσαν άραγε οι Αγγλοι,Γερμανοί σε μια τέτοια περίπτωση άραγε?), αλλα η καταφανέστατη ,δεδηλωμένη, όσο πιο επίσημα γίνεται, επεκτατική βλέψη της γειτονικής χώρας εις βάρος της πατριδος μας!Ειπε ομως οτι ουτε τις γελοιοτητες των σκοπιανων περι σλαβοποιησης του Αλεξανδρου γουσταρει
Σοβαρά? είπε τέτοιο πράγμα? Τότε πως τις υπερασπίζεται? Γιατί το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων ξέρετε, δεν είναι απλά αν θα λέγονται Μακεδονία ή Μιντλαντς ή Βαυαρία (αλήθεια, πως θα αντιδρούσαν άραγε οι Αγγλοι,Γερμανοί σε μια τέτοια περίπτωση άραγε?), αλλα η καταφανέστατη ,δεδηλωμένη, όσο πιο επίσημα γίνεται, επεκτατική βλέψη της γειτονικής χώρας εις βάρος της πατριδος μας!
Όταν ο άλλος σου δηλώνει ότι "κύριε, πρώτα θα σου πάρω το όνομα και την ιστορία και μετά θα σε κατακτήσω βασιζόμενος στην ιστορία που σου έκλεψα", και μάλιστα το δηλώνει και το βρωντοφωνάζει, απορώ πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που δεν καταννοεί οτι η επιλογή της λέξεως Μακεδονία για το μόρφωμα που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας δεν έγινε κατα τύχη΄΄ουτε βασίστηκε σε κάποιον γενικό και αόριστο "αυτοπροσδιορισμό" αλλά έγινε με στρατηγικό και απώτερο σχεδιασμο! Όσοι δεν το βλέπουν, είτε είναι ηλίθιοι ή εγκάθετοι! Τρίτη λύση δεν υπάρχει!
Και ξέρετε, τον όρο "Μακεδόνες" αν θέλουμε να μιλάμε και σοβαρά επιτέλους, θα έπρεπε να τον διεκδικούν περισσότερο οι κάτοικοι της Μ.Ασίας οι οποίοι κατα κάποιο τρόπο είναι όντως απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου παρά οι Σλαβο-Αλβανοί που μετοίκησαν στην Βαρντάρσκα αφανίζοντας τους "μακεδόνες" που πιθανόν ζούσαν εκεί παλιότερα! Με την ίδια (παράλογη)λογική, θα πρέπει στο μέλλον οι Αφγανοί μετανάστες να μπορούν να δηλώνουν ΣτερεοΕλλαδίτες και να επιζητούν και την αυτονόμησή τους! Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματαουτε να τα σκέφτεσαι...
Thats my point exactly. Δεν εχει απαντησει (ακομα ?) στην σχετικη ερωτηση...Σοβαρά? είπε τέτοιο πράγμα? Τότε πως τις υπερασπίζεται? Γιατί το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων ξέρετε, δεν είναι απλά αν θα λέγονται Μακεδονία ή Μιντλαντς ή Βαυαρία (αλήθεια, πως θα αντιδρούσαν άραγε οι Αγγλοι,Γερμανοί σε μια τέτοια περίπτωση άραγε?), αλλα η καταφανέστατη ,δεδηλωμένη, όσο πιο επίσημα γίνεται, επεκτατική βλέψη της γειτονικής χώρας εις βάρος της πατριδος μας!
τυπε η περιπτωση της παπιας ειναι γνωστηόχι αγαπητέ μου φίλε,
όχι αγαπητέ μου φίλε,
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=82371.0;attach=303027;image[/img[/URL]]
:D Τύπε τι ον είναι αυτό;
[/quote]ειναι η αλλη προσωπικοτητα της παπιας τυπε
μια απτις πολλες που εχει :2funny:
ειναι η αλλη προσωπικοτητα της παπιας τυπε
μια απτις πολλες που εχει