Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Απλά όλο αυτό το σκηνικό επιβεβαιώνει οτι ζουμε στη μεγαλύτερη  μπουρδελο -χώρα στον κόσμο.
Γιατι το λες αυτό αφου για όλα φταιγαν οι προηγούμενοι

ο συριζα τα εχει αλλαξει τα πραγματα, προσπαθουν τα παιδια

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
το μακεδονικο ζητημα λυθηκε στις 1 τα ξημερωματα  δεν χρειαζεται απο εδω και περα να τους συμπαραστεκομαστε
τα ματια τα βγαλανε μονοι τους  ας βγαλουν μονοι τους το φιδι απο την τρυπα
Αν θεωρείς ίσο ένα αθλητικό θέμα με ένα εθνικό-ιστορικό και αν θεωρείς πως το συλλαλητήριο της Αθήνας ήταν συμπαράσταση τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και το λυπηρό είναι ότι δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις κιόλας.

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ΠΑΕ ΠΑΟ: «Η απόφαση είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και καταλύει κάθε έννοια δικαίου»

Επίσημη θέση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, τη χαρακτηρίζει σκανδαλώδη και προϊόν πολιτικής παρέμβασης και καλεί σύσσωμη τη διοίκηση της ΕΠΟ να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση  της Επιτροπής Εφέσεων  της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  επισημαίνει  τα ακόλουθα:

[size=20pt][size=18pt]Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.[/size][/size]
[size=18pt]Να υπενθυμίσουμε ότι  πέρισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές  σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs  και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.[/size]
[size=20pt]Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου.[/size] Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.
Με τις πράξεις  και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αν θεωρείς ίσο ένα αθλητικό θέμα με ένα εθνικό-ιστορικό και αν θεωρείς πως το συλλαλητήριο της Αθήνας ήταν συμπαράσταση τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και το λυπηρό είναι ότι δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις κιόλας.
εμεις οι παλαιοελλαδιτες απο την λαμια και κατω ετσι το αντιλαμβανομαστε    οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
εμεις οι παλαιοελλαδιτες απο την λαμια και κατω ετσι το αντιλαμβανομαστε    οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε

μιλα για τον εαυτο σου τι μαλακιες ειναι αυτες ρε? τι σχεση εχει ο σμπαουνκ με το αν θα δωσουμε την μακεδονια στους σκοπιανους?

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Γιατι το λες αυτό αφου για όλα φταιγαν οι προηγούμενοι

ο συριζα τα εχει αλλαξει τα πραγματα, προσπαθουν τα παιδια
Φίλε μου αστειεύεσαι βέβαια και πολύ καλά κάνεις. Να ξέρεις ότι οταν γίνεσαι κυβέρνηση σχεδόν πάντα σκέφτεσαι και ενεργεις οπως όλες οι κυβερνήσεις,  για τον λόγο αυτό ποτέ δεν θα αλλαξει το παραμικρό, αντιθετως είναι σχεδον βέβαιο οτι όλα θα πηγαίνουν προς το χειροτερο γιατί οι λαθος αποφάσεις των πριν ακολουθούνται απο άλλες λαθος αποφασεις κ.ο.κ
Με λίγα λογια τη γαμησαμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
αυτος ο μπουφος τον αλεξη και στον υπνο του βλεπει. ξεχασε ποιος εδωσε ολες τις επιχειρησεις στον ιβαν. θα παρακαλαει να βει ο κουλης αλλα και τοτε, επειδη τα φραγκα δεν κοιτανε κομματα αλλα πως θα γινει η δουλεια, κατι θα βρει να του φταιει. Τοτε θα ειναι κολλητος του κουλη ο ιβαν ξαφνικα. πρεπει να εβγαλε αιμοροιδες απο εχτες το βραδυ ο τυπος

Μονο που ξεχνας τσακαλακο οτι ο ρωσος πρακτορας πηρε ολες τις αβαντες απο τον τσιπρα και του χαριστηκαν χρεη εκατομυριων.

Οπως ξεχνας οτι αυτος χαρακτηρισε το ζαβο πουτιν και οτι δε θελει τον κυριακο πρωθυπουργο. Οποτε οταν γινει πρωθυπουργος ο κυριακος, ο πρακτορας θα κανει κωλοτουμπα.

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

Δημάτος: «Το τι είναι δίκαιο και ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο»

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τονίζοντας ότι στην Ένωση δεν έχει χαριστεί διαχρονικά το παραμικρό και στρέφει την προσοχή στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Δημάτου:

«Το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι στο τέλος θα κριθούμε για τη στάση μας απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε. Για μια περήφανη ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σε ολόκληρη την ιστορία της δεν της έχει χαριστεί το παραμικρό, υπάρχει μόνο το γήπεδο! Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος...».

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
άλλο εννοούσα, αλλά δε πειράζει.
δε νομίζω ότι είναι ή ήταν ποτέ φιλαράκια. λυκοφιλίες είναι όλα αυτά, σχέσεις συμφέροντος.
και αν θες μια εξήγηση, είχαμε την ανάγκη να πάρει μπρος η διαδικασία του γηπέδου κάποια στιγμή άρα μόκο μέχρι νεωτέρας...
ο ΠΑΟΚ θα το πάρει.

δεν ξέρω αν θα γίνουν κουμπάροι, ξέρω πως όλων των τύπων οι ομογενείς είναι δεμένοι μεταξύ τους.
για το γήπεδο έχεις δίκιο,αλλά μη ξεχνάς,

ομάδα που κέρδισε μέσα-έξω τον γαύρο του νότου δεν χάνει πρωτάθλημα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:grin:

Συνημμένα

• kekleismenwn.jpg
    kekleismenwn.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 19

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
δεν ξέρω αν θα γίνουν κουμπάροι, ξέρω πως όλων των τύπων οι ομογενείς είναι δεμένοι μεταξύ τους.

Προ τσιπρα αυτα.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606

δεν ξεχνάω και δεν φοβάμαι τους δικούς μας, αλλά σκέφτομαι.
θα δείξει, λίγες ώρες έμειναν.

τώρα για το ομογενής, δε νομίζω ότι ισχύει και τόσο από αυτά που έχω διαβάσει.
μαιμού ομογενής ίσως...

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

best online image hosting

Προτελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει στην Λεωφόρο

Μακάρι να του κόψει το πρωτάθλημα η ΠΑΝΑΘΑ

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
δεν ξεχνάω και δεν φοβάμαι τους δικούς μας, αλλά σκέφτομαι.
θα δείξει, λίγες ώρες έμειναν.

τώρα για το ομογενής, δε νομίζω ότι ισχύει και τόσο από αυτά που έχω διαβάσει.
μαιμού ομογενής ίσως...

τέλος πάντων, όπως έπρεπε να τον βαφτίσουν καθώς χρειαζόταν διαβατήριο Ε.Ε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μιλα για τον εαυτο σου τι μαλακιες ειναι αυτες ρε? τι σχεση εχει ο σμπαουνκ με το αν θα δωσουμε την μακεδονια στους σκοπιανους?

τα εχεις κανει αχταρμα

παρε το ντοκουμενο της ντροπης  κατα τα αλλα τους φταιγανε οι χαρτες που εδειξα το πρωι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom