You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αναλυτικά το φ.α.: (Από GAZZETTA)
νομίζω βγαινει ξεκαθαρα η υπαιτιότητα παοκ για την διακοπη
η πλακα ειναι πως ο κομινης παραδεχεται πως κατακυρωσε το γκολ μεσα στα αποδυτηρια
διαβάστε
Στο 10ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα για την μεν γηπεδούχο τον εκπρόσωπό της κύριο Παντελή Κωνσταντινίδη για την δε φιλοξενούμενη τον κύριο Κλατσίδη Γεώργιο ο οποίος βρίσκονταν στον επιπλέον πάγκο με την ιδιότητα ως ποδοσφαιρικό τιμ διότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε απόφαση μου εγκαταλείποντας την τεχνική περιοχή.
Στο 50ο λεπτό του αγώνα έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα για την χρήση λέιζερ από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Στο 83ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας τον προπονητή Χιμένεθ Εμάνουελ διότι στην απόφασή μου εξήλθε της τεχνικής περιοχής διαμαρτυρόμενος έντονα.
Στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδας αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β' βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο η μη, (οφσάιντ η όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κύριος Σαββίδης Ιβάν με την συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κύριο Βασίλη Δημητριάδη τον οποίο απώθησε βίαια.
Ταυτόχρονα ο δηλωθείς ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κύριος Λούμπος Μίχελ με πλησίασε απειλητικά και μου είπε. You are finished today. Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθουμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετά την βίαιη είσοδο του κύριου Σαββίδη ο οποίος οπλοφορούσε και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω) εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων οτι την στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.
αυτο το φυλλο αγωνα ετσι οπως ειναι κανεις κατι μαγειρεματα τυπου Σκουτερακια μουρλια
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.999
- Πόντοι
- 9.931
Γιά άλλη μιά φορά ό λαός μας δέν βλέπει τήν μεγάλη είκόνα (είσοδος στόν άγωνιστικό χώρο καί διακοπή τού άγώνα) καί κολάει στό άγιοβασιλιάτικο νεροπίστολο πού είχε πάνω του ό Σαββίδης.
Αυτη ακριβώς ειναι η ουσία, η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, το αν είχε πάνω του περίστροφο, σφεντόνα, η αεροβόλο είναι το κερασάκι στην τούρτα στην υπόθεση αυτή.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.138
- Πόντοι
- 17.085
Παντως μετα την οπλοφορια των καθηγητων στην αμερικη μπορουμε να εφαρμοσουμε κ εδω να οπλοφορουν ο διαιτητης και οι εποπτες
Και οι σέντερ μπακ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εγω δεν θα πηγαινα καν στα αποδυτηρια. Ούτε καταλαβα γιατι πηγε στα αποδυτηρια. Πιο ασφαλης ηταν εντος αγωνιστικου χωρου.Τύπε, μετά από δυο ώρες με τους τσετσένους και τα καλάσνικωφ εσύ θα έγραφες την αλήθεια;
Μπηκε ο Σαββιδης μεσα οταν εδωσα οφσαιντ?
Ωραια. Περιμενω να βγει. πεντε, δεκα λεπτα? Οκ.
Συνεχιζουμε και τελειωνει το ματς.
Τωρα τι μαλακια ηταν αυτη να παει στα αποδυτηρια? Για ποιο λογο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μα τι να βγαλει απο το στομα του ρε τύπε? Την ειδαμε την εικονα. Δινεται το οφσαιντ, οι παοκτζηδες τραβανε τα μαλλια τους, ο Μπαρκας πανηγυριζει, ο Μπακασετας λεει στους δικους του "ηρεμα, ηρεμα, παμε" και ο εποπτης του άλλου μισου γηπεδου επιστρεφει να παει στη θεση του για να ξεκινησουμε. Και εκει μπουκαρει ο αλλος. Πώς να το κανουμε δηλαδη. Ρε Κομινη αφου τα εχει δει ολη η Ελλαδα, τι σκατα γραφεις? Αν χεστηκες τοσο πολυ, πες "παραιτουμαι απο τη διαιτησια", φυγε και μην συνταξεις φυλλο αγωνα, ας το κανει ο τεταρτος.σαν να λεει ήμουν ετοιμος να το βγαλω απο το στομα μου αλλα εκανε ντου ο σαββιδης
χαχα
Και οι σέντερ μπακ.
Αυτό που λέμε, περνάει η μπάλα,ή ο παίκτης (ένα από τα δύο), θα γίνει και πράξη με τα κουμπούρια.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
πως τα καταφερνεις ρε τύπε και εισαι τοσο ψυχραιμος απ τον καναπέ?Εγω δεν θα πηγαινα καν στα αποδυτηρια.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.375
- Πόντοι
- 2.356
αφου ξερουμε οτι ο τσιπρας θα το δωσει στον παοκ. θα την πληρωσει ο κακος σαββιδης σαν παραγοντας. η αεκ θα χασει στα χαρτια και ο παοκ παλι θα το παρει οτι και να γινει...
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
τυπε ο αλεξ ειναι ατρομητος στα κουμπουρια,αμα ομως ητανε διαιτητης και του εστελναν καμια χοντρη στα αποδυτηρια, θα εδινε 12 βαθμους, 7 γκολ και 4 πεναλτι καβατζα για τον επομενο αγωνα :Sπως τα καταφερνεις ρε τύπε και εισαι τοσο ψυχραιμος απ τον καναπέ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ νομιζεις οτι στην δικηγορια και στα δικαστηρια αντιμετωπιζω λιγοτερο στρεσογονες καταστασεις? Πλακα μας κάνεις τωρα?πως τα καταφερνεις ρε τύπε και εισαι τοσο ψυχραιμος απ τον καναπέ?
Εσυ ρε τυπε για να εχουμε καλο ερωτημα τι δουλεια κανεις, για να δουμε ποιος ειναι ο καναπεδατος και ποιος οχι?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.138
- Πόντοι
- 17.085
Εδώ ο Γιώργος πάοκ Μίνος πάοκ πάοκ ρίχνει φως στα γεγονότα:
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
λενε οτι ο ΟΠΑΠ θα βαλει στο προπο για τους αγωνες του παοκ εκτος απο το 12Χ και το "διακοπη" :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.752
- Πόντοι
- 3.656
λενε οτι ο ΟΠΑΠ θα βαλει στο προπο για τους αγωνες του παοκ εκτος απο το 12Χ και το "διακοπη" :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.339
- Πόντοι
- 5.006
Στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδας αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β' βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο η μη, (οφσάιντ η όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του.
εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα
ολο το ζουμι του φυλλου αγωνα είναι αυτό και βγαζει λαδι τον παοκ, λεγοντας ότι κατακυρωσε το 1-0 εντος του αγωνιστικου χωρου (ενώ ολη η ελλαδα ειδε το αντιθετο) και λεγοντας ότι διεκοψε τον αγωνα επειδή δεν βγηκε η αεκ...
δεν τον κατηγορω τον ανθρωπο, ειχε ολη την γεωργιανη μαφια μεσα στα αποδυτήρια όταν εγραφε το φυλλο αγωνα....αυτό που πρεπει είναι να τελειώνουμε μια και καλη με τον φιλοξενουμενο ρωσοποντιο.... :S
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Επειδη προφανως εισαι σοβαρος ανθρωπος.
μα ποσο μαλακας πρεπει να σαι για να πιστεψεις ολες τις προεκλογικες μπουρδες που λεγανε οι συριζαιοι?
λες και ο Σαμαρας αμα μπορουσε δε θα χαριζε ενφια, 13ους μισθους κλπ. Λες και ηθελε να χασει τοσους ψηφους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις
- 20K