Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Τι photoshop ρε φιλε; Και ενημερωσαν μηπως με κινητο τους παιχτες οτι εχει κουμπουρι ο αλλος; Και ο διαιτητης πως το εγραψε στο Φ.Α απότι ακούγεται τουλάχιστον.
Εδω  η Metrosport το επιβεβαιωνει οτι ειχε όπλο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Όχι τύπε, οι φωτογραφίες με το όπλο είναι φώτοσοπ.

Ο διαιτητής Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη..

Γιατί δε βρίσκω βίντεο να μη φοράει το μπουφάν ο Σαββίδης?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Ο διαιτητής Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη..

Γιατί δε βρίσκω βίντεο να μη φοράει το μπουφάν ο Σαββίδης?

Δεν ξέρω τύπε, ο Ολυμπιακός ή κακιά Αθήνα και το κατεστημένο φταίνε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Τι photoshop ρε φιλε; Και ενημερωσαν μηπως με κινητο τους παιχτες οτι εχει κουμπουρι ο αλλος; Και ο διαιτητης πως το εγραψε στο Φ.Α απότι ακούγεται τουλάχιστον.
Εδω  η Metrosport το επιβεβαιωνει οτι ειχε όπλο.

Τύπε, προφανώς και τρολλάρω.

Αλλά αυτό τι μου το έβαλες, αυτοί είναι οι βασιλιάδες του ψέματος.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.135
Πόντοι
17.085
www.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Τυπε νομιζεις οτι ο μελισσανιδης ηταν οντως απραγος;

Τι επρεπε να κανει; Να βγαινει να σκουζει σα το σαββα και να βγαζει διαγγελματα σαν τον ιβαν; Εσενα σου αρεσε η εικονα του χοντρου μετα τα κωλογαμησια που φαγατε απο την ΑΕΚ και ελεγε πως εκλαιγε ο Μποτια;

Η πιστευεις οτι δεν ηξερε τι γινοταν και πως δεν τον ειχε πιασμενο απο πριν τον ρωσσογυφτο;

ότι ηξερε τι γινοταν, προφανως και ηξερε...εδώ ολη η ελλαδα εβλεπε τι κανει ο ιβαν...
παντως το κατά ποσο τον ειχε ή τον εχει τωρα πιασμενο τον ρωσοποντιο, κραταω τις επιφυλάξεις μου (εννοω για το φετινο πρωταθλημα)...

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.333
Πόντοι
4.636
www.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.
:grin: :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.386
Πόντοι
5.506
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. [size=30pt]Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.[/size]

Νομίζω οτι είναι μια δίκαιη ποινή-χάδι.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.
Nαι ρε. Η θα το παρει ο ΠΑΟΚ η κανενας

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.341
Πόντοι
2.456
Φοβερός τελικός τότε! Αν θυμάμαι καλά το πήρε ο ΠΑΟ στα πέναλτι :rockon: :rockon:
Βέβαια για να πάει το ματς στα πέναλντι,φτιάξανε τα όργια και παίξανε μέχρι το 222'..
Ήμουν κυανοκρανος τοτε και εβλεπα το ματς στο κψμ..
οι γαύροι του βορρά χτυπιοντουσαν για την αδικία εις βάρος της ΑΕΚ.. :S :S :S

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.135
Πόντοι
17.085
Οριστική διακοπή επ' αόριστον (δίκαιος πρωταθλητής ο πάοκ).

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Και κατσε να δειτε που θα πουνε κιολας οτι φταιει ο Ολυμπιακος

:happy: :happy: :happy:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Θωμαιδής λέει ότι εχθές στην τούμπα δεν υπήρχε μόνο ένα πιστόλι αλλά εμφανίστηκαν και καλαζνικοφ στο αποδυτήρια...

Νομίζω καταλάβατε όλοι ποιος τα κρατούσε και σε ποιον έδειχναν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο.

Ενας κακοποιος και ταραχοποιος υπαρχει, ο ΠΑΟΚ.

Τον τιμωρεις, τον εξοντωνεις και προχωραμε.

Οι υπολοιποι τι λαθος εκαναν και διακοπτεται το πρωταθλημα και τιμωρουνται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτο εννοουσαν οι παοκτζηδες "ή εμεις ή κανείς"?

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο.

Ενας κακοποιος και ταραχοποιος υπαρχει, ο ΠΑΟΚ.

Τον τιμωρεις, τον εξοντωνεις και προχωραμε.

Οι υπολοιποι τι λαθος εκαναν και διακοπτεται το πρωταθλημα και τιμωρουνται?

Μα το είπανε.

Ή αυτοί ή κανείς.

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Τύπε, προφανώς και τρολλάρω.

Αλλά αυτό τι μου το έβαλες, αυτοί είναι οι βασιλιάδες του ψέματος.
Το λεω επειδη ειναι  εφημεριδα της Θεσσαλονικης και προσκειμενη στον ΠΑΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τωρα εγω να πω οτι το νομιμο και φυσιολογικο ειναι να φαει -6 ο ΠΑΟΚ για τις απειλες κατα των διαιτητων εντος αγωνιστικου χωρου ενω παιζοταν (!!) το παιχνιδι, οπως λεει ο κανονισμος, ή θα μου πειτε παλι οτι δεν ξερω νομικα?

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Και ο Μίνος χαχαχα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom