You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Όχι τύπε, οι φωτογραφίες με το όπλο είναι φώτοσοπ.
Ο διαιτητής Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη..
Γιατί δε βρίσκω βίντεο να μη φοράει το μπουφάν ο Σαββίδης?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.386
- Πόντοι
- 5.506
Ο διαιτητής Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη..
Γιατί δε βρίσκω βίντεο να μη φοράει το μπουφάν ο Σαββίδης?
Δεν ξέρω τύπε, ο Ολυμπιακός ή κακιά Αθήνα και το κατεστημένο φταίνε.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.386
- Πόντοι
- 5.506
Τι photoshop ρε φιλε; Και ενημερωσαν μηπως με κινητο τους παιχτες οτι εχει κουμπουρι ο αλλος; Και ο διαιτητης πως το εγραψε στο Φ.Α απότι ακούγεται τουλάχιστον.
Εδω η Metrosport το επιβεβαιωνει οτι ειχε όπλο.
Τύπε, προφανώς και τρολλάρω.
Αλλά αυτό τι μου το έβαλες, αυτοί είναι οι βασιλιάδες του ψέματος.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.135
- Πόντοι
- 17.085
www.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.339
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε νομιζεις οτι ο μελισσανιδης ηταν οντως απραγος;
Τι επρεπε να κανει; Να βγαινει να σκουζει σα το σαββα και να βγαζει διαγγελματα σαν τον ιβαν; Εσενα σου αρεσε η εικονα του χοντρου μετα τα κωλογαμησια που φαγατε απο την ΑΕΚ και ελεγε πως εκλαιγε ο Μποτια;
Η πιστευεις οτι δεν ηξερε τι γινοταν και πως δεν τον ειχε πιασμενο απο πριν τον ρωσσογυφτο;
ότι ηξερε τι γινοταν, προφανως και ηξερε...εδώ ολη η ελλαδα εβλεπε τι κανει ο ιβαν...
παντως το κατά ποσο τον ειχε ή τον εχει τωρα πιασμενο τον ρωσοποντιο, κραταω τις επιφυλάξεις μου (εννοω για το φετινο πρωταθλημα)...
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.333
- Πόντοι
- 4.636
www.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.386
- Πόντοι
- 5.506
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τους αξίζει, θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. Και μην ακούω κάτι μαλακιούλες του στιλ "δεν είναι αυτός ο πάοκ" κλπ. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο πάοκ. [size=30pt]Η μόνη δίκαιη λύση είναι να υποβιβαστεί ο πάοκ, ν' αποκλειστεί απ' την Ευρώπη για κάποιο διάστημα (αυτό θα πονέσει τους αντιπάλους του κυρίως-κάτι σουηδικά χωριά κλπ.) και να απελαθεί ο Γεωργιανός μαφιόζος.[/size]
Νομίζω οτι είναι μια δίκαιη ποινή-χάδι.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Nαι ρε. Η θα το παρει ο ΠΑΟΚ η κανεναςwww.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Βέβαια για να πάει το ματς στα πέναλντι,φτιάξανε τα όργια και παίξανε μέχρι το 222'..Φοβερός τελικός τότε! Αν θυμάμαι καλά το πήρε ο ΠΑΟ στα πέναλτι
Ήμουν κυανοκρανος τοτε και εβλεπα το ματς στο κψμ..
οι γαύροι του βορρά χτυπιοντουσαν για την αδικία εις βάρος της ΑΕΚ.. :S :S :S
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.135
- Πόντοι
- 17.085
Οριστική διακοπή επ' αόριστον (δίκαιος πρωταθλητής ο πάοκ).
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Οριστικό! «Λουκέτο» στην Super League!
Αντε γειαααααααααα
Αντε γειαααααααααα
OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Θωμαιδής λέει ότι εχθές στην τούμπα δεν υπήρχε μόνο ένα πιστόλι αλλά εμφανίστηκαν και καλαζνικοφ στο αποδυτήρια...
Νομίζω καταλάβατε όλοι ποιος τα κρατούσε και σε ποιον έδειχναν...
Νομίζω καταλάβατε όλοι ποιος τα κρατούσε και σε ποιον έδειχναν...
OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο.
Ενας κακοποιος και ταραχοποιος υπαρχει, ο ΠΑΟΚ.
Τον τιμωρεις, τον εξοντωνεις και προχωραμε.
Οι υπολοιποι τι λαθος εκαναν και διακοπτεται το πρωταθλημα και τιμωρουνται?
Μα το είπανε.
Ή αυτοί ή κανείς.
Το λεω επειδη ειναι εφημεριδα της Θεσσαλονικης και προσκειμενη στον ΠΑΟΚ.Τύπε, προφανώς και τρολλάρω.
Αλλά αυτό τι μου το έβαλες, αυτοί είναι οι βασιλιάδες του ψέματος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα εγω να πω οτι το νομιμο και φυσιολογικο ειναι να φαει -6 ο ΠΑΟΚ για τις απειλες κατα των διαιτητων εντος αγωνιστικου χωρου ενω παιζοταν (!!) το παιχνιδι, οπως λεει ο κανονισμος, ή θα μου πειτε παλι οτι δεν ξερω νομικα?
Και ο Μίνος χαχαχαwww.iefimerida.gr/news/401979/plirofories-gia-podosfairiko-grexit-kai-oristiki-diakopi-toy-fetinoy-protathlimatos]Πληροφορίες για ποδοσφαιρικό Grexit και οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος![/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις
- 20K