pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ε ναι ρε Βανακια,θα το τραβηξει με το δεξι :S :S :S
αμα δεις πρεπει να ειναι με αριστερο
ε ναι ρε Βανακια,θα το τραβηξει με το δεξι :S :S :S
Φαντασου να κλεισεις ραντεβου για ξυλο με κανενα μελος του μπου κομ τύπε και να σου εμφανισθει αυτος ο κυριος
τυπε το μονο ραντεβου θανατου που χω παει ηταν με τον πιπαλεκο,την εκανα οταν ειδα οτι μοιαζει με τον ασβερκο μπραβο του Σαββιδη :S :S :SΘα πάθαινε αυτό που λέμε εμπλοκή? Τύπε, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε, σαν γνώστης που έχεις πάρει μέρος σε σκηνικά θανάτου και πιστολίδια, δώσε μας τα φώτα σου :S :S :S
Εκλασες μεντες ε τύπε?τυπε το μονο ραντεβου θανατου που χω παει ηταν με τον πιπαλεκο,την εκανα οταν ειδα οτι μοιαζει με τον ασβερκο μπραβο του Σαββιδη :S :S :S
τυπε το μονο ραντεβου θανατου που χω παει ηταν με τον πιπαλεκο,την εκανα οταν ειδα οτι μοιαζει με τον ασβερκο μπραβο του Σαββιδη :S :S :S
Τελικα το γκολ εχει μετρησει?Κονέ: «Ο διαιτητής ίσως φοβήθηκε τον κ. Σαββίδη και μέτρησε το γκολ»
εσπασα ασχημα τυπε :S :S :SΕκλασες μεντες ε τύπε?
Τελικα το γκολ εχει μετρησει?
τυπε ο μπραβος μενει στην ιδια οικοδομη με μενα....αυτος στον 3ο εγω στον 4ο... οταν μπαινουμε μαζι στο ασανσερ νοιωθω σαν μυγακι διπλα του...και ειμαι 1,90 υψος...αμα δειτε το βιντεο του αντι ο μπραβος κανει ενα φου στον αστυνομικο με το κρανος και τον παραμεριζει
:S :S :S
Τελικα το γκολ εχει μετρησει?
τυπε ο μπραβος μενει στην ιδια οικοδομη με μενα....αυτος στον 3ο εγω στον 4ο... οταν μπαινουμε μαζι στο ασανσερ νοιωθω σαν μυγακι διπλα του...και ειμαι 1,90 υψος...
τυπε εννοεις οτι ηταν γυμνασμενο αναβολιασμένο ντουκυ ή απλώς άσβερκος από το πολύ σκύψιμο για πίπες;
τυπε το μονο ραντεβου θανατου που χω παει ηταν με τον πιπαλεκο,την εκανα οταν ειδα οτι μοιαζει με τον ασβερκο μπραβο του Σαββιδη :S :S :S
τυπε ο μπραβος μενει στην ιδια οικοδομη με μενα....αυτος στον 3ο εγω στον 4ο... οταν μπαινουμε μαζι στο ασανσερ νοιωθω σαν μυγακι διπλα του...και ειμαι 1,90 υψος...