Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
λες για την αποφαση για τον ΠΑΟΚ που περιμεναμε απο την Δευτερα και εχει παει Πεμπτη και δεν εχουμε νεα της?
μετα τις 12 βρεχει πουτσες στη βορεια Ελλαδα!ηδη αρχισε να συννεφιαζει  :bigdick: :bigdick:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
ειναι εξυπνοι της επο μη νομιζετε!!!! αν βγαζανε αποφαση ΛΑΔΙ τη δευτερα σημερα θα ειχαμε πεταχτει ηδη εξω. περιμεναν να δουν ποσο θα τραβηξει το σχοινι η ευρωπη και τωρα που μας δινουν πουλο τωρα μονο θα αποφασισουν οτι πρεπει να τιμωρησουν το χαιδεμενο τους.....

αν ηταν χαλαρη η αντιδραση των ευρωπαιων θα ειχαμε παλι σκανδαλα τυπου σκουτερη... τωρα που δε θα μας χαριστουν η δικαιοσυνη θα επιβληθει απεξω! ξεπουλημενα κουτοπονηρα τομαρια ολοι... κανεις δεν ηθελε απο την αλλη να πει φαε παοκ τιμωρια επειδη το θελω εγω. τωρα ομως που μας το επιβαλλουν απο εξω θα πουν να εγω το τραβουσα δεν ανακοινωνα τιποτα αλλα ειναι δεμενα τα χερια μου και δε μπορω να σας ξαναχαριστω για τα ψηφαλακια σας γιατι πλεον θα χασω περισσοτερα...
αυτο ειναι το γαμωαυτοδιοικητο της διαφθορας μας!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λες για την αποφαση για τον ΠΑΟΚ που περιμεναμε απο την Δευτερα και εχει παει Πεμπτη και δεν εχουμε νεα της?
Με το που πατήσει Αθήνα ο Τσίπρας θα βγει και αυτή

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειναι εξυπνοι της επο μη νομιζετε!!!! αν βγαζανε αποφαση ΛΑΔΙ τη δευτερα σημερα θα ειχαμε πεταχτει ηδη εξω. περιμεναν να δουν ποσο θα τραβηξει το σχοινι η ευρωπη και τωρα που μας δινουν πουλο τωρα μονο θα αποφασισουν οτι πρεπει να τιμωρησουν το χαιδεμενο τους.....

αν ηταν χαλαρη η αντιδραση των ευρωπαιων θα ειχαμε παλι σκανδαλα τυπου σκουτερη... τωρα που δε θα μας χαριστουν η δικαιοσυνη θα επιβληθει απεξω! ξεπουλημενα κουτοπονηρα τομαρια ολοι... κανεις δεν ηθελε απο την αλλη να πει φαε παοκ τιμωρια επειδη το θελω εγω. τωρα ομως που μας το επιβαλλουν απο εξω θα πουν να εγω το τραβουσα δεν ανακοινωνα τιποτα αλλα ειναι δεμενα τα χερια μου και δε μπορω να σας ξαναχαριστω για τα ψηφαλακια σας γιατι πλεον θα χασω περισσοτερα...
αυτο ειναι το γαμωαυτοδιοικητο της διαφθορας μας!
Κάπως έτσι. Προσπαθούσαν επίσης να χρυσώσουν και το χάπι. Και το έκαναν όταν χθες προχθές ο Αλέξης είπε για τη νέα Τούμπα (εννοώντας το γήπεδο).

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
0-3 στην ΑΕΚ, -3 στον ΠΑΟΚ φέτος, -2 του χρόνου. 3 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στον Ιβαν, 3 μήνες στον Μιχελς. Παιχνίδα εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών (όσα είναι εντός φέτος και άλλα 3 του χρόνου) και χρηματικό πρόστιμο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
0-3 στην ΑΕΚ, -3 στον ΠΑΟΚ φέτος, -2 του χρόνου. 3 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στον Ιβαν, 3 μήνες στον Μιχελς. Παιχνίδα εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών (όσα είναι εντός φέτος και άλλα 3 του χρόνου) και χρηματικό πρόστιμο

σκανδαλαρα, φυγαμε για grexit

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
χαδακι,προκαλουμε το σκουπιδιασμα απο τους Ευρωπαιους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Αυτό δεν είναι ποινή, αυτό είναι ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom