Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ναι. Μας ζηλεύει η Πρεμιερ λιγκ, η Λα Λίγκα και η Σέρεα Α
ζμπουτσαμ μας η Πρεμιελ λιγκ και η Λα Λιγκα, ΑΕΚ μονο
Ναι. Μας ζηλεύει η Πρεμιερ λιγκ, η Λα Λίγκα και η Σέρεα Α
Ατλέτικο-Ρεάλ;
το να βλεπω την ερυθρολευκη,ακομη κι αν τη φορουν φαντασματα,ειναι υπερθεαμα για μενα τυπε.σκεψου οτι ζω στην ισπανια και περα απο το ελ κλασσικο,δε βλεπω αλλους αγωνες.
ναι ρε τυπε :head bang3: τι να μας πουν απ τη ζωη τους;εχω εθιστει στην καλτιλα του ελληνικου πρωταθληματος και δεν αντεχω αυτα τα κουτοφραγκικα πρωταθληματα τυπε
ναι ρε τυπε :head bang3: τι να μας πουν απ τη ζωη τους;
τι να λεει το μπαρτσα ρεαλ αν παιζει ο θρυλος στη λαμια;
ανεκτιμητη αξια τυπεκαι κανει ποστ ο Καραπαππας και απανταει ο Σαββιδης με λαθος greeklish
ανεκτιμητη αξια τυπε
Aναφερεται καπου στο φυλλο αγωνα οτι ο Σαββιδης ειπε στον Κομινη "εισαι νεκρος"?το "εισαι νεκρος" δεν ειναι απειλη?
τι ειναι προβλεψη οτι θα επιδεινωθει η υγεια του?
Εχει και "πουλακια" ο Σεφτελης? Εχω να τον δω κατι χρονια. Γιατι δεν βαζει καποιο πουλακι να τον βολεψει σε κανενα καναλι αφου ειναι τοσο ενημερωμενος?
Aναφερεται καπου στο φυλλο αγωνα οτι ο Σαββιδης ειπε στον Κομινη "εισαι νεκρος"?
Ναι, ο Μιχελ θα τιμωρηθει. Το ειπαμε αυτο. Ο Σαββιδης γιατι?αναφερεται οτι ο Μιχελς του ειπε εισαι τελειωμενος
Ναι, ο Μιχελ θα τιμωρηθει. Το ειπαμε αυτο. Ο Σαββιδης γιατι?
Παμε παλι.γιατι διεκοψε παιχνιδι μπαινοντας στο γηπεδο με οπλο εσυ γιατι λες?
Παμε παλι.
Για το οτι διεκοψε το ματς λογω της εισοδου του στο γηπεδο θα τιμωρηθει με χρηματικο προστιμο και η ομαδα με απωλεια του ματς και -3.
Ο ιδιος δεν θα τιμωρηθει με αποκλεισμο γιατι πουθενα δεν αναφερεται οτι απειλησε καποιον. Η υπαρξη οπλου απο μονη της δεν αρκει για να στοιχειοθετηθει νομικα απειλη.
Εγω την αποψη μου την ειπα εδω και δεκα μερες. Ο Σαββιδης μονο χρηματικο προστιμο θα φαει για την διακοπη του ματς λογω εισοδου στον αγωνιστικο χωρο. Εξαλλου αυριο βγαινει η αποφαση, θα το δουμε.επρεπε να τον πυροβολησει για στοιχειωθετηθει νομικα απειλη? Αμα εφτανε ως εκει ηταν ηδη β εθνικη ο ΠΑΟΚ σημερα ξερεις
Εγω την αποψη μου την ειπα εδω και δεκα μερες. Ο Σαββιδης μονο χρηματικο προστιμο θα φαει για την διακοπη του ματς λογω εισοδου στον αγωνιστικο χωρο. Εξαλλου αυριο βγαινει η αποφαση, θα το δουμε.
Εγω ξερω οτι μαλλον βγαινει αυριο τύπε, θα δειξειΔευτερα βγαινει η αποφαση για να μην τα σπασουν τα μπαοκια στην παρελαση
Εχει και "πουλακια" ο Σεφτελης? Εχω να τον δω κατι χρονια. Γιατι δεν βαζει καποιο πουλακι να τον βολεψει σε κανενα καναλι αφου ειναι τοσο ενημερωμενος?
Εγω ξερω οτι μαλλον βγαινει αυριο τύπε, θα δειξει
Αρα ο Μινος που ειναι 40 χρονια στην ΕΡΤ πρεπει να ξερει Τραμπ και Μερκελ χαλαρα τύπεΔε δουλευει καπου τωρα; καλα, δεν κρεμομαστε απο τα λογια κανενος, απλα με τοσα χρονια δημοσιογραφος ολο καποιους παραπανω απο εμας θα γνωριζει.