Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

αν παρει η ΑΕΚ πρωταθλημα φετος θα σταματησεις να τη στηριζεις τυπε? Δεν θα ειναι προδοσια της ιδεολογιας σου οτι πηρε ομαδα πρωταθλημα σε λιγοτερο απο 30 χρονια?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το να βλεπω την ερυθρολευκη,ακομη κι αν τη φορουν φαντασματα,ειναι υπερθεαμα για μενα τυπε.σκεψου οτι ζω στην ισπανια και περα απο το ελ κλασσικο,δε βλεπω αλλους αγωνες.

εχω εθιστει στην καλτιλα του ελληνικου πρωταθληματος και δεν αντεχω αυτα τα κουτοφραγκικα πρωταθληματα τυπε

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
εχω εθιστει στην καλτιλα του ελληνικου πρωταθληματος και δεν αντεχω αυτα τα κουτοφραγκικα πρωταθληματα τυπε
ναι ρε τυπε :rockon: :rockon: :rockon: :head bang3: τι να μας πουν απ τη ζωη τους;
τι να λεει το μπαρτσα ρεαλ αν παιζει ο θρυλος στη λαμια;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ρε τυπε :rockon: :rockon: :rockon: :head bang3: τι να μας πουν απ τη ζωη τους;
τι να λεει το μπαρτσα ρεαλ αν παιζει ο θρυλος στη λαμια;

και κανει ποστ ο Καραπαππας και απανταει ο Σαββιδης με λαθος greeklish  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ανεκτιμητη αξια τυπε

εγω αυτα τα ειμαι Παναθηναικος,Σεβιλλη,Τσελσι,Λιβορνο,Σπορτινγκ Λισσαβωνας,Αμβουργο,Λυων,ΤΣΣΚΑ Μοσχας,Σαχταρ Ντονεσκ,Στανταρ Λιεγης,Μπεσικτας,Αουστρια Βιεννης ,Φιτεσε, Βασιλεια, Σπαρτα Πραγας ταυτοχρονα ποτε δεν τα καταλαβα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το "εισαι νεκρος" δεν ειναι απειλη?
τι ειναι προβλεψη οτι θα επιδεινωθει η υγεια του?
Aναφερεται καπου στο φυλλο αγωνα οτι ο Σαββιδης ειπε στον Κομινη "εισαι νεκρος"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι διεκοψε παιχνιδι μπαινοντας στο γηπεδο με οπλο εσυ γιατι λες?
Παμε παλι.
Για το οτι διεκοψε το ματς λογω της εισοδου του στο γηπεδο θα τιμωρηθει με χρηματικο προστιμο και η ομαδα με απωλεια του ματς και -3.
Ο ιδιος δεν θα τιμωρηθει με αποκλεισμο γιατι πουθενα δεν αναφερεται οτι απειλησε καποιον. Η υπαρξη οπλου απο μονη της δεν αρκει για να στοιχειοθετηθει νομικα απειλη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παμε παλι.
Για το οτι διεκοψε το ματς λογω της εισοδου του στο γηπεδο θα τιμωρηθει με χρηματικο προστιμο και η ομαδα με απωλεια του ματς και -3.
Ο ιδιος δεν θα τιμωρηθει με αποκλεισμο γιατι πουθενα δεν αναφερεται οτι απειλησε καποιον. Η υπαρξη οπλου απο μονη της δεν αρκει για να στοιχειοθετηθει νομικα απειλη.

επρεπε να τον πυροβολησει για στοιχειωθετηθει νομικα απειλη? Αμα εφτανε ως εκει ηταν ηδη β εθνικη ο ΠΑΟΚ σημερα ξερεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επρεπε να τον πυροβολησει για στοιχειωθετηθει νομικα απειλη? Αμα εφτανε ως εκει ηταν ηδη β εθνικη ο ΠΑΟΚ σημερα ξερεις
Εγω την αποψη μου την ειπα εδω και δεκα μερες. Ο Σαββιδης μονο χρηματικο προστιμο θα φαει για την διακοπη του ματς λογω εισοδου στον αγωνιστικο χωρο. Εξαλλου αυριο βγαινει η αποφαση, θα το δουμε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω την αποψη μου την ειπα εδω και δεκα μερες. Ο Σαββιδης μονο χρηματικο προστιμο θα φαει για την διακοπη του ματς λογω εισοδου στον αγωνιστικο χωρο. Εξαλλου αυριο βγαινει η αποφαση, θα το δουμε.

Δευτερα βγαινει η αποφαση για να μην τα σπασουν τα μπαοκια στην παρελαση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
Εχει και "πουλακια" ο Σεφτελης? Εχω να τον δω κατι χρονια. Γιατι δεν βαζει καποιο πουλακι να τον βολεψει σε κανενα καναλι αφου ειναι τοσο ενημερωμενος?

Δε δουλευει καπου τωρα; καλα, δεν κρεμομαστε απο τα λογια κανενος, απλα με τοσα χρονια δημοσιογραφος ολο καποιους παραπανω απο εμας θα γνωριζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δε δουλευει καπου τωρα; καλα, δεν κρεμομαστε απο τα λογια κανενος, απλα με τοσα χρονια δημοσιογραφος ολο καποιους παραπανω απο εμας θα γνωριζει.
Αρα ο Μινος που ειναι 40 χρονια στην ΕΡΤ πρεπει να ξερει Τραμπ και Μερκελ χαλαρα τύπε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom