Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε καθυστερημενε και εμας τουρκους μας λενε
ποσο βλακας εισαι τι ειμαι εγω για να βαζω χερι στο καθενα τι λεει?

εσυ αρχισες το βουλγαροι σιγα σιγα σα πουτανα
και το εκανες ψωμοτυρι παλιοαδερφαρα γαμω το ξεσταυρι σου
Το Βούλγαροι εγώ το άρχισα όταν ο μπουχέσας άρχισε το Τουρκόσποροι. Υπεράνω δε θα το παίξω. Τουρκόσποροι εμείς; Βούλγαροι εσείς.
Αλλά μου αρέσει που λες ότι δε θα βάλεις χέρι στο καθένα τι λέει, αλλά με το Βούλγαροι που είπα ξεσηκώθηκες πουτανοπουστρα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Μπουχέσα το σκηνικό το έστεισε ο Ιβάν. Σε αυτόν πήγαινε και κάνε τα παράπονά σου
ελα Γρηγορια πες μας την γνωμη ή προβλεψη σου για την αποφαση που θα βγει απο το στομα του Καποδιστρια? Την εχουμε τεραστια αναγκη! :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
ρε καθυστερημενε και εμας τουρκους μας λενε
ποσο βλακας εισαι τι ειμαι εγω για να βαζω χερι στο καθενα τι λεει?

εσυ αρχισες το βουλγαροι σιγα σιγα σα πουτανα
και το εκανες ψωμοτυρι παλιοαδερφαρα γαμω το ξεσταυρι σου

Eσείς δηλαδή είστε τουρκοβούλγαροι; Υπάρχει τέτοια φυλή;   :think: :think:

:grin: :grin: :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
ελα Γρηγορια πες μας την γνωμη ή προβλεψη σου για την αποφαση που θα βγει απο το στομα του Καποδιστρια? Την εχουμε τεραστια αναγκη! :birdman:

Δικαίωση του παοκ, πρόσθεση 5 βαθμών φέτος, +3 από του χρόνου, 5 παιχνίδια με διπλάσιο κόσμο και δημόσια συγνώμη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο πρόσωπο του ιβάν.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
Το Βούλγαροι εγώ το άρχισα όταν ο μπουχέσας άρχισε το Τουρκόσποροι. Υπεράνω δε θα το παίξω. Τουρκόσποροι εμείς; Βούλγαροι εσείς.
Αλλά μου αρέσει που λες ότι δε θα βάλεις χέρι στο καθένα τι λέει, αλλά με το Βούλγαροι που είπα ξεσηκώθηκες πουτανοπουστρα.
ρε χαζομαλακα που ειπα εγω καποιον τουρκοσπορο?

μηπως θες να γραφω υπερωριες στο θρεντ σας μη σας βρισει κανενας να του κανω ντα?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
10 βαθμούς επιπλέον σε εσάς. -20 σε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, και Ατρόμητο και υποβιβασμός στον ΠΑΟ (για να μάθει το Αθηναϊκό κατεστημένο). Μετά παίζει αν θα πάτε κατευθείαν στο τελικό του επόμενου Τσου Λου ή θα σας βάλουν να παίξετε και ημιτελικά. ΑΝ πάντως αποφασίσουν να παίξετε ημιτελικά θα είναι απόφαση σφαγή για τον ΠΑΟΚ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Δικαίωση του παοκ, πρόσθεση 5 βαθμών φέτος, +3 από του χρόνου, 5 παιχνίδια με διπλάσιο κόσμο και δημόσια συγνώμη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο πρόσωπο του ιβάν.
τυπε για το τελευταιο μην το δεις κ συντομα να γινεται πραγματικοτητα! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε χαζομαλακα που ειπα εγω καποιον τουρκοσπορο?

μηπως θες να γραφω υπερωριες στο θρεντ σας μη σας βρισει κανενας να του κανω ντα?
Ξαναγράφω το λοιπόν. Ο μπουχέσας είπε Τουρκόσποροι. Και επειδή εγώ υπεράνω δεν είμαι είπα Βούλγαροι. Μπες και κάνετα πουτάνα και αν θέλεις στο θρεντ. Αλλά με έβρισες; Εγώ γιατί να μη βρίσω; Δε πάω για άγιος. ΘΑ βρίσω. Και αφού γενικεύει ο άλλος θα γενικεύσω και εγώ. Ξαναλέω. Υπεράνω και παπαριές τέτοιες δεν είμαι και δε κάνω.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Αδερφη ξερεις καλα τι ειστε!
[move][size=80pt]ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!![/size][/move]

Και φυσικα οχι ολοι υπαρχουν κ παντελονατοι!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
Αδερφη ξερεις καλα τι ειστε!
[move][size=80pt]ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!![/size][/move]

Και φυσικα οχι ολοι υπαρχουν κ παντελονατοι!

Μη βρίζεις ρε Μάκη, στον αέρα είμαστε. Διαβάζουν και παιδγιά.  :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506

Δεν το πιστεύω, αυτοί στο τέλος θα δείξουν μόνοι τους και τον Κομίνη με τα κουμπούρια στον κρόταφο να πληκτρολογεί το φύλλο αγώνα.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν το πιστεύω, αυτοί στο τέλος θα δείξουν μόνοι τους και τον Κομίνη με τα κουμπούρια στον κρόταφο να πληκτρολογεί το φύλλο αγώνα.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τυπε ελαφρυνεις την θεση του επιβαρυνοντας την ακομα περισσοτερο, ειναι ανωτερα νομικα αυτα δεν τα καταλαβαινεις

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom