colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Ακολουθεί προγραμμα
Εσυ φιλε μου θα έρθεις Ελλάδα για τις άγιες μέρες του Πάσχα;
Τυπε Πασχα στο Πηλιο ειναι αξεχαστο και συνδυαζει και θαλασσα!
Δεν θα έρθεις να κάνεις γιορτές με γονεις τύπε και να φας μαγειρίτσα, κοκορέτσι, αρνί ή κατσίκι απολαμβάνοντας τον Ελληνικό ηλιο ; Θα δεις και Ελλεηνιδες να κάνουν πασαρέλα στα καφέ και στα κλαμπ.νο μειτ
κ το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω δεν μου λειπει η πατριντα μας
νο μειτ
κ το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω δεν μου λειπει η πατριντα μας
απο το πολυ γαμησι στο λουτοντι να κανει στην Ελλαδα τι να του λειψει το σουβλακι?
![]()
Πρώτη μέρα επίσκεψη στα μοναστήρια,ακολουθως φαγητό στο Καστράκι ,καφέ στο αέρινο και βράδυνη έξοδος Τρίκαλα με φαγητό στα μανάβικα η δίπλα στο ποτάμι στο belvedere η στο θρυλικό χανι και για after κρύπτη η τρανζίστορ
Δεύτερη μέρα λίμνη Πλαστήρα καφέ στις Ναϊάδες η Καζάρμα,τοξοβολία ,θαλασσιο ποδήλατο στην λίμνη επισκεψη στο φραγμα και επιστροφή για φαγητο στην ταβέρνα Πλαστήρας στο ομώνυμο χωριο
Τρίτη μέρα αναχώρηση για Μέτσοβο φαγητό και καφέ εκεί....Βράδυ χαλαρη έξοδος για ποτό στα Τρίκαλα και γλυκό στον νάρκισσο
Τετάρτη μέρα ανέβασμα προς Νεραϊδοχώρι για φαγητο εκεί,περνάς πρωτα απο Περτούλι όπου και το χιονοδρομικό σαλέ κλπ....Κατέβασμα για καφέ στην Ελάτη και επιστροφή....Για τολμηρούς μπορείς να κανείς και τον γύρο των χωριων προς χρυσομηλια και να γυρίσεις παλι απο τον δρόμο της καλαμπακας
Τώρα αν είναι μέσα στην μεγάλη βδομάδα αξιζει να παρακολουθήσεις τα δώδεκα Ευαγγέλια σε κάποιο μοναστήριτων μετεωρων
Φυσικά στα Τρίκαλα έχεις να επισκεφτείς και φρούριο,μουσείο Τσιτσάνη ενώ και στην Καλαμπάκα αξίζει το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών
Οια Σαντορινη!
Και εγώ σκέφτομαι για κάνα δυο μέρες ορεινή Πελοπόννησο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα που ακριβώς μάλλον Αρκαδία που δεν έχω ξαναπάει.