Νέα

Διακοπές στην Ελλάδα αρχές Απρίλη / Πάσχα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Πρώτη μέρα επίσκεψη στα μοναστήρια,ακολουθως φαγητό στο Καστράκι ,καφέ στο αέρινο και βράδυνη έξοδος Τρίκαλα με φαγητό στα μανάβικα η δίπλα στο ποτάμι  στο belvedere η στο θρυλικό χανι και για after κρύπτη η τρανζίστορ

Δεύτερη μέρα λίμνη Πλαστήρα καφέ στις Ναϊάδες η Καζάρμα,τοξοβολία ,θαλασσιο ποδήλατο στην λίμνη επισκεψη στο φραγμα και επιστροφή για φαγητο στην ταβέρνα Πλαστήρας στο ομώνυμο χωριο
Τρίτη μέρα αναχώρηση για Μέτσοβο φαγητό και καφέ εκεί....Βράδυ χαλαρη έξοδος για ποτό στα Τρίκαλα και γλυκό στον νάρκισσο

Τετάρτη μέρα ανέβασμα προς Νεραϊδοχώρι για φαγητο εκεί,περνάς πρωτα απο Περτούλι όπου και το χιονοδρομικό σαλέ κλπ....Κατέβασμα για καφέ στην Ελάτη και επιστροφή....Για τολμηρούς μπορείς να κανείς και τον γύρο των χωριων προς χρυσομηλια και να γυρίσεις παλι απο τον δρόμο της καλαμπακας

Τώρα αν είναι μέσα στην μεγάλη βδομάδα αξιζει να παρακολουθήσεις τα δώδεκα Ευαγγέλια σε κάποιο μοναστήριτων μετεωρων

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Φυσικά στα Τρίκαλα έχεις να επισκεφτείς και φρούριο,μουσείο Τσιτσάνη ενώ και στην Καλαμπάκα αξίζει το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
νο μειτ

κ το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω δεν μου λειπει η πατριντα μας
Δεν θα έρθεις να κάνεις γιορτές με γονεις τύπε και να φας μαγειρίτσα, κοκορέτσι, αρνί ή κατσίκι απολαμβάνοντας τον Ελληνικό ηλιο ; Θα δεις και Ελλεηνιδες να κάνουν πασαρέλα στα καφέ και στα κλαμπ.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
απο το πολυ γαμησι στο λουτον  :jerking: τι να κανει στην Ελλαδα τι να του λειψει το σουβλακι?  :think:

στο λουτον το αεροδρομιο μενει? τι κανει εκει βλεπει τα αεροπλανα να πανε και να ρχονται?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πρώτη μέρα επίσκεψη στα μοναστήρια,ακολουθως φαγητό στο Καστράκι ,καφέ στο αέρινο και βράδυνη έξοδος Τρίκαλα με φαγητό στα μανάβικα η δίπλα στο ποτάμι  στο belvedere η στο θρυλικό χανι και για after κρύπτη η τρανζίστορ

Δεύτερη μέρα λίμνη Πλαστήρα καφέ στις Ναϊάδες η Καζάρμα,τοξοβολία ,θαλασσιο ποδήλατο στην λίμνη επισκεψη στο φραγμα και επιστροφή για φαγητο στην ταβέρνα Πλαστήρας στο ομώνυμο χωριο
Τρίτη μέρα αναχώρηση για Μέτσοβο φαγητό και καφέ εκεί....Βράδυ χαλαρη έξοδος για ποτό στα Τρίκαλα και γλυκό στον νάρκισσο

Τετάρτη μέρα ανέβασμα προς Νεραϊδοχώρι για φαγητο εκεί,περνάς πρωτα απο Περτούλι όπου και το χιονοδρομικό σαλέ κλπ....Κατέβασμα για καφέ στην Ελάτη και επιστροφή....Για τολμηρούς μπορείς να κανείς και τον γύρο των χωριων προς χρυσομηλια και να γυρίσεις παλι απο τον δρόμο της καλαμπακας

Τώρα αν είναι μέσα στην μεγάλη βδομάδα αξιζει να παρακολουθήσεις τα δώδεκα Ευαγγέλια σε κάποιο μοναστήριτων μετεωρων

Φυσικά στα Τρίκαλα έχεις να επισκεφτείς και φρούριο,μουσείο Τσιτσάνη ενώ και στην Καλαμπάκα αξίζει το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών

Ευχαριστω! Εκλεισα τελικα για μεσα Μαιου. Για το μουσειο μανιταριων τρολαρεις ή το εννοεις;

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Επαναφέρω το θεματάκι ένα χρόνο μετά. Συναγωνιστές για πείτε καμια ιδέα. Πού θα κάνετε Πάσχα φέτος;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Και εγώ σκέφτομαι για κάνα δυο μέρες ορεινή Πελοπόννησο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα που ακριβώς μάλλον Αρκαδία που δεν έχω ξαναπάει.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Και εγώ σκέφτομαι για κάνα δυο μέρες ορεινή Πελοπόννησο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα που ακριβώς μάλλον Αρκαδία που δεν έχω ξαναπάει.

ωραια η ορεινη αρκαδια αλλα απο τετοια φαση προτιμω ευρυτανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom