You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές Σαμοθράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 863
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.184
- Πόντοι
- 26.141
Δες να πας τέλος Αυγούστου αν γίνονται ξανά τα rave partyΦέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
Mενεις είτε λιμάνι Καμαριώτισσα είτε στο κάμπινγκ.θερμα
Έχει πολλές βαθρες καταρράκτες οπως του φονιά
Αξίζει ο.ατχαιολογικος χωρος
Φυσικά κατσικάκι αυθονο κ γλυκό στο κάστρο της χώρας
Παραλίες οι κήπο ανατολικά κ η Παχιά Άμμος που έχει κ.τρια μπιτς μπαρ.
Για κατσίκι ο βράχος πριν την Παχιά Άμμος
Επίσης πρόσβαση μόνο με σκάφος στην παραλία βάτος που είναι ο μόνο καταρράκτης στην Ελλάδα από βουνό που σκάει στη Θάλασσα ...
Φιλαράκι ευχαριστώ!! Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη.Δες να πας τέλος Αυγούστου αν γίνονται ξανά τα rave party
Mενεις είτε λιμάνι Καμαριώτισσα είτε στο κάμπινγκ.θερμα
Έχει πολλές βαθρες καταρράκτες οπως του φονιά
Αξίζει ο.ατχαιολογικος χωρος
Φυσικά κατσικάκι αυθονο κ γλυκό στο κάστρο της χώρας
Παραλίες οι κήπο ανατολικά κ η Παχιά Άμμος που έχει κ.τρια μπιτς μπαρ.
Για κατσίκι ο βράχος πριν την Παχιά Άμμος
Επίσης πρόσβαση μόνο με σκάφος στην παραλία βάτος που είναι ο μόνο καταρράκτης στην Ελλάδα από βουνό που σκάει στη Θάλασσα ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.184
- Πόντοι
- 26.141
Επίσης αν γουστάρεις πεζοπορία μπορείς να ανέβεις κ στο ψηλότερο βουνό το φεγγάρι ....φημίζεται για την ορειβασία ..1650 μέτρα ύψοςΦιλαράκι ευχαριστώ!! Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη.
Έχει κρύες θάλασσες αλλά καλό ψάρι διότι ξεχύνονται όλα από Βόσπορο κ Ελλήσποντο με τα πολλά ποτάμια που σημαίνει πολυ τροφή για τα ψάρια
Φυσικά φημίζεται για κατσίκι αφού έχει πιο πολλά κατσίκια από κατοίκους
Στις βαθρες θα δεις κ γυμνιστές
Πηγα πριν 3 χρονια..αν γουσταρεις την χυμα φαση μεινε Θερμα αλλιως Χωρα..Παραλια κλασσικη κυκλαδιτικη οργανωμενη μονο η Παχια Αμμος στα νοτια οι υπολοιπες πετρωδεις αγριες ή πιο ερημικες..θα πας βαθρες εννοειται κ Φονια κ Γρια Βαθρα θα πας στα Αρχαια και ιδανικα για να χαρεις τις Βαθρες θα σου προτεινα να μην πας σε μηνα αιχμης που ειναι τιγκα ανθρωπιλα και δεν τις χαιρεσαι..παιζει πολυ ωτοστοπ οποτε παιζει να εχεις τα τυχερα σου αν εχεις μεσο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.184
- Πόντοι
- 26.141
Μπουζί αλλά εντάξει είμαι κάτι μοναδικό για νησί στην Ελλάδα ..Οι βάθρες είναι πολύ κρύες ή παλεύονται;
Έχει κ μουνάκια λόγω alternative τουρισμού ....ειδικά στο κάμπινγκ θερμά φημίζεται για τους χιπιδες alternative τύπους τύπισες
Θέλει μηχανάκι ή αμάξι διότι είμαι μεγαλουτσικο νησί ..
Κ πας μόνο από Αλεξανδρούπολη με καράβι δύο μισή ώρες
Φιλαράκι μόνο Αύγουστο μπορώ να πάρω άδεια. Εντάξει δεν με χαλάει εάν έχει κόσμο.Πηγα πριν 3 χρονια..αν γουσταρεις την χυμα φαση μεινε Θερμα αλλιως Χωρα..Παραλια κλασσικη κυκλαδιτικη οργανωμενη μονο η Παχια Αμμος στα νοτια οι υπολοιπες πετρωδεις αγριες ή πιο ερημικες..θα πας βαθρες εννοειται κ Φονια κ Γρια Βαθρα θα πας στα Αρχαια και ιδανικα για να χαρεις τις Βαθρες θα σου προτεινα να μην πας σε μηνα αιχμης που ειναι τιγκα ανθρωπιλα και δεν τις χαιρεσαι..παιζει πολυ ωτοστοπ οποτε παιζει να εχεις τα τυχερα σου αν εχεις μεσο
Α ναι; Προτείνεις να πάρω το αμάξι;Μπουζί αλλά εντάξει είμαι κάτι μοναδικό για νησί στην Ελλάδα ..
Έχει κ μουνάκια λόγω alternative τουρισμού ....ειδικά στο κάμπινγκ θερμά φημίζεται για τους χιπιδες alternative τύπους τύπισες
Θέλει μηχανάκι ή αμάξι διότι είμαι μεγαλουτσικο νησί ..
Κ πας μόνο από Αλεξανδρούπολη με καράβι δύο μισή ώρες
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.894
- Πόντοι
- 2.356
μην κανεις μπανιοΦέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
μην δειχνεις σαν μπατσος
και μην πας να περασεις κανα μαυρο στο καραβι γιατι θα σε κανουν μαυρο...
Δεν κάνω μαύρο και δεν φαίνομαι για μπατσόφατσα. Χαχαχα.μην κανεις μπανιο
μην δειχνεις σαν μπατσος
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.341
- Πόντοι
- 1.056
Γαστρεντερίτιδα αλήθειας...
Να βλέπεις τα γκομενάκια να κάνουν γυμνισμό και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από την θάλασσα γιατί έχεις ξεκωλοθεί.
Είναι για σκληρούς καριόληδες.
Να βλέπεις τα γκομενάκια να κάνουν γυμνισμό και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από την θάλασσα γιατί έχεις ξεκωλοθεί.
Είναι για σκληρούς καριόληδες.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.894
- Πόντοι
- 2.356
επρεπε να του πεις το προφανες....Επίσης αν γουστάρεις πεζοπορία μπορείς να ανέβεις κ στο ψηλότερο βουνό το φεγγάρι ....φημίζεται για την ορειβασία ..1650 μέτρα ύψος
Έχει κρύες θάλασσες αλλά καλό ψάρι διότι ξεχύνονται όλα από Βόσπορο κ Ελλήσποντο με τα πολλά ποτάμια που σημαίνει πολυ τροφή για τα ψάρια
Φυσικά φημίζεται για κατσίκι αφού έχει πιο πολλά κατσίκια από κατοίκους
Στις βαθρες θα δεις κ γυμνιστές
ψαρι στο λιμανι
κατσικι στα χωρια...
και κατα δευτερον αν εχει παει ποτε ικαρια.
ξεχασες την ανω μερια. και στα θερμα εχει καλα κατσικια. ο βραχος ειναι οκ απο τις πιο τοπ σουβλες του νησιου αλλα και οι περισσοτεροι τιμιοι ειναι.... δεν ειναι θασος που λογω υπερτουρισμου τρως μονο κατεψυγμενα...
για να παει στην παχια χωρις αμαξι ειναι ταλαιπωρια εκτος αν τυχει οτοστοπ η σαββατοκυριακο λεωφορειο. βατος ειναι για σκληροπυρηνικους καμπερ. κηπος επισης αλλα απο οσο ξερω ο δρομος δε παει (πας με δικη σου ευθυνη)
κατα τα αλλα το ζητημα ειναι αν μεινει σε καμπιγκ η σε ενοικιαζομενο.
και αν τελικα καμπιγκ οργανωμενο (ρευμα+ζεστο νερο) η οχι...
αν ναι τοτε η καλη φαση παιζει απο μεσα ιουλιου ως τελη αυγουστου...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.184
- Πόντοι
- 26.141
Έχει δίκιο ...μην κανεις μπανιο
μην δειχνεις σαν μπατσος
Λόγω της κατάστασης του νησιού (xυμα φάση ) ελέγχουν για μαύρο συχνά στο λιμάνι ...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.894
- Πόντοι
- 2.356
προσωπικα οχι.... καλυτερα δικυκλο. η νοικιασε απο εκει. αν πας για λιγες μερες δεν αξιζει τον κοπο και το κοστος (ακριβο κοστος μεταφορας αυτοκινητου και ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ) συν οτι αν πας σε μερες αιχμης παιζει να ερθει το αμαξι 2 μερες μετα η να μη μπορει να φυγει το αμαξι απο το νησι!!!!Α ναι; Προτείνεις να πάρω το αμάξι;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.184
- Πόντοι
- 26.141
Κ μηχανάκι 125 σού φτάνει .....Α ναι; Προτείνεις να πάρω το αμάξι;
Η θα μένεις σε οργανωμένο κάμπινγκ στα θερμά ( χωριό )
Η σε ξενοδοχείο Καμαριώτισσα ( λιμάνι ) .
Στη χώρα πέρα από γλυκά κ καφενέδες δεν έχει κάτι άλλο κ ένα κάστρο με την αμφιθεατρική άποψη της χώρας
Προτιμώ το κάμπινγκ. Αν δεν κάνω κάμπινγκ δεν νιώθω ότι έκανα διακοπές.επρεπε να του πεις το προφανες....
ψαρι στο λιμανι
κατσικι στα χωρια...
και κατα δευτερον αν εχει παει ποτε ικαρια.
ξεχασες την ανω μερια. και στα θερμα εχει καλα κατσικια. ο βραχος ειναι οκ απο τις πιο τοπ σουβλες του νησιου αλλα και οι περισσοτεροι τιμιοι ειναι.... δεν ειναι θασος που λογω υπερτουρισμου τρως μονο κατεψυγμενα...
για να παει στην παχια χωρις αμαξι ειναι ταλαιπωρια εκτος αν τυχει οτοστοπ η σαββατοκυριακο λεωφορειο. βατος ειναι για σκληροπυρηνικους καμπερ. κηπος επισης αλλα απο οσο ξερω ο δρομος δε παει (πας με δικη σου ευθυνη)
κατα τα αλλα το ζητημα ειναι αν μεινει σε καμπιγκ η σε ενοικιαζομενο.
και αν τελικα καμπιγκ οργανωμενο (ρευμα+ζεστο νερο) η οχι...
αν ναι τοτε η καλη φαση παιζει απο μεσα ιουλιου ως τελη αυγουστου...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.894
- Πόντοι
- 2.356
σαρεσουν τα κρυα τα νερα? βαθρες... κολυμπας συνηθως γυμνος.... καποιες ειναι ευκολα προσβασιμες. καποιες δυσκολα. και καποιες δε θα τις μαθουν ποτε οι τουριστες. το συνδυαζεις με πεζοπορια (Φονιας)Φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
παραλιες κακες. ειναι με πετρα οι περισσοτερες πλην της παχιας αμμου... θες ειδικο παπουτσι για ασφαλεια μη γλυστρησεις στη γλιτσα απο τις πετρες γιατι το να βγεις απο τη θαλασσα ειναι πιο δυσκολο απο το να μπεις.
γενικα απο περιβαλλοντολογικης αποψης το νησι ειναι παρθενο χωρις να το εχει βιασει ο ανθρωπινος παραγοντας
ορειβασια? ανεβαινουν το βουνο το οποιο ειναι αρκετα ψηλο.
αρχαιολογια? στασιδι αποστολου παυλου. αρχαιο ιερο των μεγαλων θεων (καβηρεια)
τιμιο φαγητο το κατσικι σε καθε χωριο. φρεσκα ψαρια στις ταβερνες του λιμανιου. επισης αλλο ντοπιο πιατο ειναι η τσιγαριστη φασολαδα. επισης μην παραλειψεις να δοκιμασεις ντοπια τυρια σαμοθρακης. απο γλυκα το πραουστι (δικο τους κορομηλο) και χασλαμα (θυμιζει αρκετα μελομακαρονο)
μερη? χωρα (πρωτευουσα) διατηρητεος οικισμος πολυ γραφικος που επισκεπτεσαι με τα ποδια. καλη φαση για βραδια καλοκαιριου στα καλντεριμια για ποτακι και εξοδο.
καμαριωτισσα. το λιμανι του νησιου οπου εχει τον περισσοτερο κοσμο και κινηση.
θερμα. βορεια του νησιου. τα εξαρχεια του αιγαιου!!!! ησυχαστηριο τη μερα. το βραδυ ομως το καλοκαιρι εκει γινεται η καλη φαση.
προφητης ηλιας. χωριο κοντα σε ενα πιο μεγαλο (λακκωμα) το οποιο εχει 2 πολυ καλες ταβερνες με σουβλες και κατσικια.
αυτα τα λιγα....
το θεμα ειναι να ξερεις και εσυ τι θες να κανεις. μη περιμενεις χαη σοσαηετι και χαη κλας! εκει γενικα ειναι ησυχαστηριο χωρις νταμπα ντουμπα και φερραρι.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.480
- Πόντοι
- 2.356
Πολύ ωραίο θέμα! Να σου πω και την αλήθεια και εγώ είμαι στο ψάξιμο για το που θα πάω διακοπές. Ούτε εγώ έχω βρει παρέα. Και εδώ θέλω να πω κάτι με αφορμή αυτό.Φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να μπορείς να κάνεις παρέα ο ίδιος στον εαυτό σου. Τα τελευταία χρόνια, λόγω του ότι δεν μπορώ να συνδυαστώ με φίλους για να πάω με αυτούς ή λόγω του ότι δεν έχω σχέση πηγαίνω μόνος μου διακοπές. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα. Πρόκειται για τον ορισμό της ξεκούρασης. Το κάνουν ελάχιστοι αλλά πιστέψτέ με αν το συνηθίσεις κολλάς - γιατί δεν στα πρήζει κανένας και καμία. Για να κάνεις διακοπές γαμάτες με παρέα θα πρέπει να ταιριάζετε πολύ στα θέλω σας.