Απο κει και μετα,και αφου ειχαμε τακτοποιηθει στα δωματια μας,εγινε ενας πρωτος ελεγχος των προσφερομενων υπηρεσιων,ετσι για το καλωσορισμα.Αφου περασαν τα τεστ,αρχισαμε να εξερευνουμε τις γυρω περιοχες,εχοντας βεβαια πανω μας στραμμενα τα βλεμματα(θελοντας και μη γιατι η μια απο τις 2 ηταν πανω απο 1,90 στο υψος).Το πολυ καλο της υποθεσης ηταν οτι τα κοριτσια ηταν φανταστικα σε ολα.Για μια βδομαδα τις αισθανθηκαμε σαν φιλες μας,σαν γυναικες μας(αν και ημουν μολις χωρισμενος εγω),σαν ερωμενες,οπως ακριβως θα θελαμε τις γυναικες με 2 λογια.
Ποτε δεν παραπονεθηκαν για κατι,ποτε δεν διαμαρτυρηθηκαν,δεν ειπαν οχι σε οτι ζητησαμε(εκτος την ανταλλαγη που ζητησαμε εμεις).Τοσο πιστες ητανε .Ηταν μια βδομαδα,που δεν μπορει να ξεχαστει φυσικα,ουτε για τις κορασιδες,ουτε για την συμπεριφορα τους,ουτε για τις απιθανες στιγμες που μοιραστηκαμε.Αυτα,δεν ξερω αν σε καλυψα,αν θελεις καποια λεπτομερεια,δεν εχω προβλημα.
Ποτε δεν παραπονεθηκαν για κατι,ποτε δεν διαμαρτυρηθηκαν,δεν ειπαν οχι σε οτι ζητησαμε(εκτος την ανταλλαγη που ζητησαμε εμεις).Τοσο πιστες ητανε .Ηταν μια βδομαδα,που δεν μπορει να ξεχαστει φυσικα,ουτε για τις κορασιδες,ουτε για την συμπεριφορα τους,ουτε για τις απιθανες στιγμες που μοιραστηκαμε.Αυτα,δεν ξερω αν σε καλυψα,αν θελεις καποια λεπτομερεια,δεν εχω προβλημα.