λοιπον φιλαρακο.αν και εχω την εντυπωση οτι λες μουφες,θα σου απαντησω.
καταρχην το ποσο που δινεις,ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγαλο, και αν προσθεσουμε τα εξοδα διαμονης,εισιτηρια,φαγητα,ποτα,με την γκομενα,τοτε λειαν επιεικως θελεις αλλα 3000 ευρω.στο συνολο θες 8000ευρω περιπου.δεν νομιζω να εισαι τοσο μαλακας,να δωσεις αυτα τα λεφτα,διοτι αν εχεις τοσα πολλα λεφτα θα εχεις τις ακρες,να το κανεις απο εδω το κονε.τελος παντων.γνωμη μου ειναι αν διαθετεις τα φραγκα,οπως λες,μπορεις να κανεις μια γυρα σε κανενα στριπτιτζαδικο η σε κανενα στουντιο,και αφου εντοπισεις το θηραμα,να διαπραγματευτεις,το ποσο απευθειας μαζι της,η ακομα και με το αφεντικο της.δεν νομιζω να σου πει κανενας οχι,ισα ισα το αντιθετο.πιστευω ετσι και πιο φθηνα θα σου ερθει η δουλεια,αλλα και σε περιπτωσει που παει κατι στραβα θα ξερεις τι να κανεις.πιστευω να μην εστειλες καμια προκαταβολη στην γκομενα.αν τελος παλι εισαι αποφασισμενος να πας με την συγκεκριμενη γκομενα,κανε τις μια συμφωνια οτι θα τις δινεις καθε μερα απο καποιο ποσο(700ευρω περιπου) ωστε στο τελος τις εβδομαδας θα εχει παρει ολο το ποσο που θελει.πιστευω οτι ετσι δεν θα σου κανει μαλακια διοτι θα εχει να περνει λεφτα,και αν κατι παει στραβα και ξενερωσεις την διωχνεις και γλιτωνεις και τα υπολοιπα φραγκα,απο το να την εχεις στο κεφαλι σου μονο και μονο επειδη ειναι πληρωμενη και να σου σπαει τα αρχιδια.μην ξεχνας οτι εχεις να κανεις με πουτανα και οχι με καμια γκομενα που σε γουσταρει και ηρθε μαζι σου διακοπες.γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ.
παραθετω ξανα αυτο που εγραψα εχθες για οσους τυχον δεν το διαβασαν.