loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλημερα αγαπητοι συναγωνιστες καθως το φορουμ μας αποτελει το μοναδικο ενδιαφερον(και αξιοπιστο κατα τη γνωμη μου!) μεσο ενημερωσης στο ιντερνετ(για εμενα τουλαχιστον που δε ξερω και πολλα γενικα απο computing..:-) θα ηθελα να ρωτησω τους συναγωνιστες του φορουμ αν θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα καθως φετος μ'εχουν πρηξει τα φιλαρακια μου να παμε διακοπες Κυκλαδες εχω παει σε Ιο και Παρο πριν απο μερικα χρονια αλλα δε μου αρεσε και πολυ..και εκτος απο τη gay ξεφωνημενη Μυκονο(μακρια απο εμας και οπου θελει ας μπει.. ) αφου εχουν φαγωθει για κυκλαδες φετος το μοναδικο αλλο νησι για το οποιο γινεται χαμος ειναι η Σαντορινη οπου δεν εχω παει ποτε και θελω παρα πολυ να παω γι'αυτο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συναγωνιστης που να εχει ζησει πραγματικα μεγαλο διαστημα στη Σαντορινη(οχι να εχει παει εκει μονο για διακοπες το καλοκαιρι για κανα δυο μηνες..), η΄ακομα καλυτερα αν καταγεται απο εκει ωστε να μπορει να μου πει εγκυρα τι παιζει γενικα απο διασκεδαση, κτλ..(απο γκομενες ξενες και ελληνιδες ακομα εχω ακουσει οτι παιζουν πολυ γενικα στη σαντορινη.. ;) ? και ακομα αν εχει να προτεινει καπου εγγυημενα να μεινουμε για να το κλεισουμε εγκαιρως καθως δε ξερω τιποτα απο εκει..οποιος θελει ας μου απαντησει εδω η΄ σε pm αν αισθανεται πιο ανετα από τον ενδοιασμό μην ειπωθει ότι κανει διαφημιση σε καποιο μερος διαμονης η΄ μαγαζι,κτλ...
Ευχαριστω πολυ συναγωνιστες ειλικρινα αναμενω σοβαρη ενημερωση !!!!
Ευχαριστω πολυ συναγωνιστες ειλικρινα αναμενω σοβαρη ενημερωση !!!!