You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραφη προσωπικων μου δεδομενων απο τις αναζητησεις του Google
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sdov38
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λιγο δυσκολο αυτο που λες παντως γιατι ενω και τα υπόλοιπα μελη βλεπουν μια συναλλγη ΔΕΝ βλεπουν στοιχεια επικοινωνιας κλπ . Αντιθετα στις οταν εχεις επιτυχημενη συναλλαγη βλεπεις ΟΛΑ τα στοιχεια
Καλυτερα καθαεισε το ιστορικο
Αν καθαριζω το ιστορικο μου συνεχεια, αυτο με προφυλλασει απολυτα ?
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καθαρισε ιστορικο
κανε αυτο και κανε αναζητηση και πες τι βλέπεις
Στην ιστιοσελίδα οπού έκανες εγραφή υπάρχουν και κανόνες, αυτή κάνονες μπήπως γραφούν αν θέλείς να χρησομοποίουνται τα πρωσωπικά στοίχεια για διαφήμηση σε αλλά site;Αυτο που θελω ομως ουσιαστικα, ειναι να μπλοκαρω ολες τις μελλοντικες αναζητρησεις. Αυτες τις δυο που υπαρχουν τωρα, πιθανον σε συντομο σχετικα διαστημα να τις διαγραψουν.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό.Οι εγγραφές των προσωπικών σου στοιχείων γίνονται στη βάση δεδομένων της σελίδας,όχι στον Η/Υ σου.Ο μόνος τρόπος είναι να κάνουν αυτοί ασφαλή τη βάση δεδομένων τους για να μην μπορεί η κάθε μηχανή αναζήτησης να σκανάρει τα πάντα.Εσύ δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν εχεις chrome μπες με stealth ή με in private στον IE
καλυτερα μην κανεις τιποτα και πιστεψε μας οτι δεν βγαινει το οναμα σου και τα στοιχεια σου!!!!
Αυτα τα κανεις για να δεις πως βλεπουν οι 3οι το νετ. Εγω οταν ανογω την σελιδα μου λεεει γιεα pepe_le_pe εσενα εσενα γεια sdov38 και ενω βλεπου με την ιδια σελιδα σεν βλεπουμε τα ιδια πραγματα , αμα σβηουμε και οι 2 το ιστορικο τα κουκιες και το ιστορικο αναζητησης θα δουμε σχεδον ιδια την σελίδα !!!!
καλυτερα μην κανεις τιποτα και πιστεψε μας οτι δεν βγαινει το οναμα σου και τα στοιχεια σου!!!!
Καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων σας.
Αν τα κανω αυτα δηλαδη καθε φορα που χρησιμοποιω τον υπολογιστη θα ειμαι εξασφαλισμενος ?
Αυτα τα κανεις για να δεις πως βλεπουν οι 3οι το νετ. Εγω οταν ανογω την σελιδα μου λεεει γιεα pepe_le_pe εσενα εσενα γεια sdov38 και ενω βλεπου με την ιδια σελιδα σεν βλεπουμε τα ιδια πραγματα , αμα σβηουμε και οι 2 το ιστορικο τα κουκιες και το ιστορικο αναζητησης θα δουμε σχεδον ιδια την σελίδα !!!!
Ρε παιδια οχι οτι ξερω την λυση στο προβλημα του αλλα πραγματικα τι σχεση εχουν το ιστορικο του , τα cookies , τα προσωρινα αρχεια και γενικα ολες οι ρυθμισεις του browser με το προβλημα του φιλου μας???!
Το θεμα ειναι καθαρα του site που εγινε η συναλλαγη. Εκει πρεπει να απευθυνθει. Και το google δεν εχει καμια ευθυνη , μια μηχανη ειναι που ρουφαει οτι πληροφορια , σχετικα με την αναζητηση μας , βρει ελευθερη .
Το θεμα ειναι καθαρα του site που εγινε η συναλλαγη. Εκει πρεπει να απευθυνθει. Και το google δεν εχει καμια ευθυνη , μια μηχανη ειναι που ρουφαει οτι πληροφορια , σχετικα με την αναζητηση μας , βρει ελευθερη .
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφερον: Ουτε εγω εχω μεγαλη σχεση ΑΛΛΑ καλου κακου κανε μια αναζητηση του ονοματος απο αλλο browser ή καλυτερα υπολογιστη
να δεις τι βλεπει καποιος αλλος , ιιιιιισως και να την παιρνει απο την κασε την σελίδα !!!!!
Δεν καταλαβα τι βγαινει , η σελιδα της δημοπρασιας ή επιτυχια της !!!
Αφου εσυ μπορεις να επεμβεις μονι στην σελιδα της δημοπρασιας δεν μπορεις να κανεις πολλα !!! Ενημερωσε το σαιτ δημοπρασιων!!!
Το λινκ αφορουν σε μαστρογουεμπηδες δλδ σε αυτους που εχουν τα σαιτ !!!
Εσυ μαν εμπαινες και στο Phorum.gr ε?
αν εχεις chrome μπες με stealth ή με in private στον IE
Σορρυ αλλα αυτα για μενα ειναι Κινεζικα
Μπορεις να μου τα γραψεις πιο απλα ?
Τίποτα περισότερο απ΄όσα ειπώθηκαν.Απενεργωποίησες το google search στην μπάρα εκκίνησης κάτω δεξιά???Εχω το McAfee. Μπορω να κανω κατι απο εκει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 9K