Νέα

Διαγραφή προγράμματος -εξετάσεις διπλώματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ειχα περασει στον υπολογιστη μου,το προγραμμα που εχεις τις ερωτησεις,για να δωσει καποιος εξετασεις για διπλωμα οδηγησης.αυτο το γαμημενο επειδη ειναι μια παλια εκδοση,εκτος απο την εγκατασταση,ηθελε και μια μετατροπη στην αναλυση τις οθονης,και μια ψιλοαλλαγη στα windows(εχω ΧΡ εγω) για να μπορει να διαβαζετε στην οθονη.εσβησα το κολοπρογραμμα εντελως,και δεν μπορω να φερω την αναλυση τις οθονης οπως ηταν αρχικα.
μηπως ξερεις κανεις πως γινετε?
ετυχε κανενας να κανει προσθαφαιρεση αυτου του προγραμματος μηπως?
βασικα δεν ξερω αν διαγραφηκε και εντελως το προγραμμα,διοτι δεν το βρισκω μεσα στα αρχεια πλεον.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τιποτα κανεις?
τι γινετα σημερα?
που ειναι οι χακερ του σαιτ? :think: :think: :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βασικα ριξε μια επανεκκινηση , μετα πατας στη επιφανεια εργασιας δεξι , Ιδιοτητες / κατρελα  ρυθμισεις , αλλαζεις αναλυση πατας οκ ,

Τα δοκιμασες ?

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Βασικα ριξε μια επανεκκινηση , μετα πατας στη επιφανεια εργασιας δεξι , Ιδιοτητες / κατρελα  ρυθμισεις , αλλαζεις αναλυση πατας οκ ,

Τα δοκιμασες ?
τα εχω κανει αυτα.
αλλα ποια αναλυση να βαλω απο ολες?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ειχα περασει στον υπολογιστη μου,το προγραμμα που εχεις τις ερωτησεις,για να δωσει καποιος εξετασεις για διπλωμα οδηγησης.αυτο το γαμημενο επειδη ειναι μια παλια εκδοση,εκτος απο την εγκατασταση,ηθελε και μια μετατροπη στην αναλυση τις οθονης,και μια ψιλοαλλαγη στα windows(εχω ΧΡ εγω) για να μπορει να διαβαζετε στην οθονη.εσβησα το κολοπρογραμμα εντελως,και δεν μπορω να φερω την αναλυση τις οθονης οπως ηταν αρχικα.
βασικα δεν ξερω αν διαγραφηκε και εντελως το προγραμμα,διοτι δεν το βρισκω μεσα στα αρχεια πλεον.

1024*8κατι

ρε μλκ, έφτασες σε αυτήν την ηλικία κι ακόμη δεν έχεις δίπλωμα;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny:

Οποια σ αρεσει , ξερω γω δοκιμασε  αν κατεχεις

Εγω εχω την μεγαλυτερη , αλλα εγω ειμαι εγω  :P

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
1024*8κατι

ρε μλκ, έφτασες σε αυτήν την ηλικία κι ακόμη δεν έχεις δίπλωμα;
ρε ενας ανηψιος μου εδωσε για διπλωμα,και επειδη ειχε χαλασει το λαπτοτ του,το περασε στο δικο μου υπολογιστη το προγραμμα.

δεν ειμαι κανενας γερος ρε μαλακα εγω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε ενας ανηψιος μου εδωσε για διπλωμα,και επειδη ειχε χαλασει το λαπτοτ του,το περασε στο δικο μου υπολογιστη το προγραμμα.

δεν ειμαι κανενας γερος ρε μαλακα εγω.

ωχ πάει το ανηψούδι!

πόσο είσαι ρε θείο;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αν δεν φτιαξει με την αναλυση που διορθωσες (99,9% θα φτιαξει ομως) τοτε κανε επαναφορα συστηματος και ημ/νια πριν εγκαταστησεις το προγραμμα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αν δεν φτιαξει με την αναλυση που διορθωσες (99,9% θα φτιαξει ομως) τοτε κανε επαναφορα συστηματος και ημ/νια πριν εγκαταστησεις το προγραμμα.

δεν ξέρει που δεν ξέρει να δουλεύει το πισι, του λες να κάνει και περίεργα, και στο τέλος τον κόβω να κάνει κανά φορμάτ

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεν μπορω να βγαλω ακρη ρε φιλε.
ο μαλακας ηρθε και το περασε μονος το προγραμμα.
εγω πηγα να το σβησω εχθες,και δεν ξερω αν σβηστικε η οχι.
παντως δεν μπορω να το βρω το προγραμμα.

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας/ιδιότητες/για προχωρημένους... και εκεί που λέει μέγεθος βάζεις 96dpi

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν μπορω να βγαλω ακρη ρε φιλε.
ο μαλακας ηρθε και το περασε μονος το προγραμμα.
εγω πηγα να το σβησω εχθες,και δεν ξερω αν σβηστικε η οχι.
παντως δεν μπορω να το βρω το προγραμμα.
otan λες το εσβησες εννοεις το απεγκατεστησες ε?
γτ εγω στην αρχη νομιζα σβηνεις μονο το εικονιδιο συντομευσης του.. :cheesy:

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Τουλάχιστον τα πέρασες τα θεωρητικά, Αρκάνη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας/ιδιότητες/για προχωρημένους... και εκεί που λέει μέγεθος βάζεις 96dpi
οκ φιλε ευχαριστω.
πολυ σωστος.
απλα για να γινει η αλλαγη πρεπει να βαλεις και την δισκετα με τα XP.

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλε ευχαριστω.
πολυ σωστος.
απλα για να γινει η αλλαγη πρεπει να βαλεις και την δισκετα με τα XP.
http://[URL unfurl="true"]www.ieslaarboleda.net/ficheros/Materiales_generales_centro/webquest01/Amstrad_CPC464.jpg[/img[/URL]]

Είσαι γκουρού, τελικά.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.google.com/imgres?imgurl=http://www.ieslaarboleda.net/ficheros/Materiales_generales_centro/webquest01/Amstrad_CPC464.jpg&imgrefurl=http://www.ieslaarboleda.net/ficheros/Materiales_generales_centro/webquest01/webquest.php.htm&usg=__rNpN9YBAp-HEqLBoac1OuZ7uupI=&h=772&w=1186&sz=146&hl=el&start=0&tbnid=MNXC8yyAgdlefM:&tbnh=152&tbnw=206&prev=/images%3Fq%3Damstrad%2Bcpc464%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dsafari%26sa%3DN%26rls%3Den%26biw%3D1264%26bih%3D653%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&ei=6uxVTJO6HdSc4Abhr5inBQ&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=79&ty=84[/img[/URL]]

Είσαι γκουρού, τελικά.

[/quote]
ρε μαλακα βρες κανενα μουνι να γαμησεις και μη ασχολησε με μαλακιες.
ξυστα τα αρχιδια σου δηλαδη,αυτο σε πειραξε?
που εχεις να γαμησεις 5 χρονια δεν σε πειραζει?

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλακα βρες κανενα μουνι να γαμησεις και μη ασχολησε με μαλακιες.
ξυστα τα αρχιδια σου δηλαδη,αυτο σε πειραξε?
που εχεις να γαμησεις 5 χρονια δεν σε πειραζει?

Αρκάνη, από πληροφορική είσαι (προφανώς) σκράπας. Επιεικώς, το αυτόν και από Ελληνική Γλώσσα.

Τουλάχιστον κατέχεις τίποτα από ΦυσικοΧημείες ή μαζεύεις κεράσια στην Έδεσσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom