Νέα

Διαγραφή λέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpotofilos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η rouli πρεπει να διαγραφει ως μελος ή πρεπει να συνεχισει

• ναι

Ψήφοι: 1 16,7%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω

Ψήφοι: 3 50,0%
  • δε με νοιαζει αρκει να εχω ελπιδες να μου κατσει

Ψήφοι: 2 33,3%
  • ζητω η παραγκα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και σχετικά παλιός είμαι και πείρα από το τσατ έχω αλλά δεν καταλαβαίνω τί εννοείς...

Σε πείραξε η Ρούλι;
Σε πλήγωσε;
Ήταν κακή μαζί σου;

Μεγάλο παιδί είσαι, θα το ξεπεράσεις!

Τη δικιά μας συνδρομή και βοήθεια τί τη θέλεις;

+ Επειδή σπανίως έχω μιλήσει με τη rouli δε μας λες για εγκυλοπαιδικούς λόγους τι έκανε;
Γιατί έτσι και αλλιώς χρειάζεται κάτι πραγματικά σοβαρό για να διαγραφεί κάποιος, που δεν νομίζω ότι είναι η περίπτωση. Το να τη λες λέρα όμως είναι προσβλητικό

OP
OP
M

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω 8α συνεχισω να τηρω σιγη ιχ8υος κα8οτι οσο κ αν καποιοι 8ελουν να γελοιοποιησουν το 8εμα εξακολου8ει να ειναι σοβαρο κ αν δεν ηταν δε νομιζω να υπερτερουσαν οι ψηφοι υπερ της διαγραφης οποτε γιατι δε ρωτατε αυτους που ψηφισαν υπερ να σας πουν?

Επισκέπτης
Ναι καλά mpotofile αν δε μας πεις τί συμβαίνει θα καταλάβουμε...Ανάθεμα αν έστω κι ένας από όσους ξήφισαν γνωρίζουν επί του θέματος,λες και πρέπει να παρακολουθούμε όλοι τί γράφεις εσύ κι η rouli ώστε να είμαστε γνώστες της κατάστασης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάντως ψήφισα "δε με νοιαζει αρκει να εχω ελπιδες να μου κατσει".........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω :2funny: και νομιζα οτι θα ημουν η πρωτη που θα σχολιαζε αυτη την επιλογη γμτ :P

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εχθές που μίλησα με την Ρούλι(το καρούλι,το μαρούλι....)μου είπε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από τη δήλωση που έκανε στο τσατ,ότι δε φοράει μπότες,αλλά προτιμάει τις αρβύλες,και ειδικότερα αυτές που έχουν κατασκευαστεί στο 700ΣΕ.Αυτό απογοήτευσε τον μποτόφυλο και θεώρησε την ενέργεια αυτή εχθρική,και έβαλε στοίχημα ότι θα καταφέρει να τη διαγράψει.Εγώ πάντως θέλω να μείνει στο φόρουμ,διότι μου εκμυστηρεύτηκε ότι της αρέσει το κυνήγι,αλλά λέει ότι είναι οικολόγος,επειδή τα είχε κάποτε με έναν ακτιβιστή της greenpeace και δε θέλει να τον πληγώσει περαιτέρω...
Να συμπληρώσω ότι προτιμάει τα πουλιά και δη τις μπεκάτσες επειδή με το μακρύ ράμφος τους μπορούν να την ικανοποιήσουν περισσότερο.Δε χτυπάει ποτέ μπεκάτσα μικρότερη από τα 15cm!!!

OP
OP
M

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
να παρει καρφωθηκα! :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ανοίγετε thread με πράγματα ανούσια και αερολογίες..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο ένας ανοίγει thread γιατί αποχωρεί έτσι γενικώς και αορίστως...
Ο άλλος ανοίγει thread γιατί τον απειλούν κάποιοι που δεν κατονομάζει έτσι γενικώς και αορίστως..........
Ο παρα-άλλος ανοίγει thead γιατί κάτι γενικώς και αορίστως τον προσβάλλει........... :jerking: :jerking: :jerking:
Το site άλλαξε διεύθυνση ξαφνικά έτσι γενικώς και αορίστως  :think: :think: :think: και ο Alexxx θα λέγεται Γλομπέος και άλλος θα απαντά στα μηνύματα προς αυτόν. :think: :think: :think: :think: :think:

Τελικά δικαιολογούμε επάξια τον τίτλο του site....ΣΩΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εδώ μέσα μπορεί να είναι σωστό μπουρδέλο, αλλά γιατί η μαλακία πάει σύννεφο??????? :jerking: :jerking: :think:

Επισκέπτης
Να διαγραφεί το συντομότερο δυνατόν!Προτείνω να επαναφέρουμε τα βασανιστήρια που εφάρμοζε η Ιερά Εξέταση κατά τον Μεσαίωνα για την υποδειγματική τιμωρία της rouli.A ρε μου φαίνεται η  :jerking: πάει σύννεφο!

Επισκέπτης
καλο το μεγιστο δικαστι τισ ιδονις λιομα να εκδικασει τιν ατιθασι πορνι ρουλι στο εροτοδικιο!!!!!!μπουαχχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!
πρεπει να ομολογισει προσ τον εκδικαστα ολες τισ ενοχες τισ προς τοιν αθοο φιλτατο μποταα!

Επισκέπτης
ρε τι ειναι αυτα που λετε???

[move]φφφφφεεεεεερρρρρρρττττττεεεεε να πιωωωω,
να ξημερωωωωωωωωωωθθθθθθθωωωωωωωωωωωωωω,
πω-πω-πω τι τσιμπουκιιιιι ηταν αυτο!!!!!
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom