Όχι δε νομίζω να το κανει.
Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να γράψω ένα μικρό σκέφτομαι και γράφω όσον αφορά το γιατί πρέπει να σταματήσεις(και εσυ και ο οποιοσδήποτε γενικά)να ασχολείσαι με τον καθενα που την είδε γιατί μπαμπά και ρωτάει συνέχεια.
Από τα 4(πάνω κάτω) χρόνια που έχω λογαριασμό στο ιντερνετικό ίδρυμα έχω μάθει τα εξής:
1)οι ζητουλες είναι σαν τα περιστέρια,όσο πιο πολύ σημασία - προσοχη τους δίνεις τόσο πιο πολύ πολλαπλασιάζονται και σε πρήζουν
2)ο λογαριασμός τους,αν το παρατηρήσεις ,είναι κατά πλειοψηφία με ανύπαρκτη δραστηριότητα που σημαίνει ότι πέρα από το ότι δεν θα προσφέρουν ποτέ τίποτα σε σένα και γενικά (βίντεο, εικόνες,αξιόλογη γνώμη πάνω σε ένα νήμα γενικότερα)δεν θα προσφέρουν ποτέ τίποτα το αξιόλογο γενικά και αόριστα και είναι μόνο για τη πάρτη τους,ένα αποτυχημένο μοντέλο νάρκισσου με απλά λόγια.
3)Γίνονται βάρος στον οποιονδήποτε που κάνει το λάθος και του απαντάει η τους δίνει αυτό που θέλουν σε εικόνες - γνώμες -βιντεο και γενικά που τους δίνει σημασία.
4) Υπάρχει υλικό για δέκα ζωές εκεί έξω όποτε το να μην βρίσκουμεναυτό που θελουμε δε πειράζει γιατί υπάρχει πάντα κάτι άλλο και μάλιστα πιο καλό από αυτό που ψάχνουμε εκείνη τη στιγμή.
Το να τη βλέπετε ιντερνετικός Βασίλης Καΐλας και να είστε πάρτε καλέ κύριε λουλούδι από το ορφανό δεν αξίζει συντρόφιμοι ομοϊδεάτες.
Τέλος,εχω τοποθετηθεί στον μήνα πάνω στο τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις (άνοιξε βρε μπαγάσα την επιλογή μυνηματων δεν είναι ανάγκη να καταστρέφουμε το νήμα με απαντήσεις που θα μπορούσαμε να τις γράφουμε μεταξύ μας) οπότε το να με ρωτάς το οτιδήποτε (και καλά κάνεις γιατί δεν είναι άκυρο το ερώτημα σου ) καλύτερο είναι να με ρωτάς πριβέ.
Τώρα αν οι νηματοθετες θεωρούν ότι αυτές οι τοποθετήσεις που κάνω κατά καιρούς είναι καμμένες, άκυρες και γενικά ζημιογόνες για το νήμα λυπάμαι πολύ .