Μάγκα μου το νήμα δεν είναι για να στέλνεις και να περιμένεις πάντα αντάλλαγμα! Σε άλλη στιγμή θα στείλω εγώ κάτι, σε άλλη στιγμή θα στείλει κάποιος άλλος φίλος! Ότι και όταν έχει ο καθένας ανεβάζει!
Τότε γιατί είσαι πρηξαρχιδης;Μόνος σου το λες όταν κάποιος έχει κάτι άμα θέλει και όταν θέλει θα το ανεβάσει.Ελεος δεν έχεις ανεβάσει τίποτα και σχεδόν σε όλα σου τα μηνύματα ζητάς και κάτι ούτε εγώ ανεβάζω φωτό και βίντεο βόλτα στα νηματα κάνω διαβάζω και σχολιάζω αλλά δεν γίνομαι ενοχλητικός.
Τότε γιατί είσαι πρηξαρχιδης;Μόνος σου το λες όταν κάποιος έχει κάτι άμα θέλει και όταν θέλει θα το ανεβάσει.Ελεος δεν έχεις ανεβάσει τίποτα και σχεδόν σε όλα σου τα μηνύματα ζητάς και κάτι ούτε εγώ ανεβάζω φωτό και βίντεο βόλτα στα νηματα κάνω διαβάζω και σχολιάζω αλλά δεν γίνομαι ενοχλητικός.
Ούτε εγώ θα το συνεχίσω και ούτε σε έβρισα πρηξαρχιδη σε είπα όλοι είμαστε κάποιες φορές απλά πρέπει να καταλάβεις πως ότι χειρότερο εδώ μέσα από όσο έχω καταλάβει είναι να ζητάς και να ξανά ζητάς και επειδή στο παρέα που είπες συμφωνώ εγώ το λέω συνάδελφοι καλό απόγευμα συνάδελφε.