Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (7 μέλη και 168 επισκέπτες)

grthebig

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Like
18.640
Πόντοι
2.256
που τη θυμηθηκες ρε αρχοντα!θυμαμαι οταν ειχε πρωτοσκασει μυτη χορευτρια κ καλα... ε ρε μονοπετρα κ σπιτια που επεσαν στο τραπεζι να γαμησουν!
ναι ρε αδερφε χαχαχαχ θυμαμαι οταν ειχα δει το βιντεο με σειρηνακι λεω ωραια θα εχουμε καμια καλη τσοντα απο αυτην αλλα κριμαααα μειναμε με την λιγουρα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
1.056
ναι ρε αδερφε χαχαχαχ θυμαμαι οταν ειχα δει το βιντεο με σειρηνακι λεω ωραια θα εχουμε καμια καλη τσοντα απο αυτην αλλα κριμαααα μειναμε με την λιγουρα
ηταν πιστολι η τυπισσα,απο μια αποψη καλυτερα που δεν ασχολειθηκε σοβαρα με βιζιτες γτ αν ηταν τελικα τοσο καλη θα ειχαν κλεισει σπιτια τωρα...εγω θα ειχα πουλησει κ το νεφρο μαζι!

• Like
Αντιδράσεις: Evans

grthebig

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Like
18.640
Πόντοι
2.256
ηταν πιστολι η τυπισσα,απο μια αποψη καλυτερα που δεν ασχολειθηκε σοβαρα με βιζιτες γτ αν ηταν τελικα τοσο καλη θα ειχαν κλεισει σπιτια τωρα...εγω θα ειχα πουλησει κ το νεφρο μαζι!
χαχαχα σωστος αλλα και παλι ρε αδερφε θα ηθελα να ξερω αν ειναι τοσο καλη οσο φαινεται... γιατι αν εμοιαζε σε καμια τζουλια θα πηγαιναν περιπατο οι φαντασιωσεις μας χαχαχα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
1.056
χαχαχα σωστος αλλα και παλι ρε αδερφε θα ηθελα να ξερω αν ειναι τοσο καλη οσο φαινεται... γιατι αν εμοιαζε σε καμια τζουλια θα πηγαιναν περιπατο οι φαντασιωσεις μας χαχαχα
εχω ελπιδες μια κ τη γαμαγε ο Tus που ναι ανωμαλος καργα κ παιζει να εχει σειρα ολοκληρη με 3ωρες τσοντες με τη παρτη της αλλα απο την αλλη παιζει δυνατα οτι η τυπισσα (τοτε τουλαχιστο) χωρις κοκα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom