Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Ποτέ δεν ακούστηκε τίποτα Πανο. Ουτε καν από τρανς που δεν τη χωνευουν. Όλες αυτές κάνουν σεξ με καπότα (οι 4 τους). Μήπως σε ξεπέταξε;
Αν έπαιζε κάτι τέτοιο θα το έγραφα ξεκάθαρα κ θα τη μαυρίζα την οποιαδήποτε..πόσο μάλλον τον Αλέκο!!
Εδώ μέσα γράφτηκε κ μάλιστα σε ξεχωριστό νήμα νομίζω το "πολύ προσοχή στα ελεύθερα" τσεκαρε το πρώτα κ μετά πέτας τη μλκ σου που θιχτηκες λες κ σου θίξαμε τη γκόμενα η θα χάσεις εισπραξεις...επειδή λέω κάτι να προφυλάξω τον κόσμο!αλλά έτσι είστε οι περισσότεροι ακόμα κ όταν σας λένε κάτι σωστό αντιδρατε σα μλκς αντί να λέτε κ ευχαριστώ..
Στη πουτσα μου λουλούδια,έτσι κ αλλιώς τραβελια δε γαμαω αντε κ να μας γράφεις...

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
669
Πόντοι
81
Αν έπαιζε κάτι τέτοιο θα το έγραφα ξεκάθαρα κ θα τη μαυρίζα την οποιαδήποτε..πόσο μάλλον τον Αλέκο!!
Εδώ μέσα γράφτηκε κ μάλιστα σε ξεχωριστό νήμα νομίζω το "πολύ προσοχή στα ελεύθερα" τσεκαρε το πρώτα κ μετά πέτας τη μλκ σου που θιχτηκες λες κ σου θίξαμε τη γκόμενα η θα χάσεις εισπραξεις...επειδή λέω κάτι να προφυλάξω τον κόσμο!αλλά έτσι είστε οι περισσότεροι ακόμα κ όταν σας λένε κάτι σωστό αντιδρατε σα μλκς αντί να λέτε κ ευχαριστώ..
Στη πουτσα μου λουλούδια,έτσι κ αλλιώς τραβελια δε γαμαω αντε κ να μας γράφεις...

Βρε καθυστερημενε, ξέρω ποια είναι αυτή στο νήμα με τα ελεύθερα συν οτι γράφω εκεί. Πες ότι ερωτεύτηκες την αλεξανδρα και σε γειωσε και άσε τον παπά. Χαϊβάνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom