Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (8 μέλη και 81 επισκέπτες)

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Φίλε δν ισχύει ούτε καν στο λέω επειδή το ξέρω..ότι κάνει το κάνει επειδή γουστάρει καταστάσεις και σκηνικά
Να με συγχωρέσουν οι νηματοθέτες για το σκέφτομαι και γράφω αλλά είναι για να μην υπάρξουν θέματα και παρεξηγήσεις.

Οκ χωρίς να θέλω να προσβάλλω πρόσωπα και καταστάσεις το έγραψα ως γνώμη,δεν θα το προχωρήσω γιατί δε θα βγεί και νόημα άλλωστε και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας χωρίς κανένα μα κανένα λόγο,χωρίς να θέλω να φάω κράξιμο πάντα.

Το να βγάζει εικόνα με το θέμα στο πώς πέρασε το Σαββατόβραδο σε άσχετα θρέντ (γιατί αυτό με βίντεο έχει θέμα άντε και μερικές εικόνες αλλά όχι ως διαφήμιση,ως θέμα τουλάχιστον)τη στιγμή που υπάρχουν σχετικά θρέντ με αυτό που θέλει ωπος για παράδειγμα για τα τσοντοσινεμα (το λιγότερο εκεί να δείς θαυμαστές που θα αποκτήσεις αδελφούλα)είναι μια αφορμή που το έγραψα, εφόσον η κυρία ψάχνει γαμιαδες(και καλά κάνει)να το γράφει εκεί που ξέρει ότι θα έχει στάνταρ κοινό όχι που να ναι.

Επισης ένας επιπλέον λόγος που Το έγραψα είναι Επειδή τη ρώτησα αν είναι παιχνιδιάρα με λεφτά και δεν απάντησε και έτσι το υπέθεσα και το έγραψα ως .

Τέλος Επειδή έχουν πάει και άλλοι πριν από σένα με τη συγκεκριμένη,πάντα με κράνος στη μάχη και αν σας κάτσει που έχει καλό σώμα για την ηλικία της (για συνομιληκους της σίγουρα νο οφενς αδελφούλα)εφόσον γουστάρει καταστάσεις και σκηνικά και καλά κάνει και εύχομαι όσα θέλει να γίνουν πράξη και εκείνη και εσείς.

Αλλά επαναλαμβάνω
1)καλή η κυρία αλλά η διαφήμιση σε σχετικά θρέντ όχι οποίο βρούμε ποστάρουμε την εικόνα - διαφήμιση και γεια σας
2)με κράνος στη μάχη και όσο μπορείτε ιδιαίτερη προσοχή

Συνημμένα

• 1224925.mp4
    6,8 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία τροποποίηση:

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Ελπίζω να μην ήμουν υπερβολικός (ούτε να πηγαίνω γυρεύοντας),απλά κάποια πράγματα καλό είναι να ξεκαθαρίζονται εξ αρχής.

Συνημμένα

• 1160200.mp4
    4,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom