Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (11 μέλη και 84 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.719
Πόντοι
6.186
Και ώμος όσο αστείο ή περίεργο και αν ακούγεται κάτα καιρούς τέτοιες ψωλοτσακίστρες έκαναν κατά μία έννοια<ραντεβού>, όπως η χοντρή Καίτη οπου ένα από τα ψευδωνυμα της είναι redheadnympho (επαναλαμβάνω όσοι πήγατε μαζί της,μετά από 3 μήνες κάντε ένα τσεκ να δείτε το παράσημο σας κόλλησε η Καίτη)
την χοντρή που λες δεν την ξέρω, με την Ιρινα είχα κάνει ένα σκηνικό χρονιά πριν φοιτητής σε στάση του μετρό !:grin:

grthebig

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Like
18.678
Πόντοι
2.256
άντε ρε άχρηστε που ανεβάζεις οτι μλκια σου έρθει στο κεφάλι
οτι πεις αγγελικουλα μου χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την χοντρή που λες δεν την ξέρω, με την Ιρινα είχα κάνει ένα σκηνικό χρονιά πριν φοιτητής σε στάση του μετρό !:grin:
οταν λες σκηνικο? εκατσες να φας πουτσαα και αυτη να βλεπει? χαχαχαα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.719
Πόντοι
6.186
οτι πεις αγγελικουλα μου χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν λες σκηνικο? εκατσες να φας πουτσαα και αυτη να βλεπει? χαχαχαα
την έβλεπα να σε στραπωναρει κ τράβαγα το βίντεο! Έλα πες την αλήθεια είδες τον πατέρα σου να μπαίνει κ έκανες λογαριασμό κ εσύ δεν εξηγείτε αλλιώς τόση βλακεία μαζεμένη, μόνο εάν είσαι ανήλικος! ανεβάζεις σε άσχετο νημα ινστα άσχετης με το χώρο που έχει κ το παιδί της φώτο, σχολιάζεις μόνο στα δυο νήματα που έχουν να κάνουν με τσόντες κ λες κ μαλακίες, απαντάς σαν ανήλικος με αγγελικουλες κ μλκιες η είσαι ανήλικος η βλαμμένος κ δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο σε κάθε περίπτωση πρέπει να δει τα σχόλια σου ο αντισθενης!

grthebig

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Like
18.678
Πόντοι
2.256
την έβλεπα να σε στραπωναρει κ τράβαγα το βίντεο! Έλα πες την αλήθεια είδες τον πατέρα σου να μπαίνει κ έκανες λογαριασμό κ εσύ δεν εξηγείτε αλλιώς τόση βλακεία μαζεμένη, μόνο εάν είσαι ανήλικος! ανεβάζεις σε άσχετο νημα ινστα άσχετης με το χώρο που έχει κ το παιδί της φώτο, σχολιάζεις μόνο στα δυο νήματα που έχουν να κάνουν με τσόντες κ λες κ μαλακίες, απαντάς σαν ανήλικος με αγγελικουλες κ μλκιες η είσαι ανήλικος η βλαμμένος κ δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο σε κάθε περίπτωση πρέπει να δει τα σχόλια σου ο αντισθενης!
βρε αγγελικουλα μου εισαι η μονη εδω μεσα που αντι να βαζει απλα υλικο και να σκαει εχεις παντα κατι να πεις για αλλους εμεις ειπαμε τιποτα για τις μαλακιεςςς που ανεβαζεις??.. ηρεμησε και παρε καμια πιπα και μην ασχολεισαι με αλους :)

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
ωραίο μωράκι αυτή η Αλικη
Kristine De Bell που όταν γυρίστηκε η ταινία (1976) ήταν μοντέλο του Playboy.

Εδώ και η σχετική αφίσα της εποχής.

alice_in_wonderland_poster.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom