Για το ότι έχουν βγει 15-20 βιντεάκια τσόντες της ας πούμε σε όλο το ιντερνετ? Παιδιά αν είστε καποιοι τόσο προοδευτικοί ενώ ενώ εμείς έχουμε μυαλά χωριού και εφόσον οπως λέτε δεν υπάρχει θέμα που θα μπαίνουν τα παιδιά της όταν μεγαλωσουν στο ίντερνετ και θα βρίσκουν παντού τσόντες της μανας τους, γιατί δεν γίνεστε πορνοστάρ οικογενειακως να τα οικονοματε κιόλας?
α) Λες τα παιδιά της να βρίσκουν παντού amateur τσόντες που θα έχουν κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια; Ή λες σε 20 χρόνια να θεωρείτε τόσο φοβερό να έχουν κυκλοφορήσει μερικά τσοντοβίντεο σου; Πριν από 30 χρόνια έβγαζε μια τα βυζιά της και γινόταν σάλος. Τώρα το GNTM βγάζει γυμνές να αγκαλιάζονται και είναι μια οικογενειακή εκπομπή. Τα ήθη (ευτυχώς) αλλάζουν
β) Τα παιδιά του Τράγκα που είχε εκβιάσει τη μισή Ελλάδα και αφήσει απλήρωτη την άλλη μισή μια χαρά μεγάλωσαν. Δεν θα μεγαλώσουν της ΑΜ γιατί πήρε μερικές πίπες στην κάμερα; Υπάρχουν πολλοί άλλοι και πιο συνηθισμένοι τρόποι για να στραβώσεις τα παιδιά σου, μην ανησυχείς
γ) Ούτε δικηγόρος θέλω να γίνω, ούτε μηχανικός, ούτε πορνοστάρ, γιατί δεν μου ταιριάζουν αυτές οι δουλειές. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω θέμα με όποιους τις κάνουν ή το θεωρώ αμαρτία