Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (10 μέλη και 181 επισκέπτες)

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.716
Πόντοι
3.466
Επειδή όλοι εδώ μέσα ειστε μαλλον πολυ προοδευτικοί, αναρρωτιεμαι αν θα επιλέγατε κάποια ανάλογη κοπέλα για να γίνει μητερα των παιδιών σας. Όχι για γκόμενα αλλά για γυναίκα σας. Και δεν το λέω στην θεωρία αλλά στην πράξη αν θα την επιλέγατε. Με δεδομένο ότι την έχουν πάρει 1000 πριν από εσάς, την έχουν τραβήξει βιντεάκια και τους συναντάτε στο δρόμο τους τυπους να της κλείνουν το μάτι ή να κρυφογελανε ή αργότερα που θα βγάζετε βόλτα το παιδι κι εσείς να κοιτάτε σαν χανοι. Και όταν κάνεις παιδί έρχονται και προβλήματα που ανέφερα και που αφορούν το ίδιο σας το παιδι. Αλλά κατά τα άλλα εμείς είμαστε μπαστουνοβλαχοι.
Απο τις δεκαδες χιλιαδες πορνοσταρ και βιζιτες, ποσες πιστευετε οτι ειναι αναγνωρισημες στην καθημερινοτητα? Ελαχιστες εως καμια διοτι εχουν διακριτικο μακιγιαζ.
Καθομουν διπλα απο την Ελεν Μιλιον στη Βενετια και μου πηρε μιση ωρα να καταλαβω οτι ειναι αυτη και φυσικα ακομπλεξαριστα μου συστηθηκε. Την παντρευομουν αν ημουν ελευθερος...

Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
103
Πόντοι
0
Για ποιές ακριβώς αμαρτίες να πάρει άφεση; Γιατί έκανε σεξ ανύπαντρη; Γιατί έκανε με πάνω από 10; Μέχρι 3 είναι του θεούλη;

Άνθρωποι με μυαλά χωριού του '50 το 2023
Για το ότι έχουν βγει 15-20 βιντεάκια τσόντες της ας πούμε σε όλο το ιντερνετ? Παιδιά αν είστε καποιοι τόσο προοδευτικοί ενώ ενώ εμείς έχουμε μυαλά χωριού και εφόσον οπως λέτε δεν υπάρχει θέμα που θα μπαίνουν τα παιδιά της όταν μεγαλωσουν στο ίντερνετ και θα βρίσκουν παντού τσόντες της μανας τους, γιατί δεν γίνεστε πορνοστάρ οικογενειακως να τα οικονοματε κιόλας?

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
844
Πόντοι
81
Για το ότι έχουν βγει 15-20 βιντεάκια τσόντες της ας πούμε σε όλο το ιντερνετ? Παιδιά αν είστε καποιοι τόσο προοδευτικοί ενώ ενώ εμείς έχουμε μυαλά χωριού και εφόσον οπως λέτε δεν υπάρχει θέμα που θα μπαίνουν τα παιδιά της όταν μεγαλωσουν στο ίντερνετ και θα βρίσκουν παντού τσόντες της μανας τους, γιατί δεν γίνεστε πορνοστάρ οικογενειακως να τα οικονοματε κιόλας?
α) Λες τα παιδιά της να βρίσκουν παντού amateur τσόντες που θα έχουν κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια; Ή λες σε 20 χρόνια να θεωρείτε τόσο φοβερό να έχουν κυκλοφορήσει μερικά τσοντοβίντεο σου; Πριν από 30 χρόνια έβγαζε μια τα βυζιά της και γινόταν σάλος. Τώρα το GNTM βγάζει γυμνές να αγκαλιάζονται και είναι μια οικογενειακή εκπομπή. Τα ήθη (ευτυχώς) αλλάζουν

β) Τα παιδιά του Τράγκα που είχε εκβιάσει τη μισή Ελλάδα και αφήσει απλήρωτη την άλλη μισή μια χαρά μεγάλωσαν. Δεν θα μεγαλώσουν της ΑΜ γιατί πήρε μερικές πίπες στην κάμερα; Υπάρχουν πολλοί άλλοι και πιο συνηθισμένοι τρόποι για να στραβώσεις τα παιδιά σου, μην ανησυχείς

γ) Ούτε δικηγόρος θέλω να γίνω, ούτε μηχανικός, ούτε πορνοστάρ, γιατί δεν μου ταιριάζουν αυτές οι δουλειές. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω θέμα με όποιους τις κάνουν ή το θεωρώ αμαρτία

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom