Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (14 μέλη και 298 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Παιδιά το 'δεν έχει σημασία τι έκανε πριν' δεν κολλάει στις συγκεκριμένες κοπέλες. Και δεν λέω για μια φορά αλλά κατ εξακολουθηση. Ακόμα κι αν είναι σωστή απέναντι του, το παρελθόν δεν διαγράφεται ειδικά τώρα που όπως λέτε θα γίνει μητέρα και αν δεν την νοιάζει την ίδια, σιγουρα θα νοιάζει την οικογένεια της αύριο μεθαυριο. Αυτό που όλες ανεβαίνουν level και παίρνουν αφεση αμαρτιών επειδή γίνονται μητέρες, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα νοοτροπίας,μπορεί να μην έκανα βίζιτες αλλά έχω κάνει άλλες χοντρές μλκς,ίσως και πιο χοντρές αυτό όμως δε με σταμάτησε όταν θέλησα να αλλάξω ζωή και να κάνω κάτι καλύτερο οικογένεια παιδιά..τώρα αν επιλεγεί κάποιος να με κρίνει για το τι έκανα στο παρελθόν ενώ το έχω αφήσει πίσω δικαίωμα του,υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν κατέβει από τα δέντρα και έχουν βγει από τις σπηλιές που βλέπουν ποιος είσαι και όχι ποιος ήσουν..γνώμη μου πάντα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις κάνα παράδειγμα????
Ονόματα και καταστάσεις δε θίγουμε

Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
103
Πόντοι
0

Είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα νοοτροπίας,μπορεί να μην έκανα βίζιτες αλλά έχω κάνει άλλες χοντρές μλκς,ίσως και πιο χοντρές αυτό όμως δε με σταμάτησε όταν θέλησα να αλλάξω ζωή και να κάνω κάτι καλύτερο οικογένεια παιδιά..τώρα αν επιλεγεί κάποιος να με κρίνει για το τι έκανα στο παρελθόν ενώ το έχω αφήσει πίσω δικαίωμα του,υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν κατέβει από τα δέντρα και έχουν βγει από τις σπηλιές που βλέπουν ποιος είσαι και όχι ποιος ήσουν..γνώμη μου πάντα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ονόματα και καταστάσεις δε θίγουμε
Διαφωνώ. Δεν μιλάμε για βλακειες που όλοι έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Εδω μιλάμε για αλλες καταστάσεις, δηλαδή όταν κυκλοφορούν βιντεακια και σε ξέρει όλος ο κόσμος, μπορεί εσένα να μην σε νοιάζει αλλά αργότερα θα ενοχλήσουν τον άντρα σου ή το παιδί σου. Και χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, συνήθως τέτοιου είδους μάνες αργότερα ξανακάνουν τα ίδια ή καταλήγουν χωρισμένες με πρόβληματικα παιδιά λόγω των επιλογών που έκαναν οι ιδιες στο παρελθόν. Θεωρώ ότι με το ζόρι κάποιες θέλουν να αποκατασταθουν από κάποιον που θα τις δει "σοβαρά" όταν κοντεύουν τα 30 κυρίως για να φαίνονται ότι παντρεύτηκαν και κάτι έκαναν στη ζωή τους για τον κοινωνικό περίγυρό και τελικά καταλήγουν χειρότερα , δες πχ την Αλεξάνδρατου και άλλες τόσες για να καταλάβεις που καταλήγουν.

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
:wink::wink:
Καλησπέρα σας κύριοι...
Στον χώρο αυτό
.... Είμαι πάρα πάρα πολλά χρόνια ..
Ένα έχω να πω ..
Δύο φίλοι μου παντρεύτηκαν με κορίτσια τού χώρου και ζούν ευτυχισμένοι εδώ κ πολλά χρόνια.
Αυτά τα ολίγα κύριοι!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom