Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (8 μέλη και 163 επισκέπτες)

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
817
Πόντοι
81
όταν λες παλιό ένδοξο μέλος του φόρουμ τι εννοείς? ήταν της δουλειάς?
Όχι, απλό μέλος που έγραφε ήταν. Αν θυμάμαι καλά είχε πρωτομπεί για να ψαρέψει ψήφους για τα ιστορικάααχαχαχα καλλιστεία Miss Απογευματινή το 2009 και έμεινε για χρόνια, γράφοντας παντού. Υπήρχε και θέμα για αυτή στο Ελληνίδες Διάσημες με ατέλειωτους διαλόγους που τρωγόταν με ιστορικά μέλη όπως τον @apolyto_arseniko . Έτρωγε μπαν κατά καιρούς, έφτιαχνε άλλα προφίλ κλπ. Πλέον νομίζω μας έχει εγκαταλείψει :priest:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.839
Πόντοι
6.186
Όχι, απλό μέλος που έγραφε ήταν. Αν θυμάμαι καλά είχε πρωτομπεί για να ψαρέψει ψήφους για τα ιστορικάααχαχαχα καλλιστεία Miss Απογευματινή το 2009 και έμεινε για χρόνια, γράφοντας παντού. Υπήρχε και θέμα για αυτή στο Ελληνίδες Διάσημες με ατέλειωτους διαλόγους που τρωγόταν με ιστορικά μέλη όπως τον @apolyto_arseniko . Έτρωγε μπαν κατά καιρούς, έφτιαχνε άλλα προφίλ κλπ. Πλέον νομίζω μας έχει εγκαταλείψει :priest:
είπα κ εγώ! μπα παρακολουθεί ακόμα μήπως κ ανέβουν βίντεο της!
τώρα που αδυνάτισε μπαίνω άνετα αν κ με χαλάει το στήθος
της είχα στείλει πριν λίγο καιρό αλλά μου το έπαιζε δύσκολη ότι δεν κάνει τέτοια κ όταν της είπα σοβαρέψου κ πες τιμή μου απάντησε ότι θα το έκανε μόνο εάν είχαμε πόλεμο κ δεν είχε OF! ( γιαυτό λέω μλκιες κ D male όσους πληρώνουν OF )
έχω πολλά βίντεο της μέχρι κ της χοντης από το masterchef έχω

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
είπα κ εγώ! μπα παρακολουθεί ακόμα μήπως κ ανέβουν βίντεο της!
τώρα που αδυνάτισε μπαίνω άνετα αν κ με χαλάει το στήθος
της είχα στείλει πριν λίγο καιρό αλλά μου το έπαιζε δύσκολη ότι δεν κάνει τέτοια κ όταν της είπα σοβαρέψου κ πες τιμή μου απάντησε ότι θα το έκανε μόνο εάν είχαμε πόλεμο κ δεν είχε OF! ( γιαυτό λέω μλκιες κ D male όσους πληρώνουν OF )
έχω πολλά βίντεο της μέχρι κ της χοντης από το masterchef έχω
ασε τη χοντρη και μοιρασου τπτ απο το αλλο ρε αδερφε!

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
797
Πόντοι
81
Η τυπισα πρεπει να ειναι θεοτρελη και τιγκα στα ψυχολογικα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Η τυπισα πρεπει να ειναι θεοτρελη και τιγκα στα ψυχολογικα
το κοινωνικο πειραμα την εδωσε ετσι;!
αδερφε μου και αλλες ειναι και χειροτερα αλλα εχουν νημα εδω μεσα και τις εχουν κανει και θεους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom