Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (11 μέλη και 126 επισκέπτες)

sotospatra

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2019
Like
14.134
Πόντοι
2.246
Bερονικα 20 ηταν το nickname εαν θυμαμαι καλα οχι τα χρονια.

Ρε το καραγκιοζη....μου εφτιαξε την μερα.

τραβα να βαρεσεις καμια μαλακια πουθενα να ηρεμισεις λιγακι . οσο για το αν ειμαι η πιος ειμαι δεν 8α καθομαι στο καθενα βλακα να πω. εδω μεσα βαζουμε τις καυλες μας. τιποτα περισσοτερο. αν σε ενοχλει τουλαχιστον να μην σχολιαζεις πραγματα που δεν ξερεις.

ελα σχολειο τωρα γαμια της πενταρας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.306
Πόντοι
3.936
τραβα να βαρεσεις καμια μαλακια πουθενα να ηρεμισεις λιγακι . οσο για το αν ειμαι η πιος ειμαι δεν 8α καθομαι στο καθενα βλακα να πω. εδω μεσα βαζουμε τις καυλες μας. τιποτα περισσοτερο. αν σε ενοχλει τουλαχιστον να μην σχολιαζεις πραγματα που δεν ξερεις.

Ναι στο πρώτο συμφωνώ.

για το 2ο κομμάτι τραβά ρε γαμησου μαλακα. γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει στο μυαλό σε ένα βίντεο πασίγνωστο σε πολλούς ως δικό σου, σε κάναμε ρόμπα και μιλάς. κάνε μια χάρη στον εύατο σου και τραβά αυτοκτονα.

Δημοσίευση στο thread ''Διάφορα by amjik & xal34..'' Διάφορα by amjik & xal34.. - Page 427 - bourdela.com forum

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.306
Πόντοι
3.936
δεν ονομασα την ενλογω κορασιδα για ευνοητους λογους. ουτε ειπα πως μπορει καποιος να μην η να την ξερει. εχω βιντεακια απο το 2009 περιπου . συνολικα πανω απο 540+ γκικα τα περισσοτερα σε φωτογραφικο υλικο. το συγκρεκριμενο βιντεο ισως να εχει γινει το 2011-15 που εκανα τσαρκα αθηνα με γκομενες που εριχνα απο φμπ. θυμαμαι πως μου ειχε πει πως ειναι απο αιγιο και πως μενει μονιμα αθηνα.
χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα τώρα το διάβασα 540γκικα ακριβώς?? πόσα μιγομπιτε μας κάνουν?

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.694
Πόντοι
5.595

Ρε τύπε λες δεν καθεσαι να πεις στον καθενα εδω μεσα αν εισαι εσυ στο βιντεο και οταν το ανεβασες εκανες ακριβως αυτο.

Και μετα αντι να παραδεχτεις οτι εγραφες φίδια το συνεχισες κιολας με τα "Δεν θυμαμαι μπορει να την πηδηξα Αθηνα που πηδαω πολλα κομενακια απο το φβ και μου ειπε οτι ειναι απο το Αιγιο" και τετοιες πίπες.

Το βιντεακι προφανως και αποδεδειγμενα δεν ειναι δικό σου οπότε άσε τους παπάδες γιατί απλά ξεφτιλίζεσαι περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom