Νέα

Hot Διάφορα by amjik & xal34..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (13 μέλη και 259 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Βαλε κανενα ψαρι να δουμε ρε μπαρμπαμητσο κι εγω θα βαλω ενα βιντεο με μια μελατη τσουτσου καλιμενη με λιπος οταν οι αλοι σκιζανε μουνια και κολους
poioi to ekanan ayto :think: εσυ :bounce-glasses::bounce-glasses::new_shocked: ξεχνας οτι ειχες παρει βιαγκρα και τον επαιξες για να μην παθεις εγκεφαλικο ειπες :2funny::2funny: και οτι ειχες πιει ενα βαζακι βασιλικο πολτο :bounce-glasses::bounce-glasses: μηπως θελεις να ακουσεις την φωνουλα σου να τα λες σοχχακο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:bounce-glasses::bounce-glasses::piss:

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Ρε ελεφαντα χανεσε στο παπλοματαδικο πρεπει να βγαλεις βιβλια τα παραμυθια σου να οικονομισεις και οχι να κινηγας εικοσαρικακια να ξερεις η παλια σου πουτανα λεει τα καλιτερα για σενα ολες σε χεσανε κακομιρη αντε παω να φαω το γεμιστο μου καλαμαρι και να κοιμηθω λιγο πολυ γελασα μαζι σου το απογευμα παλι θα σε ξανακανω ρομπαρομπα

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.467
Πόντοι
726
TASSOS karipidis & garis .
Έχετε κουράσει ρε παιδιά.. Τσακώνεστε παντού και χαλάτε όλα τα νήματα.
Σεβαστείτε τους υπόλοιπους.
Αν θέλετε τσακωθείτε σε pm ή αν θέλετε να κάνουμε ένα θρέντ
TASSOS karipidis Vs garis να τα λέτε εκεί

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ρε ελεφαντα χανεσε στο παπλοματαδικο πρεπει να βγαλεις βιβλια τα παραμυθια σου να οικονομισεις και οχι να κινηγας εικοσαρικακια να ξερεις η παλια σου πουτανα λεει τα καλιτερα για σενα ολες σε χεσανε κακομιρη αντε παω να φαω το γεμιστο μου καλαμαρι και να κοιμηθω λιγο πολυ γελασα μαζι σου το απογευμα παλι θα σε ξανακανω ρομπαρομπα
:piss::bounce-glasses::bounce-glasses::bounce-glasses:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
TASSOS karipidis & garis .
Έχετε κουράσει ρε παιδιά.. Τσακώνεστε παντού και χαλάτε όλα τα νήματα.
Σεβαστείτε τους υπόλοιπους.
Αν θέλετε τσακωθείτε σε pm ή αν θέλετε να κάνουμε ένα θρέντ
TASSOS karipidis Vs garis να τα λέτε εκεί
ακουσε παιχτη εγω δεν τσακωνομαι ουτε βριζω και δεν θα αφησω εναν κλωνο να κανει εδω μεσα το μαγκα ...απλος τον ξεβρακώνω(κοινως τον γλενταω) για να ξερουν οι νεοι με τι καλοπαιδο εχουν να κανουν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom