Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.749
- Πόντοι
- 8.346
Καλοκαιράκι εχει ηλιοβασίλεμα στο Ημεροβίγλι και infinity pool σε τιμή ευκαιρίας
Αν δεν χειροτερέψει το πραγμα και δεν εχουμε καμια νεα Ατλαντιδα, τυχεροι οι σαντορινιοί που γινεται τώρα και οχι το καλοκαίρι.
Η ζημία έχει γίνει ήδη για φέτος
Οι νομοι τις προσφοράς και της ζήτησης δεν μας έλεγαν ότι καθορίζουν τις τιμές; Ε, περαστικά τους τώρα...Η ζημία έχει γίνει ήδη για φέτος
Καλα τραγουδατε...Η ζημία έχει γίνει ήδη για φέτος
υπονοουμενο για τους ντοπιους αραγεΥπαρχει και τραβελακι για τους μερακληδες..
-Πόσο φωτοσοπ θελεις?Υπαρχει και τραβελακι για τους μερακληδες..
Κάνα 300αρι δίκλινο για δυο νύχτες είναι τα περισσότεραΈχει μπει κανείς να δει τιμές αυτή τη στιγμή? Λογικά πρέπει να βρίσκεις τσάμπα για καλντέρα.
κανε μου μια κρατηση για ενα διωροΚάνα 300αρι δίκλινο για δυο νύχτες είναι τα περισσότερα
Κασταμονίταρος!ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΈΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΈΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ, ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Η ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΊΛΗΣ ΓΗΣ!! ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!!1!!1!!!
Είχαμε ΜΑΤΙ.Πριν 4 και 7 χρόνια δεν είχαμε και Τέμπη...
Και να θες δε γίνεται να το ξεχάσεις. Κάτι μουνοπανα δεξιοί , πλυντήρια του Κουλη το έχουν καραμέλα σε οτι και αν γίνειΕίχαμε ΜΑΤΙ.
Θυμάσαι;
Εγώ τύπε με πλυντήρια δεν έχω σχέση.Και να θες δε γίνεται να το ξεχάσεις. Κάτι μουνοπανα δεξιοί , πλυντήρια του Κουλη το έχουν καραμέλα σε οτι και αν γίνει